Partyflock
 

Dimitri40

· The Celebration of a Liftetime Facebook
Dimitri40
30 oktober 2023

Paradiso (binnen) op de kaart Site
Weteringschans 6-8
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijs Dimitri40

Voorverkoop:€ 43,50→ uitverkocht
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Dimitri40

house, techno

Nieuws

Dimitri 40
30 oktober 2023
Op Paaszondag 31 maart viert Dimitri in Paradiso zijn veertigjarig jubileum als DJ. 'Dimitri 40 – The Celebration of a Lifetime' belooft een iconische avond te worden. Vier decennia van pionierswerk en dansvloermennerij komen samen in een avondvullende DJ-set van de meester zelf. Van zes uur 's avonds tot middernacht voert Dimitri ons vakkundig mee langs de hoogtepunten van zijn indrukwekkende carrière, zoals alleen hij dat kan: ongebreideld en onnavolgbaar. 1
Op Paaszondag 31 maart vier ik mijn veertigjarig jubileum als DJ. We gaan er alles aan doen om van ‘Dimitri 40 – The Celebration of a Lifetime’ een iconische avond te maken. Vier decennia in de muziek komen samen in een avondvullende DJ-set. Van zes uur ‘s avonds tot middernacht voer ik jullie mee langs de hoogtepunten van mijn carrière.

Mijn set wordt een eenmalige, sensationele reis, waarin verleden, heden en toekomst samensmelten tot één euforisch geheel. Met behulp van alle creatieve geesten, vrienden en fans die ik door de jaren om me heen heb verzameld wordt Paradiso uit zijn voegen getrokken. Deze mijlpaal kan immers niet anders dan groots en meeslepend gevierd worden.

Tickets gaan in de verkoop op 15 november om 13.00. Maximaal vier tickets per aankoop.

Ik hoop je daar te zien!
→ lees meer