Partyflock
 

Verslag van Mindcontroller, 4 oktober 2003

door , gepubliceerd op
Mindcontroller
25 juli 2006
MINDCONTROLLER: DROP THE OLDSCHOOL BEATS! AREA 1
22,00-23,00 Yves
23,00-00,00 Dano
00,00-00,45 Champ E on
00,45-01,15 T99 vs Maurice S
01,15-02,00 Dr. Z-Vago
02,00-03,00 Scott Brown
03,00-03,30 G-Town Madness
03,30-04,15 Lenny Dee
04,15-05,00 Darrien Kelly
05,00-06,00 Gizmo & Darkraver

AREA 2

00,00-06,00 mystery guest ? ik had 7 uur afgesproken bij mark(themercurius)hij was 3okt jarig geweest en we zouden het 4 okt gaan vieren! lekker thuis bij hem :bieren:en met jonna corne jaap rick mark stef ik en nog een heel zooi!

kwart voor 10 zouden we de bus pakken naar leiden centraal! kwart over 10 zou de trein vertrekken richting zaandam! om daar ffies lekker een nachtje gek te doen:D

half 12 waren we bij de hemkade, mark was eindelijk 18 en mocht dus voor het eerst legaal naar binnen, en precies nu wanneer die ze verjaardag viert komt die niet binnen! omdat die ze ID niet bij zich had, en iets ofzo als ik het goed begreep een valse OV of wat dan ook, na lang gezeur en gezeik mocht die eindelijk naar binnen! we kwamen binnen gelijk ffies jassen ophangen en gelijk naar voren van de zaal! :bier: gehaald en zuipen maar! ffies afgesproken met de rest van de groep die er al was. joey en nog een heel zooi!

we konden nog net de laatste nummers van DANO horen, klonk er lekker! een heerlijke binnenkomer!

zaal 2 ging maar niet open! dan maar lekker in zaal 1 blijven, Champ E on was lekker bezig samen met bass-d of king matthew, lekkere platen. het alcohol vloeide lekker en was al lekker opdreef :vaag: de muziek werd beter en beter! en tijd ging zo ongelooflijk langzaam, echt heerlijk

de sfeer was super, iedereen was blij dronken vaag en kwam maar voor een ding om te feesten! voor het eerst heb ik ook geen joden of wat dan ook gehoord!

toen kwam T99 vs Maurice S met hun live act, hier kwam het enigste negatieve puntje die act met die gitaar dat vondt ik echt niks! voor de rest heb ik niets te klagen:P voor de rest hebben hun ook een wereld set neergezet zoals de rest! ik bleef maar gaan was niet te stoppen heb geen minuut stilgestaan maar ja dat kon ook niet anders :$ :vaag:

Dr. Z-Vago ook gewoon met een heerlijke set met lekkere knallers net zoals Scott Brown, gruwlijke set! :respect:

het was echt precies wat ik wilde horen! :bounce: de dj's wisten niet van ophouden en de ene plaat nog beter dan de andere :D

G-Town Madness was toch wel de beste van de avond, de platen die hun draaide waren echt gruwlijk ging helemaal los, en die act met die 2 nonnen was ook wel komische, die hadden het ook best naar hun zin:D lekker gek doen en het publiek helemaal los aan het maken! en dat lukte best:D

het was gewoon de hele avond een potje VOLLE BAK GAAN! geweldig weer veel nieuwe partyfreaks leren kennen(Y) en ik kon geen genoeg krijgen van het bier was ook zo lam als een toeter en :vaag:!

Lenny Dee en Darrien Kelly waren ook heerlijk bezig! niemand deed echt onder aan de andere de muziek was zo gruwlijk:bounce: en heb echt alle platen gehoord die ik wilde horen:D echt top(Y)

en toen kwam Gizmo & Darkraver wat een top set zij waren de beste van de avond samen met G-town madness de platen die ze draaide waren heerlijk een geweldige afsluiter, jammer dat er een einde aan kwam want ik was een ding niet en dat was moe:P

ik kon echt de hele dag nog doorgaan! maar ja, je moet ook aan je zelf denken, dus de groep geheergroepeerd, en richting uitgang gegaan. jassen halen en de taxi zoeken!

ik kon echt niet stil staan, voelde me heerlijk:D we moesten nog ffies op de trein wachten, ik was nog vol actief, dus lekker gek doen de terug weg! iedereen zat ook te kou kleunen, maar ik had het echt niet koud!

toen kwamen we thuis nog ffies wat gedronken bij mark en toen richting huis gegaan! thuis lekker op bed gaan liggen muziekje aan en toch geslapen wat ik echt 200% niet verwacht had wel lekker:D

DEZE NACHT WAS ECHT GRUWLIJK, de mensen die niet zijn geweest hebben duidelijk wat gemist.

DJ's THANX voor alle gruwlijke sets en nummers die ik heb mogen horen van jullie :respect:

jammer dat de 2de zaal niet open is gegaan, en jammer dat er geen mystery guest is geweest! of ik heb hem zo gruwlijk over het hoofd gezien:vaag:

alle PARTYFREAKS thanx(Y) was weer een gruwlijke nacht :respect:

weer een goed georganiseerd feest:D

CHEESE GOES EXTREME!

20 opmerkingen

KIJK! eindelijk eens iemand die NIET loopt te zeiken, t was ook echtwel weer een topfeesie, maar dit is eens een positief verslag ivm de rest,die alleen de negatieve punten aanhaalt, en kan het alleen maar eens zijn met je verslag hoor, bij MC III zal ik dr net zo hard weer zijn ! :jaja:
Psies Harry Nak...jij snapt het helemaal....al die mensen die lopen te zeiken...dit is kut..dat is kut....bla bla....

Maargoed... goed verlag (y)
 
Toppie verslag maatje (Y)
Het was weer erg bruut met het hele groepje :D
Snel overdoen 8)


(Y)
ik heb die andere verslagen nog niet gelzen, maar begrijp niet dat mensen over dit feest negatief kunnen zijn de sfeer was geweldig de mzuiek was uber geil... als de hemkade nou altijd zo zijn als deze dan was ik er niet meer weg te krijgen, maar dat ben ik zo wie zo niet:D

JOEY het was geweldig gozer super gezellie met je(Y) en de rest allemaal:D
balen dat ik deze mindcontroller moest overslaan :cry: leuk verslag (Y) idd dat gezeik moet maar eens afgelopen zijn :D
Of je bent naar een andere Mindcontroller geweest of je bent nix gewend qua feesten.

"de sfeer was super, iedereen was blij dronken vaag en kwam maar voor een ding om te feesten!! voor het eerst heb ik ook geen joden of wat dan ook gehoord!"

Ik heb het juist constant gehoord tussen de vechtpartijen door...
laatste aanpassing
 
KAAS :D....maatje , het was zeker een topfeest !!!
Ik snap ook echt niet dat mensen dit een kutfeest vonden, je moet je feest toch echt zelf maken !....we waren met een grote groep die allemaal in een feeststemming waren, de sfeer was super, het geluid flink hard, het enige minpuntje is dat er nummers meerdere malen gedraait werden!!!!
Kortom, een topfeest !!!...volgende week knallen in Maasstricht :bounce: (y)
 
To DJ Lorenzo, we hebben constant vooraan bij de dj booth gestaan en daar was de sfeer echt heel goed !!!...ik ben ook een paar keer naar achteren gelopen en daar was de sfeer stukken minder, veel mensen die stil stonden en agressief stonden te kijken !!
Volgende keer dan maar vooraan staan.
ik heb ook constant voor de dj booth gestaan, sfeer was idd goed daar :)
ik zal wel een zeikerd zijn dan, maar deze mindcontroller was in de verste verte niet te vergelijken met de eerste! De tweede heb ik moeten missen, daardoor had ik juist zoveel zin in deze. Ik vond de sfeer niet echt geweldig en de muziek vond ik ook niet altijd top. Heb me wel prima vermaakt, was zeker geen kutfeest, maar had er wel meer van verwacht!
ik kon me ogen niet geloven voor de dj , de sfeer was daar gewoon echt achterlijk goed :) geen vechtpartijtjes gezien ook, geen rotte wazies :)
cheese was weer heerlijk gek deze nacht ! tot het volgende feestje dan maar weer :D
de sfeer was super bij de dj, alleen maar bekende met ze alle gek doen geweldig!!

(Y)

thanx vrienden!
Ik vond het gewoon echt een gruwelijk feest.

Gewoon topmuziek alleen jammer dat ik sommige platen wel 3 of meer keer heb gehoord, ik noem een poltergeist, stereo murder, bonzai channel one maar dat drukte de pret niet. Sfeer vond ik zelf op en top zeker met de DOTF'ers en de rest die een beetje aan de linker kant stonden.

Helemaal vet was Dano die ff ineens een stukkie liet horen van Doe Maar - Nederwiet gevolgd door een gruwelijk stampnummer.

Steve en Gizmo sloten de avond ook perfect af met een leuke scratchtechniek in hun set. Gewoon een topfeest dus
 
Ik heb het echt super naar mijn zin gehad, topfeest!! Kaas, je bent een kanjer, mijn feestmaatje ;)!! :kusje:

Ik vond iedereen super, allemaal even gezellig, veel leuke mensen gezien. :flower:

Ik heb trouwens ook geen vechtpartij gezien, zelfs geen slechte sfeer gevoeld... Iedereen die ik tegenkwam lachte, echt top. (y)
Ik heb het juist constant gehoord tussen de vechtpartijen door...

Dat slaat echt helemaal nergens op en dat weet je zelf ook wel :s
Er zijn zowiezo geen grote gevaarlijke vechtpartijen gebeurt van die kleine vechtpartijtjes kom je overal wel tegen. Dat is elkaar misschien een tik geven en dan is het over, als je daar nou nog niet aan gewend bent kan je maar beter naar geen enkel feest meer gaan want dat zie ik op bijna elk feest wel gebeuren (moet ik eerlijk toegeven dat ik het bij Mind Controller dus niet gezien heb).
P.s. Echt een heel leuk verslag, ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt gehad :D
mindcontroller was zeker een chill feesie lekker ouwerwets stampie stampie.
sfeer was uitermate chill.
maar ik vond de set van g town maddnes wel erg kort mocht zeker we de rest van de avond nog wel duren maar ja ergens houd het op he

en nu gaan we ons maar verhegen op 25 okt. THUNDERDOME!!!!!!!!!­!!! zie jullie daar wel gna gna gna
Extreme Cheese super verslag. Toppie. Sfeer super dj's super. Dano vond ik te langzaam opgang komen ,maar na 15 minuut vond ik hem echt gewoon super draaien. Wel iets te vaak dont touche that stereo gehoord dat wel. Maar party in zijn geheel Ggewoon super te gek. Na tien jaar feesten was dit mijn eerste Hemkade :). Greetz Chris.
laatste aanpassing