Partyflock
 
Recensies · februari 2016
­ Nederland
Cycles 7 – Mixed By Max Graham
maandag 29 februari 2016
De 'Cycles' reeks van progtrance held Max Graham heeft zijn onderkomen bij een ander label gevonden en meteen volgt een cd-release. Deel 7 is uit en dat schept wederom hoge verwachtingen.
Lil' Kleine - WOP
donderdag 25 februari 2016
Ik ben van de generatie die bij de term WOP verlegen lachte. Wippen Ontbijten Pleite..tegenwoordig verklaart een jongen drank, drugs en geld te hebben en dat de seks ook geen probleem is. Een meisje valt dan, als ik Lil Kleine moet geloven, met haar benen wijd in katzwijm. Een rap-album reviewen is voor een taalnazi een hemel, want het draait immers om de tekst. Het bleek echter ook een beetje hel...
Rihanna – ANTI (Deluxe version)
woensdag 24 februari 2016
Dit nieuwe, achtste, album van Rihanna was lang verwacht. Het is het eerste album na het ongekend succesvolle album 'Unapologetic' uit 2012. Toen de release datum uiteindelijk dichterbij kwam, werd het album gelekt op muziekdienst Tidal. Het levert immers behoorlijk wat pers op. Hoe het ook zij: ANTI is een feit. En er zijn twee versies uitgebracht: een standaard en de deluxe versie die drie extra nummers bevat.
Deel 3 was de meest knallende editie uit de Pure Trance reeks. Deel 4 focust zich meer op een progressive trance geluid. En hoe!?
Elk jaar wordt weer afgesloten met de befaamde Grandmix van Ben Liebrand. De Grandmix van 2015 geeft een mooi overzicht weer van het muzikale overzicht van de muziek die afgelopen jaar de diverse commerciële hitlijsten wist te behalen.
Cardopusher - Manipulator
zaterdag 13 februari 2016
Cardopusher is een naam die bij niet veel mensen een belletje doet rinkelen. Hou deze naam echter toch maar in de gaten. De liefhebbers van acid en techno komen op het debuutalbum Manipulator namelijk volledig aan hun trekken.
A State Of Trance Yearmix 2015
vrijdag 12 februari 2016
Armin van Buuren mixte ruim twee uur aan tranceplaten aan elkaar die allemaal te horen werden in, minstens één van, zijn A State of Trance radioshows. Het is alweer de twaalfde editie van deze samenvatting van twaalf maanden trance. Fans en liefhebbers konden weer hun favoriete platen doorgeven. De selectie van tracks is dus niet louter op basis van de keuzes van Armin tot stand gekomen.
De Jeugd van Tegenwoordig - Manon
donderdag 11 februari 2016
Ruim tien jaar na hun megahit 'Watskeburt?!' is De Jeugd van Tegenwoordig al weer toe aan hun vijfde album genaamd Manon. Wie deze dame is wordt op geheel eigen wijze vertolkt door de mannen die nog altijd jong van geest zijn, maar wijzer lijken in hun teksten.
Sneijder – Everything Changes
woensdag 10 februari 2016
Sneijder is een naam die de trance adept eerder linkt aan de Noord-Ierse Andrew Liggett dan aan onze uitgerangeerde voetbalster. En laat die eerste nu eens prima trance muziek maken...
Cycles 7 – Mixed By Max Graham29 feb 2016
Lil' Kleine - WOP25 feb 2016
Rihanna – ANTI (Deluxe version)24 feb 2016
Pure Trance V4 – Mixed By Solarstone & Gai Barone23 feb 2016
Grandmix 2015 - Mixed by Ben Liebrand14 feb 2016
Cardopusher - Manipulator13 feb 2016
A State Of Trance Yearmix 201512 feb 2016
De Jeugd van Tegenwoordig - Manon11 feb 2016
Sneijder – Everything Changes10 feb 2016