Partyflock
 
Verslagen · april 2007
­ Nederland
Wild Romance

Gedurfd!
http://album.partyflock.nl/9585459.jpg

Ben fan van Wild Romance, gedurfd concept voor het noorden. Was blij dat ze mijn stad aandeden, want er gebeurd niet veel in Leeuwarden wat leuk is. De standaard clubavonden heb ik wel bekeken, iets nieuws daar snak ik naar. Constant naar het midden te rijden en daar te overnachten is ook een keer vermoeiend.

M.A.F., 30 april 2007 15:12
DJ Partyraiser

Zow, we zijn weer in het land der levenden.

Laat ik maar gewoon aan het begin beginnen: Roel [2ndGen] had op het laatste moment besloten om toch naar Partyraiser, one man / half machine te gaan! Hierdoor gingen we (Hardcore Infinity, Hazinho, Steffie (k) en [2ndGen]) toch met de auto naar A'dam.

Uurtje of 22.15 weggereden na het oppikken van iedereen en op naar de Borchland Hallen, voor ons allen een nieuwe locatie, dus met goede verwachtingen die kant uit.
Kwamen rond 23.

Hardcore Infinity, 29 april 2007 21:06
DJ Partyraiser

Nou, tot mijn grote verbazing staat er zondagavond om 20.00 nog steeds geen verslag van het supervette feest van partyraiser ‘one man, half machine II’ op partyflock, dus ik neem de taak op me om een overzicht van de avond te geven.

01:00 - 02:00: Endymion vs.

mr turner, 29 april 2007 20:17
The day before

Pre-pre-Queensday in het Lexion

Koninginnedag valt dit jaar wel op een erg gunstige dag, aangezien je al op de vrijdag en zaterdag de eerste pre-pre-pre-prefeesten hebt. Wij Nederlanders vinden overal wel een reden in om te stappen, maar dit jaar lag het werkelijk voor de hand om er een compleet feestweekend van te maken, dus in de Lexion venue werd een groots feest gegeven met een indrukwekkende line-up.

, 29 april 2007 12:07
Wasteland

Na een paar bezoeken aan diverse fetish feesten moest het er toch een keer van komen. Je moet toch minimaal één keer naar de moeder van dit soort feesten! Wasteland, Vault Productions, haalde in 1994 al de fetish wereld uit de spelonken van de underground scène en combineerde dit met house. Het eerste fetish feest voor een groter publiek was een feit.

Funnyhappyviper, 25 april 2007 11:11
Trancesetterz

Trancesetterz. echt een feest waar we naar uit kijken.

De line up:

http://partyflock.nl/images/upload/94250_original.jpg

beloofde weer een knaller te gaan worden.

We zouden deze keer met z'n tweeen gaan en zonder camera.
We hadden al doorgekregen dat de A20 afgesloten zou zijn en we een omleiding zouden krijgen.
Na een poosje rijden kwamen we dan in Rotterdam aan.
Snel naar binnen en ja hoor de sfeer was alweer top!
Achter de draaitafels stonden nog net Dj Stone en Milo.

Stan&Debby, 23 april 2007 23:46
Wish

het was echt een super feest
vooral omdat ik eerst niet heen zou gaan
maar iwan had mij al kaarten gegeven
en me ook nog is op de gastenlijst gezet
dus ja voelde me eigen zo onwijs lullig
eigenlijk.
ik ben met mister meinte en astrida mee gereden
eerst naar the pallazz in woerden
daar was ook een leuk feesie 7TH HEAVEN
maar we zouden even 2 uurtjes naar WISH gaan
en daarna weer daar heen.

, 23 april 2007 12:46
Tiësto

Wat is er nou een mooiere locatie dan in een echt paleis in Londen om een optreden van The King of Dance bij te wonen ter ere van zijn Elements of Life tour.

Even op en neer naar Londen afgelopen vrijdag. Om 18. 30 uur met Easyjet naar Londen en om 21.45 uur (Engelse tijd) kwamen we bij de schitterende locatie aan. Alexandra Palace is een dikke vette locatie. Het staat boven op een heuvel waar je over heel Londen kunt kijken. Echt een schitterend mooi uitzicht (lekker belangrijk maar toch).

:bounce: Don Leo :bounce:, 22 april 2007 13:51
Houseplay

We waren vroeg in Panama en er stond gelukkig nog geen rij bij de deur. Als je vroeg binnen bent is het altijd leuk om het publiek langzaam te zien binnenstromen vinden wij.
Zoals we van Panama gewend zijn, was het een bijzonder gemixed publiek. Echte partypeople, maar ook van die meiden waarvan je denkt dat ze spijbelen van dansles of dat ze wellicht undercover E.O. reporter zijn.

Blutz², 22 april 2007 11:12
Faithless

Faithless

18 april 2007

Ahoy Rotterdam

http://photo.partyflock.nl/images/83694/main/326237.jpg

Het is 20 januari in de vroegte. Om precies te zijn kwart over 6. Ik moet mijn bed uit want de kaartverkoop van een van mijn favoriete artiesten vangt aan omstreeks 10.00 uur. Aangezien ik cker wil zijn van een ticket moet ik er dus wel vroeg bij zijn.

In mijn kaartjeshaalkloffie,(dikke jas, muts, sjaal loop ik naar mijn auto.

Nickelson35, 19 april 2007 20:04
In Qontrol

Eindelijk was t dan zover : 14 April 2007 , In Qontrol.
http://partyflock.nl/images/upload/96716_original.jpg

Het begon allemaal op zaterdag morgen om 12.00 toen ik wakker werd , ik was flink nerveus want vanavond zou het dan eindelijk gaan gebeuren :D.
Om 3 uur vertrokken we (Dave Wesley & ik) in Heerlen met de trein , richting Amsterdam .
Omdat we +/- 5 keer moesten over stappen deden we er 3,5 uur om in Amsterdam te komen ,waar we op duivendrecht de metro naar A'dam Centraal pakten.

The Bone :bounce:, 19 april 2007 14:22
Franeker Hardstyle

Ik weet dat het al een hele tijd geleden is dit feest, maar ik dacht er ineens weer aan.

woensdag 22 februari 2006
14:00 - 00:00
FHR Soundstage
Franeker

Het was zover!
Het eerste feestje van FHR heeft plaatsgevonden in Franeker.

14:30 - 16:00: Raizer
Raizer kende ik nog niet.
Het was een toffe jonge, hij had goed gedraait. :)

17:00 - 00:00: Billy
Billy heeft ook af en toe gedraait, ging best wel goed maar op sommige puntjes liep het niet helemaal goed.

Silver Nikan, 19 april 2007 01:32
In Qontrol

Alle drukte van het weekend en de eerste werkdagen is weer achter de rug. Nu pas een beetje tijd gevonden om mijn verslagje van In Qontrol samen te stellen.

Het eerste zomerse weekend van dit jaar en ik heb mezelf vierkant ongepland met allerlei dingen die nog gedaan moesten worden. Gelukkig was kaartjes bestellen Voor Defqon 1 en naar In Qontrol gaan de minst vervelende van deze persoonlijke verplichtingen.

Thijs-BK, 17 april 2007 23:08
INFINITY

Met de leuke herinneringen aan de vorige editie van INFINITY, vertrokken wij al vroeg vol goede moed richting Lexion.

Bij aankomst waren we gelukkig al snel binnen. De lijfvisitatie was secuur maar rechtvaardig. Die mensen staan er toch voor je eigen veiligheid.

Bij binnenkomst in de grote zaal was in een oogopslag te zien dat er een hoop tijd in de decoratie was gestoken. Mooi witte doeken tegen het lage plafond en lange witte stroken boven de dansvloer.

, 17 april 2007 15:18
The Sessions

Na een keer te hebben overgeslagen, stond The Sessions afgelopen zaterdag weer op ons muzikale hoofdmenu. Een lekker avondje zonder poes en zonder pas maar met vooral heel veel LEKKERE muziek. Strand West is toch een heerlijke locatie, die een heel hoog (grootste fam. Van Nederland) uitstraalt. Dan nog daarbij een line upke om je vingers bij af te likken (Paul Sparkes, Ton TB en natuurlijk C-Jay). Wat wilt een mens nog meer na zo’n mooie zomerse dag.

:bounce: Don Leo :bounce:, 16 april 2007 20:48
Only Hardcore

Het was een goed gezellig feestje iedereen deed lekker mee.Er werd goed gedraait lekker in één keer door.Er hing ook wel een goede sfeer rond er was geen geouwehoer iedereen was lekker met z'n eigen bezig.Maar later op de avond wwaren er 2 meiden die aan het pogoen waren, er staat nog duidelijk op de flyer van NO POGO! AND NO ARMY BOOTS! en toch waren er weer van die stelletje gekken id e het toch weer moesten verpesten.

, 16 april 2007 15:19
In Qontrol

Bron: www.superfeesten.nl

http://farm1.static.flickr.com/187/461666873_fc16c456a1.jpg

In Qontrol. Is Everybody Still In Qontrol…. This Is What You Paid For. Let Me Hear You If You Are Satisfied…. LET ME HEAR YOU IF YOU ARE SATISFIED…! Het publiek gaat compleet los op de beats van Tatanka, en MC Ruffian zweept de menigte nog wat extra op met zijn strakke en originele teksten.

, 15 april 2007 22:48
He flocker ben weer thuis nu was een geniale feestje dit :respect: wij zo in onze rap kleding er heen en sieranden jwt was wel rustig in de begin maar daar na ging het los hoor flockers iedereen mee rappen en die handjes jwt we waren zeker in onze element iedereen ging goed loesoe daar in die tent non stop gerockt en chickies geschuurd niet te vergeten was met Abe en zen broer die kreeg veel respect van broeders daar we hadden zeker wel paar keer oog contact met vrouwtjes en zo drinken voor hun.

, 15 april 2007 20:57
Ele-Vation

14 april - Trance in Eindhoven - Ele-Vation

Het leven is zwaar. Vrijdag laat in de middag een borrel georganiseerd voor oud collegae. Nou ja organiseren is een groot woord, je zet ergens op een besloten hyves een berichtje met een paar keer het woord sex erin, en iedereen komt opdagen, zeker als er iets te drinken valt. En natuurlijk de nodige schalen met hapjes voor tussendoor. Het begon allemaal met een flinke zon, dus buiten op het terras aan de staantafels in Tilburg.

alphons, 15 april 2007 19:54
In Qontrol

Zo, ik dacht laat ik maar weer eens een verslagje doen. En dit keer niet meteen na thuiskomst, want me internetstekker was eruit getrokken en ik moest verplicht naar bed van mijn ouders. :O
Dus nu mijn internetstekkertje er weer inzit kan ik dan eindelijk mijn verslag van In Qontrol schrijven. :D

Nou, mijn kaartje had ik dus al 2 maanden thuis liggen, eigenlijk meteen toen de voorverkoop startte gekocht! :) Dus ik keek er al echt naar uit.

MANDY-, 15 april 2007 19:51
In Qontrol

Pff, zo eindelijk weer wakker.

Goed feestje, vond de indeling heel apart. 2 jaar terug waren de Jump en de Hardstyle 1 grote zaal. Nu de 2 indeling. Moet zeggen dat het wel een stuk drukker was in de hardstyle en daarom ook erg warm, maar ben toch helemaal los gegaan. :jaja:

Bij binnenkomst zijn we eerst naar de jump geweest.waar op dat moment Dj coone & sl technicans aan het draaien waren. Lekker setje en het geluid stond echt knoer hard.

Bass-Shifter, 15 april 2007 14:26
In Qontrol

Laat ik gelijk maar met de conclusie beginnen: Ik vond dit feest op sommige punten erg gaaf, en op anderen super tegenvallen.

Ongeveer 2 x per jaar ga ik met een paar vrienden naar een groot feest. Ditmaal samen met Casper, Marielle en Gerard. Het werd wederom de A'dam Rai waar ik tot nu toe 3 x Inner City had meegemaakt. Ik zou hier dus goed mee kunnen vergelijken. maar had ik het maar niet gedaan.

We kwamen aan rond 23.30 uur.

Zwaardski, 15 april 2007 14:10
In Qontrol

Voor mij was dit de 3e InQontrol en eerlijk gezegd gingen wij voor de early hardstyle.
We zijn wel even door alle zalen gelopen maar bij de main was het zo druk en de muziek zo beroerd dat we er eigenlijk alleen maar langs zijn gelopen, maar waar je ook liep overal voelde en hoorde je de bass.
Zoals gezegd liepen we om ongeveer 23.00 naar studio 6 waar Clive King en Ed Real draaide en het geluid klonk al best lekker daar met wat oude platen.

leander112, 15 april 2007 13:11
Sensual

Club Sensual - An erotic nightmare

Vrijdag de dertiende april is voor mij een erg leuke dag geworden, vooral 's avonds. Ik was gevraagd in het Lexion een paar uurtjes als gastvrouw bij de garderobe te gaan staan en uiteraard heb ik het thema overdreven serieus genomen. Bekijk de foto's maar, hahaha, ik heb zelfs nog met horens en nepwenkbrauwen in mijn handen gestaan toen ik besloot dat het kerstboom-effect dan teveel de overhand zou krijgen.

, 15 april 2007 02:32
Underground Shock

Het is nu zaterdag 14 april. Ik ben net wakker en lig nog in mijn bed na te dromen over vanacht. Underground Shock in Leiden. Super brak dat ik nu ben schrijf ik nog even een verslag.

Al een aantal weken geleden zag ik dit feest in Miss Zelda haar agenda staan en dit leek mij wel wat! :D In Leiden was ik ook nog niet eerder wezen feesten! Ik belde Sylvia (Miss Zelda) op om te vragen of ze nog een plekje in de auto had maar helaas. er gingen al andere mensen heen.

PsychoGirl, 14 april 2007 12:28
back2school

Om 19:00 uit Ams gereden, k ging eerst bij m’n wintersport holmaat op bezoek. Na uren struinen en dus ook een pusher afpoeieren aten we ter elfder ure Japans in een homo lounge tent. Als puber kreeg ik te horen “jongen van al dat feesten wordt je vroeg oud,” right! van slecht eten, weinig slapen en onnodige medicijnen wordt een mens vroeg oud. Ik had heerlijk gegeten voor een prikkie, en besloot de maaltijd met een darmexplosie in het WCtje; komt goed uit voor een nachtje hakkuh.

Olde Skoele, 10 april 2007 15:43
Crazyland weekend

Laat ik eerst even melden dat het welllicht handiger is om eerst het verslag van zaterdag te lezen: http://partyflock.nl/report/9384.

, 10 april 2007 12:50
In Vuur & vlam

Een tijdje terug kwam het goede nieuws. Er kwam weer een feest in la Cantina /de tuin daarvan en in Uno Masz Diez. Ik dacht meteen bij mezelf hier moet ik zo snel mogelijk kaartjes voor halen want dat is zo uitverkocht. De voorverkoop ging inderdaad erg hard en binnen no time was het uitverkocht. Gelukkig had ik het fel begeerde kaartje al een tijdje binnen.

De voorgaande editie was door Edance (Eddy M) georganiseerd. Dit keer was in vuur&Vlam die hun Easter Edition organiseerde.

ThaEastwood, 10 april 2007 10:24
Zaterdag. 07-04-2007. :D
Vandaag is me ma jarig. ze is 61 jaar geworden. Gelukkig vierde ze haar verjaardag op vrijdag. Dit had ze gedaan op verzoek van haar kleinzoon. Mijn zoon dus. Mijn zoon, speedcore kid op flock, was 31 maart jarig en wilde dit graag op "ik ben je bitch niet"goes insane vieren. Eindelijk was het dan zover. de hele nacht waardeloos geslapen omdat ik hoopte dat alles goed zou gaan vandaag. We stonden op de gastenlijst en daarmee Orange Events alsnog bedankt.

† Gabberdoom †, 9 april 2007 16:15
GoldFever

GoldFever in Oosterhout on-Oosterhouts, maar toch gezellig

Het was in Oosterhout afgelopen vrijdag een ongewone uitgaansavond, toen in de Fever de extravagante 'silky-sexy' editie van het succesvolle evenement GoldFever werd gehouden. De silky, sexy beats kwamen van het DJ-team van radio- en tvzender Scratch98 (www.scratch98.nl) en voor de extravagante factor werd een beroep gedaan op MC Gibb Melson en ondergetekende.

, 8 april 2007 16:57
Awakenings

Nog vol verwondering zit ik terug te denken aan deze Awake. Wat was dit waanzinnig! Maargoed, laten we bij het begin beginnen. De uurtjes tikken weg, op PF lees ik berichten dat mensen onderweg gaan naar Awake. Ondertussen ben ik nog druk bezig mijn deadline te halen voor m'n studie. Om 23:00 uur klik ik op 'verzenden' en kan ik in de auto springen naar de Westergas, eindelijk! Nog even -Ouwe- oppikken in Utrecht en scheuren maar.

Jean-Pierre, 7 april 2007 23:29
Awakenings

Allemachtig

De verwachtingen voor Awakenings waren meer dan hoog. Een tien jarig bestaan vier je natuurlijk niet onopgemerkt. Maar dat hoeft niemand Rocco en zijn vrienden te vertellen. Dat weten Rocco en zijn vriendjes maar al te best. En bij deze wil ik Rocco en zijn vriendjes een mega-chapeau geven voor deze eerste dag van een nu al legendarisch weekend. Dit belooft wat voor de andere twee dagen…

Even terug naar het begin. Dan bedoel ik niet het begin van 10 jaar geleden.

Markiez, 7 april 2007 19:49
Jump time

Ok, nog maar een paar minuutjes thuis, maar nu even snel een verslagje schrijven.

Tony (8,5)
Bazz gemist en toen ik binnen was was DJ Tony bezig. Hem heb ik altijd kunnen waarderen met zn Hardjump. Ook nu zette hij weer een lekkere set vol oude en nieuwe knallers, zn eigen nummers en andere nummers. Gewoon zoals ik het lekker vind.

Jeckyll & Hyde (6,0)
De voldoende is aan de danseressen te danken :p.

D-Nial, 7 april 2007 04:17
ik dacht gister, JOEHOE, het is zo ver, dus ik zat al te bedenken, wordt een mooi verslagje schrijven. ik net me bed uitgerotzooid, en ik dacht eigenlijk was het best klote. Hyperactive is beter kutter geregeld, vroeger was het danssalon en liquid. waarvan de muziek niet aan te horen was in de danssalon maar waar je wel lekker kon stampen in de liquid, nu was het een complex. Mooi aangekleed zaakje, irritante is toch wel dat de zaal op en afloopt.

Martijnvanhooff, 6 april 2007 13:05
Sensation

Het déjà vu wat Sensation heet

Pff mensen wat een weekend weer. Mijn eerste keer dubbelen oftewel op vrijdag Sensation en op zaterdag Hardbass! Inmiddels is het ver in de zondagavond en 9 uur slaap heeft me nog niet veel fitter gemaakt geloof ik. Ook weer een dikke partij spierpijn, gebeurt tegenwoordig niet zo vaak meer. Je lichaam went toch aan de feestjes he ;)

Maargoed, Sensation dus. Voor wie benieuwd is naar Hardbass-report, klik hier. :)

Ik ben een echte Sensation-liefhebber.

Stefanovic b), 5 april 2007 19:03
Nopeisdope

hier een verslag van de avond in mijn beleving;;
een goede vriend van me gaf me het kaartje als verjaardags kado ,,ja ik ga normaal naar beter kom je niet en cullenborg wasteland enzo ,maar ja ik sta open voor toffe feesten zelf jan smit kan luk zijn ,als de sfeer erna is ,dus bekrompen ben ik niet dacht ik .
ik wil ook zeggen: voor ik mijn mening over de avond geef dat het MIJN mening is; en dat een ieder zijn eigen mag en moet kunnen hebben.

militair29, 4 april 2007 21:42
Promo

Q-Dance PResents Promo Was Echt Een Beestachtig Goed feest! Ik ben vanuit me huis met vrienden
naar de metro gegaan en ben naar Heineken Music Hall gegaan.

Eenmaal aangekomen gingen de hekken net open en kon je snel naar binnen, er werd goed gecontroleerd.

Corsa, 4 april 2007 17:44
TDK Time Warp

TDK Timewarp. wat een feest was het weer dit jaar. Was de derde keer op rij dat ik aanwezig was en weer heeft het de titel beste indoor feest van het jaar dubbel en dwars verdient. Het begon allemaal op Vrijdag ochtend. Ik werd opgehaald om een uur of 12 en toen begon ons magische weekend. de reis laten we maar achter wegen want dat is niet interessant (buiten het feit dat we niet zijn aangehouden dit jaar, wat de eerste keer is voor ons).

Technofreak, 4 april 2007 10:23
Love for people

Love 4 People

Date: 1 april 2007

lokatie: Palazz te Woerden

Afgelopen zondag was het zover. Love 4 People part 3 van dit jaar. Aangezien de mussen bijna van de warmte van het dak afvielen en ik nog een beetje aan het bijkomen was van een Turks feest heb ik dit event niet vanaf het begin af aan bijgewoond.

Bij mijn binnenkomst stond DJ Hank te draaien.

Nickelson35, 4 april 2007 07:02
Armada night

Armada night - Westergasfabiek - Amsterdam - 31 maart / 1 April 2007

Als Armin in de buurt is dan zijn wij er ook. Ach ja niet dat Amsterdam in de buurt van Helmond is, dus toch maar even via Google op zoek naar een hotelletje. Of liever nog een bed-and-breakfast. En dan bel je eens rond, en na een telefoontje of 10 zeg maar, kom je tot de conclusie dat de rekening voor dit feestje toch wel eens iets hoger uit zou komen te vallen dan het gebruikelijke trein en entree kaartjes alleen. Damn.

alphons, 2 april 2007 13:32
DJ Vince

Eerder deze week startte ik mijn werkdag met het lezen van m’n mail. Ik keek eens goed in de lijst en één bericht viel me meteen op. Art of Dance, onderwerp: actie Vince. Ik opende de digitale krabbel en slaakte een voorzichtige vreugdekreet.

Beste Cindy,
Van harte gefeliciteerd, jij bent uitgekozen als winnaar van de DJ Vince contest!

Ik las nog eens goed en ging ondertussen verder met schreeuwen, alsof ik een uitzending van Oprah aan het bijwonen was.

, 1 april 2007 18:03
Bassrulezz

We gingen hier uit amsterdam noord weg. naar amstelveen daar hadden we met een paar vrienden afgesproken. Vanuit daar zijn we met een groepje naar Koog-Zaandijk gegaan. ging allemaal behoorlijk snel. Vanaf treinstation K-Z klein stukje lopen. en toen stonden we voor de deur bij de waakzaamheid. Nou prima. ik was er nog nooit geweest maar vind het op zich wel een leuke lokatie met een lekkere sfeer. Toen we binnen kwamen was het nog erg rustig. hier en daar stonden wat mensen.

, 1 april 2007 15:33
Hard Bass

27 januari kwam ik de heineke music hall binnegelopen en zag een vreselijke grote Hard bass poster hangen dus ik effe kijken wat erop stond en wat zag ik Donkey Rollers, Duro, Headhunterz, Deepack, Luna iets wat mij wel wat deed in ieder geval toen op die memorabele avond viel de beslissing voor Hard Bass al de rest van die avond kunnen de meesten zelf wel invullen.

Distorded Freak, 1 april 2007 14:50
F*ck Invites

Hello!

Even ter verduidelijking, DIT IS MIJN MENING, mssn is 99% er mee oneens of toch eens. In ieder geval veel plezier deze paar minuten :)

Rond 2 uur hebben we toch maar besloten om naar de Stube te gaan.

Jeuhannes, 1 april 2007 12:51
Detonator 2007

22.00 . het is alweer 3 maand geleden dat wij gingen feesten helaas : vanwege verhuizing e.d.
we hadden erg veel zin om er heen te gaan en t was t waard ook. we kwamen aan. kaartje kopen jas ophangen enzo en direct naar de munten automaat die ze beneden hebben en huppa daar gingen we. met ze alle stampen op Blondy volgens mij ( was best v.d.k. )
was erg leuk en mixte goed bnummers door elkaar.

[DTT] Kelly - Matthew, 1 april 2007 05:00
FeestDatumAuteurPublicatie
Wild RomanceM.A.F.30 apr 2007
DJ PartyraiserHardcore Infinity29 apr 2007
DJ Partyraisermr turner29 apr 2007
The day before29 apr 2007
WastelandFunnyhappyviper25 apr 2007
TrancesetterzStan&Debby23 apr 2007
Wish23 apr 2007
Tiësto:bounce: Don Leo :bounce:22 apr 2007
HouseplayBlutz²22 apr 2007
FaithlessNickelson3519 apr 2007
In QontrolThe Bone :bounce:19 apr 2007
Franeker HardstyleSilver Nikan19 apr 2007
In QontrolThijs-BK17 apr 2007
INFINITY17 apr 2007
The Sessions:bounce: Don Leo :bounce:16 apr 2007
Only Hardcore16 apr 2007
In Qontrol15 apr 2007
The Partysquad in Y-Land15 apr 2007
Ele-Vationalphons15 apr 2007
In QontrolMANDY-15 apr 2007
In QontrolBass-Shifter15 apr 2007
In QontrolZwaardski15 apr 2007
In Qontrolleander11215 apr 2007
Sensual15 apr 2007
Underground ShockPsychoGirl14 apr 2007
back2schoolOlde Skoele10 apr 2007
Crazyland weekend10 apr 2007
In Vuur & vlamThaEastwood10 apr 2007
Ik ben je bitch niet† Gabberdoom †9 apr 2007
GoldFever8 apr 2007
AwakeningsJean-Pierre7 apr 2007
AwakeningsMarkiez7 apr 2007
Jump timeD-Nial7 apr 2007
Hyper active schoolpartyMartijnvanhooff6 apr 2007
SensationStefanovic b)5 apr 2007
Nopeisdopemilitair294 apr 2007
PromoCorsa4 apr 2007
TDK Time WarpTechnofreak4 apr 2007
Love for peopleNickelson354 apr 2007
Armada nightalphons2 apr 2007
DJ Vince1 apr 2007
Bassrulezz1 apr 2007
Hard BassDistorded Freak1 apr 2007
F*ck InvitesJeuhannes1 apr 2007
Detonator 2007[DTT] Kelly - Matthew1 apr 2007