Partyflock
 
Verslagen · mei 2009
­ Nederland
Emporium

De zomer zit er weer aan te komen en dat betekend dat er weer een hoop mooie gelegenheden zijn voor een heerlijk buitenfestival! Emporium staat dan misschien niet bekend als het feest met het beste weer ooit, maar het is lekker dichtbij voor me en sfeer is altijd goed dus dit jaar waren we gewoon weer van de partij.

Het weer bleek heerlijk te zijn. Al dagen (zo niet weken) van te voren het weer in de gaten gehouden en het zou perfect worden.

Lainfan, 31 mei 2009 17:48
Brutal Conspiracy XL is zeer geslaagd verlopen.

Het feest kwam al vrij vlot op gang en al snel was het in beide zalen gezellig druk.

Er waren heel wat dj's en de mensen hadden het naar hun zin zo bleek. Nog nooit was het zo moeilijk voor ons om iedereen weer naar huis te krijgen naderhand. Iedereen die zei steeds . nog 1 plaatje please. Maar helaas liep onze vergunning tot klokslag 4 uur.

, 31 mei 2009 15:53
Emporium

Goede morgen, middag of misschien wel avond,

Met enorm veel verbazing lees ik de commentaren van mijn mede partygangers die afgelopen zaterdag Emporium 2009 bezocht hebben.

Ik citeer: ,,het beste feest Ooit” ik wil weer terug enz enz. Okay gelukkig zijn we niet allemaal het zelfde.

Ik zal wel weer een accijnpisser zijn die overal commentaar op heeft, maar goed dat is dan maar zo.

Bij deze dus mijn mening van Emporium 2009.

Nickelson35, 31 mei 2009 15:06
Thunderdome

Thunderdome mijn XI editie

Vanavond is dan alweer voor de 11de keer zover mijn elfde Thunderdome.
De derde keer in de bierschuur van een bekend biermerk.
Aan alle drie de edities in de HMH hou ik goede herinneringen over en ook de twee edities van het feest van dj Promo zijn goed bevallen. Mede door het goede geluid in deze hal.

Na een housewarming in Heino vertrek ik per trein naar Zwolle.
In Zwolle ontmoet ik mijn mede feestganger en we rijden richting Amsterdam.

The prince of Darkness, 29 mei 2009 22:41
Party report: Kinky On The Beach
Zaterdag 23 mei 2009
21.00 uur tot 04.30 uur
Club Organza
Maarssen

Eindelijk was het dan zover….Party-time bij Kinky on the Beach in de Organza.Er was al een ware gekte ontstaan op partyflock wat betreft kaartjes voor dit geweldige feest! Het was al maanden uitverkocht maar een hoop party gangers probeerde tóch nog aan een fel begeerd kaartje te komen.

, 26 mei 2009 23:07
Musicincontrol.nl report:

Zondag 24 Mei: Citymoves Enschede. Per toeval kwam een vriend van me erachter dat deze dag dit evenement plaatsvond, en gelukkig maar! Die ochtend werd ik door hem gesmst dat Citymoves Enschede met onder andere Hardwell, Roog en Armin zou plaatsvinden.

, 26 mei 2009 17:02
Thunderdome

Het mag allemaal wel commercieler worden en ookal zal 2 keer Thunderdome per jaar een aantal mensen een beetje in het verkeerder keelgat schieten, aangezien je vroeger 1 jaar moest wachten op dit feest. Het mocht voor mij de pret niet drukken. Na de lovende verhalen over Thunderdome Pay Back wilde ik dit gewoon meemaken.

, 26 mei 2009 02:20
23 mei een avond om nooit te vergeten.KINKY ON THE BEACH
wat een geweldige avond was dit in ORGANZA.
toen wij aankwamen netjes hulp op de parking zodat iedereen zijn auto netjes kon neerzetten ,ook bij de ingang liep alles heel vlot en werden we ontvangan door john en yvon echt op en top gastheer en gastvrouw,en ook de mensen achter de counter voor de munten en kluisjes heel vriendelijk en vlot geweldig,daarna gezellig boven omkleden en de spullen in de ruime lockers gedeponeerd.

Privatdancers, 25 mei 2009 13:10
Thunderdome

Verslag nummer 2…van Wappie-E (waarbij de E staat voor Erik)

Het was zaterdag 23 mei 19:00 en ik was er klaar voor: Thunderdome fight night! :honger:
Ff alles gecheckt: portemonnee…check, ID-kaart…check, wappie face…check.
Kortom, de hoogste tijd om de trein te pakken. Eerst de trein genomen naar Groningen CS.
Op CS kreeg ik een lichte shock toen ik zag dat de normaal met gappies gevulde stationshal nog leeg? was. :O Gelukkig was die shock snel weer verdwenen door de komst van mr O.P.

, 25 mei 2009 12:28
Wat een vet feest.

1e keer voor mij maar dit was echt een goede binnenkomer voor 2009. Ik weet het, late beginner dit jaar maar zekers voor mij heel erg goed begonnen. Alle Dj's waren lekker aan het draaiien in de zon met 25 graden.
Lucien Foort begon goed en eindigde lekker, daarna bleef het er ff tussen hangen maar Roog pikte het weer lekker op en liet zien dat het niveau hoger kan en het ging ook hoger. Rank 1 hield het vast maar geen toppers, geen uitschieters.

Proeftijd, 25 mei 2009 01:46
Thunderdome

na een hemelvaart week met veel gewerk weinig slaap en tot slot een feeste genaamd THUNDERDOME.A FIJN
ZATERDAG vroeg in de avond net voor vertrek leg op de bank in verre staat van ontbinding lichamelijk gesloopt psychies in de knoop en zware achtervolgings waanzin ,weet ik mezelf toch nog aardig voor de nacht te brengen.aangekome heerlijk geen rij dus het kan wel.

Thunderdome

note: Ik wilde graag nog wat foto's bijvoegen die ik afgelopen nacht gemaakt heb, ware het niet dat mijn pc loopt te bitchen en ik die foto's nu dus niet kan uploaden. Om deze reden heb ik dus maar besloten om geheel tegen mijn principes in gebruik te maken van andermans foto's die ik nu willekeurig van internet trek.

http://album.partyflock.nl/66074640.

[023] PimRitsel, 24 mei 2009 21:01
Fusion of Dance

Fusion of Dance 2009

Vandaag ging ik naar de eerste editie van Fusion of Dance, het eerste echte outdoor festival van Zwolle. Om kwart over 11 s’morgens thuis vertrokken om eerst nog even naar iemand in Zwolle te gaan waar ik zou blijven pitten na het feest. Vervolgens om 2 uur op de fiets vertrokken richting de Wythmenerplas. Na een lange wachtrij aan de poortjes dan eindelijk binnen gekomen, een kluisje genomen en muntjes gehaald.

Jos Feestbook, 24 mei 2009 19:42
Re-action

De sfeer voor dit feest kon ik al proeven toen ik uit de stadsbus stapte en overging op de pendelbus. Daar werd ik opgevangen door de gezelligheid van andere bezoekers. Er stond gek genoeg geen bordje met re-action, maar de bus zelf was er al wel.

Eenmaal aangekomen op het parkeerterrein, stonden er een paar gasten te draaien voor de binnenkomende bezoekers, dit zie je niet vaak. Toppertje dus. Rond half drie-drie uur stond ik binnen en het was wel heel erg rustig.

, 24 mei 2009 14:33
Bassrulers Outdoor 2009. Een feesje waar ik al langer naar uit keek. Voor mij de opening van het festival seizoen!
Wat een dag was het. De zon scheen heerlijk, mijn dag kon niet meer stuk.

We waren al redelijk vroeg vertrokken, we waren om kwart voor 1 op het terein. De opstelling dit jaar was wat anders. Dat maakte niks uit.

Om 5 over 1 konden we naar binnen lopen met enkele andere vroege vogels. Gelijk even bij OCD gaan kijken die een heerlijk partijtje classics aan het draaien was.

, 24 mei 2009 13:24
Een mooie lentedag, stralend zonnetje, heerlijke temperatuur, prachtige locatie aan de waterkant en vooral veel GOUD! Bassrulers outdoor, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door J&E entertainment.

Bij aankomst in Nieuw-Vossemeer hoefden mijn dinnie en ik gewoon de fietsende partypeepz te volgen om de juiste locatie te vinden. Vanaf een dijk aankomend hadden we een mooi uitzicht op het Bassrulers terrein.

sweetdreamsss, 24 mei 2009 11:47
Funk the System

Zaterdagavond =)
Na ons de hele dag te hebben verveeld, was het eindelijk half 8, waarna we op de fiets vertrokken richting Venray.
Nadat we binnen waren en muntjes hadden gehaald (het was nog niet erg druk), begaven we ons naar de Hardstage, waar NeroZ op dat moment aan het draaien was. Hij draaide enkele zeer lekker knallers zoals Ti Sento, Channel, en Double Dutch Darkies. Achteraf spijt dat we niet eerder zijn gegaan.

Unlimited-Flash, 24 mei 2009 11:26
S.W.A.T.

Eindelijk was het zover, eindelijk weer eens naar Outland na lange tijd, Outland heb ik leuke herinneringen aan van vorig jaar met de final van SWAT dat vond ik toen ook de leukste editie van de hele tour, mede ook doordat ik VIP backstage stond maar jammergenoeg was toen ook de laatste editie, kort na de final nog eens weer in Outland geweest voor Pavo en Zany zn verjaardagsfeestje, ook daar was het een gekkenhuis

Vandaag dus voor het eerst weer Naar Outland sinds lange tijd, iets over half.

killingscum, 24 mei 2009 10:51
Thunderdome

THANX ALL FOLKS

FOR THE BEST
HARDCORE FIGHTS
OF THE YEAR
FROM BEGINING
TILL ENT
THE BEST HARCORE SOLDIERS
OF THE WORLD

2009

THE SHOW WAS GREAT SUCCES
THANX 2 THE SOLDIERS
THE FIGHTS ALL OVER THE WORLD
IN 1 PLACE ON EARTH

HEINEKEN
MUSIC
HALLE
A'DAM
HOLLAND

THE MUSIC WAS GREAT SUCCES THE NEW SOUND WAS THE BEST OF QUALITY FOR THE FIGHTS

666
SO GOOD
SO NICE
GOT 2 HEAR IT TWICE
666, THANX 666, 2 666, ALL 666, THE 666,
DJ S 666, THAT 666, PROOFE 66.

PSYCHO 69 HOFNAR, 24 mei 2009 10:36
Thunderdome

Thuuundeeeerdoooooooooome! 23 mei 2009 was het eindelijk zover, weer is een lekker hardcore feestje om te gaan knallen. Werd wel weer tijd want de laatste was Thunderdome in de jaarbeurs. Aangezien niemand wilde rijden heb ik mezelf opgeofferd om de bob en niet de bert te spelen. 23:00 rustig aan vertrokken richting de Heineken Music Heaven om daar ongeveer half 12 binnen te zijn. Lekker onder de HMH geparkeerd en dus geen 10 meter lopen naar de ingang.

Lovin' the hardstyles, 24 mei 2009 07:53
PrikkelGeil

Deze recensie verscheen onlangs op mijn site:

Prikkelgeil 15-05-2009 Club Las Vegas te Woerden.

Yes, heerlijk weer weekend! Ik was er hard aan toe. En dan ook nog eens twee feestjes in de planning met als eerste Prikkelgeil!

Prikkelgeil is een relatief nieuwe party in de ondeugende danswereld die wordt georganiseerd door Beatz per Marco productions of wel Marco en Alida.

Bramosia, 22 mei 2009 22:19
21 mei 2009, voor het eerst naar een editie van Citymoves. Ik en een vriend van mij besloten om met de Auto richting de Pettelaarse Schans te gaan. We zijn pas om half 5 richting Den Bosch gereden omdat we zelf meer van de Trance zijn dan van House. Om 5 uur eenmaal aangekomen met onze "Garuantee tickets" in de aanslag, gingen we het terrein op.

Eerste indruk
Wat mij als eerste opviel was dat de muziek lekker hard stond.

Rossum, 22 mei 2009 12:50
http://img38.imageshack.us/img38/3546/201258original.jpg

Maandag avond werd ik gebeld, met de vraag of ik donderdag zin had in een feestje in Den Bosch, gratis entree (kom op Nederlanders) met een best aardige line up. Aangezien ik nog geen plannen had, sloot ik me snel aan bij de andere 2, en zo vertrokken we 21 mei rond de klok van twaalf uur uit Bodegraven.

PaperPlanes, 22 mei 2009 00:52
Fantasy Island

16 mei! Het had even geduurd, maar eindelijk was het zover. Fantasy Island. De 2de keer! Verwachtingen had ik niet echt, want vorige de vorige keer had het feest toch best een aantal flinke minpunten opgelopen, het feest zelf was wel goed, dus om het een tweede kans te geven kon geen kwaad.
We waren redelijk op tijd in Oldenzaal, vanuit Winschoten met de auto. Was prima te doen via de Duitse autoweg. Eerst hebben we gegeven en toen richting Het Hulsbeek.

Miss BlOndie(L), 20 mei 2009 16:01
Line up:

Main
12:00 - 13:00: Outrage
12:00 - 13:00: Prolaxx
13:00 - 14:30: Ruffneck
13:00 - 14:30: Weapon X
14:30 - 15:30: The Stunned Guys
15:30 - 16:30: Ophidian
16:30 - 17:30: Amnesys
17:30 - 18:00: Live: Offensive
17:30 - 18:00: Live: The Hitmen
18:00 - 19:30: Neophyte
18:00 - 19:30: Tha Playah
19:30 - 20:30: Paul Elstak
20:30 - 21:30: Nosferatu
21:30 - 22:00: Live: Evil Activities
22:00 - 23:00: Unexist
00:00 - 00:00: MC: Ruffian.

, 18 mei 2009 22:18
Na het toch ietwat teleurstellende 15 years of nightmare was het weer de beurt aan Mid Town en UDC om hun krachten te bundelen. Na een hoop promotie was het tijd om om 12 uur af te trappen op een gloednieuwe locatie in de bosomgeving van Hellendoorn. Voor ons Groningers wel een keer leuk; hoef je “maar” 1,5 uur te reizen voor een groot feest.

, 18 mei 2009 17:14
Het is 16 mei 2009 en ik sla mijn oogjes open tot de wereld rond een uur of tien, het is vandaag eindelijk zover. na twee jaar wachten is er weer een Nightmare Outdoor. En dankzij een vriend zal ik ook op deze versie weer aanwezig zijn. (BEDANKT TIMO! JE BEN GEWELDIG)

Snel de douche door en een ontbijt naar binnen wurgen, dan de trein in en op naar Gouda, mijn opstapplaats vandaag.

MC_Sphere, 18 mei 2009 14:58
Armada Night

Zaterdag 16 mei was een avond waar ondergetekende al lang naar uitkeek. Armada Night stond weer eens op het programma en zeker na de geweldige laatste Armada Night tijdens ADE ’08 waren de verwachtingen hoog gespannen.
Aan de locatie kon het m.i zeker niet liggen, immers tijdens eerdere feesten had de Amsterdamse Westerunie al de nodige indruk op mij gemaakt. Ietwat rauw, maar daardoor zeker niet minder sfeervol en lekker intiem.

, 18 mei 2009 14:07
Obscene

eindelijk was het zo ver , obscene! hebben we lang op gewacht,waren al een keer eerde geweest. en hebben ons toen heerlijk vermaakt
dus deze moesten we koste wat kost na toe.

, 18 mei 2009 13:05
Het is alweer een tijdje terug dat ik nog eens een verslagje heb geschreven maar het feestje is het zeer zeker waard! Het is zaterdag morgen 10.30 en de zwarte UHM caddy stopt voor de deur! Een drukke dag voor de boeg. Eerst even snel naar Oberhausen wat flyers afgooien en vervolgens richting Hellendoorn.

De heenreis verliep snel en eenmaal aangekomen in Hellendoorn stond het netjes aangegeven over het hoe/wat en waar! Even een snelle controle bij de ingang en Nightmare Outdoor was begonnen.

[ r_AW ] Detoxicated, 17 mei 2009 13:04
Singsation 2009

Hoi allemaal (f)

Wat was het weer gezellig @ 22-24!

Hoe de avond begon. Eerst om 21.45 even met sander een vriend van me naar merlijn geweest om daar in de stromende regen onderdak te krijgen ivm een dikke vette stortbui. Na een telefoontje van de organisator dat de tent open was om 22.00 ging ik naar binnen. Dave Mayer was al lekker aan het draaien maar draaide nog redelijke rustige house beatjes.

Niels Limbeek, 16 mei 2009 09:38
John Digweed

Al vanaf het eerste moment dat ik Digweed voorbij hoorde komen op de vrijdagnacht van de engelse Radio 1 wist ik zeker dat ik deze man een keer live wilde zien draaien. Ik had al snel door dat hij niet echt heel vaak in Nederland achter de knoppen stond en dus zat er niets anders op dan deze kans met beide handen grijpen.

En dan maak je er een mooie dag van.

Ezrayah, 14 mei 2009 21:27
Serenity

Serenity, Beursgebouw Eindhoven, zaterdag 9 mei 2009.

Twee jaar nadat de vlam in de pan is gevlogen tussen mij en mijn meisje mochten we voor de tweede keer lekker helemaal saampjes alleen naar een feestje toe. Op het forum was er een hoop om dit feest te doen. Zelf was ik erg benieuwd naar de overstap van hardcore naar trance voor deze organisatie. Echter wanneer ik de line-up weer eens bekeek realiseerde ik dat ik mij nergens zorgen over hoefde te maken.

René, 13 mei 2009 12:45
al vele malen gingen wij naar slaves for passion in een geweldige locatie DE CATACOMBEN den haag,maar helaas en kele maanden geleden hoorden wij de catacomben gaan dicht
grote teleurstelling bij ons en vele mensen,en natuurlijk een moeilijke zaak voor onze lieve vriendin GABY,dit was echt een locatie wat paste bij de identiteit van slaves en de sfeer en de aankleding geweldig .
maar helaas weer een top locatie dicht voor dit soort feesten.

Privatdancers, 11 mei 2009 18:42
Club Cream

Report welke ook is gepubliceerd op mijn site:

Na mijn Koninginnedag-avontuur was het al lekker snel tijd voor het volgende feestje: Club Cream! Het grappige van dit feest vind ik toch echt wel dat het op zondag gegeven wordt. Misschien ben alleen ik daar nog niet helemaal bekend mee maar voor mij voelt het heel bijzonder.

Bramosia, 11 mei 2009 18:19
Ex Porn Star

Report welke ook op mijn site is gepubliceerd:

Ex Porn Star Koninginnedag 30-04-2009

Koninginnedag 2009. Rond 13:30 pakte ik de trein vanuit den Bosch om naar Amsterdam te reizen.

Bramosia, 11 mei 2009 18:17
FabulousVibes

Verslag wat ook is gepubliceerd op mijn site:

Fabulous Vibes Masquerade 14-03-2009

Zaterdag was Bramosia er weer helemaal klaar voor om een nieuw feest te bezoeken: Fabulous vibes!

Fabulous Vibes is een nieuw concept in België. De organisatoren, An en Jan, willen het spannend uitgaan (voor Swingers) in België op de kaart zetten aangezien er nog maar heel weinig is voor deze doelgroep.

Bramosia, 11 mei 2009 18:12
Mijn verslag wat ook op mijn site is gepubliceerd:

An Exceptionnel Touch, Valkenburg 28-03-2009.

Toen we net echt van start gingen met Bramosia en ik druk de agenda begon te vullen viel mij het nieuwste feest van Exceptionnel, in samenwerking met Touch Events, gelijk op.

Bramosia, 11 mei 2009 18:09
Serenity

Na een heerlijke nacht – met hier en daar een (klein) puntje van (opbouwende) kritiek- en een heerlijke (zonnige) dag half in coma te hebben gelegen in bed was het toch tijd om te beginnen aan een (beloofd) verslag van de betreffende nacht. En ik moet zeggen dat ik hem met plezier ga schrijven.

Het avontuur begon al eerder de middag nadat ik met mijn moeder een kleine kroegentocht te hebben gehad in de omgeving van Amsterdam.

Ik schrijf vaak verslagen van goede feestjes.
Beter kom je niet buiten was er daar een van.:D

Om half 11 vertrokken richting Gouda. Dit deden we per bus en trein en dit was allemaal goed te doen. Eenmaal in Gouda aangekomen hebben we besloten op naar het terein te lopen omdat dit niet zo super ver weg was. Dit viel toch nog behoorlijk tegen. We hebben zo een drie kwartier gewandeld en toen kwamen we eindelijk bij het terein aan. Liepen maar wat achter het feest volk aan.

, 10 mei 2009 12:28
Dusk till Dawn

het begon heel diep in het verlede met plate die onterecht vergeten zijn en de jeugd van tegen woordig nog nooit van had gehoort zeer strakke set van rob daar op volgend kwam rico met de wel bekende en o zo rete goeie mid jare 90 hardcore voor de meeste wel wat wils kurt pakte de draad ook leuk op klasse maar ja lady s first dana ja denk dat iedereen het vet vond ja wel aardig tog aan het begin erg veel draaiorgelhardcore geen idee hoe dat klingt heel simpel luister een cd van angerfist of evil.

In Qontrol

Inqontrol, wat moest ik daarvan denken? Had van veel mensen gehoord dat het één van de beste indoorfeesten is, maar ik was sowieso zelf nog nooit op een Q-dance feest geweest. Ik kreeg naarmate de tijd doortikte, steeds meer zin in een feestje. Ik kreeg het kaartje voor mijn verjaardag, dus dat betekende eigenlijk voor mij, nóg meer feest. Aangezien ik 't ook een beetje als verjaardagsuitje zou zien. Ik mocht namelijk nu "legaal" naar feestjes.

BABE!, 8 mei 2009 18:31
Electric Deluxe

Koninginnenacht in de WATTTTTTTTTT: oorverdovend goed!

Watteretat! Wat was het lekker. Van tevoren was men, ook ik, nogal sceptisch over dat Electric Deluxe in de WATT zou gaan plaatsvinden. Deze mensen, waaronder ook ik weer, zijn letterlijk en figuurlijk keihard de mondjes gesnoerd. Een blinde had deze avond keihard kunnen dansen op de verschillende baspartijen en op de trillingen die dwars door de aanwezigen lichamen zogen. De voor mij geregelde oordopjes ervoer ik als een godsgeschenk.

rowdythadude, 5 mei 2009 22:49
Showtime

Showtime! Het was half twaalf en vol goede moed en vol feestvreugde stonden ik en mijn vriendinnetjes voor de deur in de rij. Ach, eventjes wachten is immers niet zo erg. Maar dat 'eventjes' wachten, werd twee uur. Maaaaaar! Uiteindelijk stonden we vooraan in de rij, lekker naar binnen dus! Nou, lekker NIET naar binnen dus.

, 3 mei 2009 23:33
Ravezone

ravezone outdoor 1ste keer beter als in kolping huis ! op et aller laatste moment toch overgehaald door vrienden om mee te gaan.
pakeren was even een gaos, want waar zet je em neer zonder bekeuring onder je ruit te krijgen maar togh me plekkie gevonde aan andere kand van park.
aankomst ging lekker snel liep lekker door,, controle was lekker soepel eindelijk geen gemiere neuk aan de deur van dit moet weg en dat moet weg.

nl-presilla-nl, 3 mei 2009 18:43
Polsslag

Mensen, Mensen, Mensen, wat een feest.

Ik lag lekker te slapen en opeens werd ik gewekt door een kabaal gemaakt door mijn lieftallige telefoon. 12 uur, tijd om op te staan. Lekker douchen, aankleden, ontbijten en zin bij elkaar rapen, het zou immers weer een lange dag gaan worden.

Mijn vrienden getroffen op het station, lekker getreind naar Maastricht en vanuit Maastricht met de bus op naar Plopsaland. De stemming voor de hele avond/nacht werd eigenlijk al bepaald in de bus.

Blue Screen, 3 mei 2009 16:06
Ravezone

Een heerlijke zaterdagmorgen, een blauwe hemel, vogeltjes tjilpten, kikkers kwaakten aan de waterkant. en een HARDCORE feest. RAVEZONE! Nog maar net uitgerust en opgedroogd van Koninginnedag en met goede moed gingen we vanuit Moordrecht op weg naar Nijmegen.
Het tweede outdoorfeest voor ons en met een heerlijke temperatuur van rond de 18 graden.
De organisatie X-Factor Events had me persoonlijk een uitnodiging in de vorm van een E-ticket gestuurd per mail.

sweetdreamsss, 2 mei 2009 23:14
Royal Splash

Royal Splash het unieke feest van de Crazyland organisatie dat wordt gehouden in een tropisch zwemparadijs in Nieuwegein. Het feest klonk ons spannend in de oren en wekte onze nieuwsgierigheid nadat we enige tijd geleden veel plezier hadden beleefd op Tropicana Reunion eveneens georganiseerd door Crazyland. We werden uitgenodigd door enkele lieve mensen die ons hierdoor deel uit lieten maken van de geweldige groep bezoekers van dit unieke feest.

, 1 mei 2009 01:49
Oranjefestival

Een nieuwe donkere dag in de geschiedenis, wat met mooi weer en feestvreugde begon werd abrubt een halt toe geroepen rond de klok van twaalf uur toen iemand het nodig vond een gerichte aanslag te plegen op het Nederlands koningshuis.
Ten eerste wil ik mijn oprechte medeleven betuigen aan alle mensen die hun dierbaren verloren hebben.

sweetdreamsss, 1 mei 2009 01:19
FeestDatumAuteurPublicatie
EmporiumLainfan31 mei 2009
Brutal Conspiracy XL31 mei 2009
EmporiumNickelson3531 mei 2009
ThunderdomeThe prince of Darkness29 mei 2009
Kinky on the Beach26 mei 2009
Citymoves Enschede26 mei 2009
Thunderdome26 mei 2009
Kinky on the BeachPrivatdancers25 mei 2009
Thunderdome25 mei 2009
Citymoves EnschedeProeftijd25 mei 2009
ThunderdomeJOOP___D:clown::clown: P :lijn:24 mei 2009
Thunderdome[023] PimRitsel24 mei 2009
Fusion of DanceJos Feestbook24 mei 2009
Re-action24 mei 2009
Bassrulers Outdoor24 mei 2009
Bassrulers Outdoorsweetdreamsss24 mei 2009
Funk the SystemUnlimited-Flash24 mei 2009
S.W.A.T.killingscum24 mei 2009
ThunderdomePSYCHO 69 HOFNAR24 mei 2009
ThunderdomeLovin' the hardstyles24 mei 2009
PrikkelGeilBramosia22 mei 2009
Citymoves Den BoschRossum22 mei 2009
Citymoves Den BoschPaperPlanes22 mei 2009
Fantasy IslandMiss BlOndie(L)20 mei 2009
Nightmare Outdoor18 mei 2009
Nightmare Outdoor18 mei 2009
Nightmare OutdoorMC_Sphere18 mei 2009
Armada Night18 mei 2009
Obscene18 mei 2009
Nightmare Outdoor[ r_AW ] Detoxicated17 mei 2009
Singsation 2009Niels Limbeek16 mei 2009
John DigweedEzrayah14 mei 2009
SerenityRené13 mei 2009
Slaves for PassionPrivatdancers11 mei 2009
Club CreamBramosia11 mei 2009
Ex Porn StarBramosia11 mei 2009
FabulousVibesBramosia11 mei 2009
An Exceptionnel TouchBramosia11 mei 2009
Serenity' B) Minister van Sterke Drank B)11 mei 2009
Beter kom je niet buiten10 mei 2009
Dusk till DawnJOOP___D:clown::clown: P :lijn:10 mei 2009
In QontrolBABE!8 mei 2009
Electric Deluxerowdythadude5 mei 2009
Showtime3 mei 2009
Ravezonenl-presilla-nl3 mei 2009
PolsslagBlue Screen3 mei 2009
Ravezonesweetdreamsss2 mei 2009
Royal Splash1 mei 2009
Oranjefestivalsweetdreamsss1 mei 2009