Partyflock
 

FreeFunk Preview

album,64 · goed
flyer FreeFunk Preview

Julianapark (buiten) op de kaart
Julianapark
Venlo

Tickets FreeFunk Preview

Gratis entree!
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 00:00, met 1 bezoeker.
Stemresultaat: goed
geweldig219%
zeer goed5524%
goed11147%
ok2611%
voldoende167%
onvoldoende21%
slecht31%
zeer slecht0
waardeloos0

20 waarderingen

Goed
volgend jaar maar 4 dagen free funk lijkt me beters idee (smile)
Sven0sz
dikke muziek ..­!!!
jammer die muziek..­ heel jammer....­ ook jammer van die te jonge personen....­ rest van t weekend was duidelijk beter!!!
Knickelbein (L)
SUPERRRRR
Nur Fur die Randale
was zeker waard om de heen te gaan
Wat vet,en bezopennnnnnnnnn.­
Sonny Blend
billy the klit ---> RESPECT
Hoedje :/
erg goed vermaakt
was egt superrr.. :)
Virtual Noizer
SPACEN!!
Nena!
Lache feesje!! :D
'Kimm!
't was leukk :) knappe jongens ook O:)
Net Neet 00
was een leuke opwarmer voor zondag :)
##Tommaso##
Zwaar vet feestje, misschien nog wel vetter als de zondag :yes:
The Hardstylist
vond het erg vette poep, wel een eer om voor zoveel mensen te staan..! (Y) thanx everybody..!
Ginaa :cheer:
leukk feestje..dadelijk weer..:D
Was super:D
=>Snapte!<=
wat een mokkels daar:D Muziek ja niet helemaal mijn styl maar wel zeker lache daar!!
mmmm en morgen nog zo'n dag..­

Line-up & Timetable FreeFunk Preview

18:00 - 20:30: 
20:30 - 22:00:  house
22:00 - 23:30: 
23:30 - 01:00:  house, techno
Statistieken
576Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
54 / 42·mannen / vrouwen
21.2Partyflockgemiddelde leeftijd
21.0Partyflockleeftijd mediaan
1·meeting
64·albumfoto's
65·opmerkingen
20·waarderingen
goed·stemresultaat (234 stemmen)

65 opmerkingen

 
Geweldig :respect:
jammer dat gelijk is met Awakening Festival :( maarja, als ik daar niet heen ga is dit weer een uitstekend alternatief :cheer:
Uitspraak van Net Neet 00 op maandag 26 maart 2007 om 12:04:
jammer dat gelijk is met Awakening Festival maarja, als ik daar niet heen ga is dit weer een uitstekend alternatief

Mini Haenen ik sloet mig beej dich aan
 
Uitspraak van Stoantoafel op dinsdag 3 april 2007 om 19:06:
Uitspraak van Net Neet 00 op maandag 26 maart 2007 om 12:04:
jammer dat gelijk is met Awakening Festival maarja, als ik daar niet heen ga is dit weer een uitstekend alternatief

Mini Haenen ik sloet mig beej dich aan

Mini Haenen en Grote Bohn ik sluit me ook bij jullie aan..
aanwezig!! vorig jaar was super!
Hmn, zelfde datum als Ruhr In Love ( en dat is een zekerheidje)
 
Uitspraak van TranceFamily Netherlands op dinsdag 20 maart 2007 om 00:16:
Hier zijn we natuurlijk zeker weer aanwezig

jazeker k ben ook weer vn de party:P..

(K)
 
Uitspraak van Stoantoafel op dinsdag 3 april 2007 om 19:06:
Uitspraak van Net Neet 00 op maandag 26 maart 2007 om 12:04:
jammer dat gelijk is met Awakening Festival maarja, als ik daar niet heen ga is dit weer een uitstekend alternatief

Mini Haenen ik sloet mig beej dich aan

Mini Haenen en Grote Bohn ik sluit me ook bij jullie aan..



mine haenen en grote bohn en smarco....ingelijks :P
Line Up Preview

Boy Born vs Jaiza-di-Jockey
18.­00-20.­30 uur
Billy The Klit
20.­30-22.­00 uur

Mr.­ Wix
22.­00-23.­30

Sam 'O Neall vs Erick de Wit
23.­30-01.­00 uur
Hmm, Sam 'O Neall and Erick de Wit are gonna get funky on your ass...! (Y)
Uitspraak van *L*I*N*D*S*A*Y* op dinsdag 8 mei 2007 om 08:59:
is dit ook overdag?

Op zaterdag 30 juni, de dag voor de grote festivaldag, gooien we om 18:00 uur de tent open voor vijfduizend mensen.
Voorproeven op niveau met FreeFunk Preview!

FreeFunk Festival begint dit jaar een dagje eerder dan normaal.­ Op zaterdag 30 juni, de dag voor de grote festivaldag, gooien we om 18:00 uur de tent open voor vijfduizend mensen.­ Natuurlijk is er ook op deze avond een ijzersterk programma.­ Natuurlijk betaal je ook voor de preview geen entree!

Line-up:

Boy Born vs Jaiza-di-Jockey
18.­00-20.­30 uur

Billy The Klit
20.­30-22.­00 uur

Mr.­ Wix
22.­00-23.­30

Sam 'O Neall vs Erick de Wit
23.­30-01.­00 uur
 
Word zekers gezellig 2 dagen feesten dicht bij huis!!!!
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 26 mei 2007 om 11:25:
Word zekers gezellig 2 dagen feesten dicht bij huis!!!!

:jaja:
 
Heerlijk dat word 2 dagen lang de voetjes van de vloer in venlo :)
Hopelijk blijft de stilstaande massa fijn thuis :P
 
Artiest Capo
2 jaar terug het eerste feesje wat ik en mijn meisie pakte dus dit jaar weer :D
Jongens oet Baolder ffkes rustig aan!!! Der mot nog van alles geregeld weare ;)

Ik zeen uch door op de beruchte daag!!!
kutzooi det mot 2 daag in ein stuk door goon ...­gen pauze!!
 
Whaha misschien ein good idee veur volgend joar :d
 
jajajááá, natuurlijk eventjes de avond van te voren genieten van niemand anders dan billy the klit (L)
 
Joa cker bin ik d´r weer, allein kin ein daag neet
Ben er weer bij, wordt zeker vet. Foto's van het festival van 2004,2005 en 2006 zijn hier te vinden http://www.uhhh.nl
laatste aanpassing
Billy the klit (Y)
ik ben daar 100000000% ook te vinden want daar is het ook ram vet ik kan gewoon niet wachten tot het begint ik kom dr aan gradus
volgende week is het zover..­
dan gaan we loss uit de bol
Jaja. Hopelijk geen poncho's nodig dit jaar!
Heb dur zin an!

:bounce:
 
Uitspraak van Maarten V op donderdag 21 juni 2007 om 14:07:
Hopelijk geen poncho's nodig dit jaar!

haha, dat is toch te hopen ja :9
Bid maar alvast voor mooi weer want deze week is het niet veel soeps
ja sorry deze keer niet van de partij!!
(Heb kaartje voor AWAkenings!!!:D)
hoelaat begint t..­?
op zondag wel tijden maa hier niet
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 juni 2007 om 06:52:
jajajááá, natuurlijk eventjes de avond van te voren genieten van niemand anders dan billy the klit

dat is deze avond ;)
iCkuh g0an auk same met mien mama² en de rest :D
(L)uU (K) rOcks
Voor de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er een leuke "­AFTER"­ at Club ZES Boven met o.­a.­ The FunkFreakerz...­
hoelaat begint dat nu op zaterdag..­?
Morgen is het zo ver! lekker spacen..:P
Uitspraak van Stoantoafel op vrijdag 29 juni 2007 om 13:57:
Uitspraak van GINAA :bounce: op vrijdag 29 juni 2007 om 11:24:
hoelaat begint dat nu op zaterdag..?

18:00uur

okeej bedankt..ik ben dr rond 8 uur
ik zie vanuit mn werk ( beerendonck ) het terrein al..echt leuk opgezet..:)
heb dr zin in..­rond 8 oor half 9 goan we LOSS
 
JAAAAAAAH zo eindelijk feesten!
see you soon!
 
Uitspraak van Ginaa :cheer: op vrijdag 29 juni 2007 om 17:25:
ik zie vanuit mn werk ( beerendonck ) het terrein al..­echt leuk opgezet

haha me 2 :)
Billy the Klit :respect:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 30 juni 2007 om 14:49:
Uitspraak van GINAA :bounce: op vrijdag 29 juni 2007 om 17:25:
ik zie vanuit mn werk ( beerendonck ) het terrein al..echt leuk opgezet

haha me 2

:bye: collega
is er iets van een garderobe ofzo..­
zal wel druk worden.­ Niet dat ik vanuit arnhem kom en de tent zit vol.­ Dat zou behoorlijk kut zijn.­ Zondag zeker present
##Tommaso##
Werkzaam bij Lakeste
Jammer dat Billy the Klit zo vroeg draait.. dat gaan we niet halen. Zal evengoed chill worden :D
 
Wat een slam-fm shit
 
helemaal mee eens... eclectic zooi...
gaan we vandaga goed maken.. met iets meer volumek diepgang en tempo!

let the techno come to me:D