Partyflock
 

Electronic Family

Facebook
Electronic Family
22 mei 2019
georganiseerd door Site
host: Statement Recordings afbeeldingen aanpassen

Autotron (binnen) op de kaart Site
Graafsebaan 133
Rosmalen
NederlandNederland
Zie ook
Electronic Family AfterpartyAutotronza 20 jul 2019, 23:00

Tickets & prijzen Electronic Family

Voorverkoop 1:€ 34,50→ uitverkocht
Voorverkoop 2:€ 39,50→ uitverkocht
Voorverkoop 3:€ 44,50→ uitverkocht
Voorverkoop 4:€ 49,50
Voorverkoop 5:€ 54,50
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig5019%
zeer goed10138%
goed8130%
ok176%
voldoende104%
onvoldoende21%
slecht41%
zeer slecht1
waardeloos1

44 waarderingen

feestbeest13
Helaas slecht Amsterdamsebos was beter opgezet
trance4mer
Grote klasse
Tranceaholic
Lokatie vind ik minder aangezien de area's te dicht op elkaar staan...mix van geluid.... ondanks dit heb ik super van EF genoten!!!
JEEETJE!
Qua muziek de slechte tot nu toe.
Grandalf
Het was leuk om met een goede groep vrienden te zijn, dat heeft voor mij het feest gemaakt. De aankleding viel tegen. Sommige DJ's met een redelijke naam hadden slechts een ijscokar en een stukje tuin. De WC's waren goed en schoon. Eigenlijk had EF nooit uit het Amsterdamse bos moeten vertrekken dat had een stuk mooi magie.
Marc
Leuke locatie en heerlijke muziek
Triesjuh
De naam zegt het al... Autotron.. Leuk voor auto's maar niet voor feestjes! En te weinig barren om drinken te halen. Rijen dik, 2 barren voor hele terrein. Muziek hoorde je door elkaar. Niet tof! Dus niet voor herhaling vatbaar!
PUSSYTOPIA
Wat een geluk dat het bij dat beetje regen is gebleven! De locatie waar de 138 stage stond was beduidend beter dan waar vorig jaar die secret sets werden gedraaid. Helaas dat - ondanks de leuke Chevrolet - de Classics stage een beetje zielig was. Dat vond ik voorgaande edities echt wel beter. (Denkt terug aan die ene bunker in A'dam.) We hebben het leuk gehad maar vonden dit de minst goede line up sinds Autotron. Held vd dag voor ons is Jorn van Deynhoven. De ventilator vooraan bij progressive was geweldig. De gehele aankleding van het terrein wat karig, maar ik snap dat een budget ook niet oneindig is. Op naar the 10th anniversary.
Ronald &­ Celina
Heerlijk festival. Volgend jaar weer.
Mystical
De muziek maakt veel goed, maar waarom is zo weinig aandacht voor de aankleding?? Mijn eerste twee EF waren in het Amsterdamsebos, dat was prachtig aangekleed t/m een reuze rat. Nu rest alleen gras en zand
heerlijk zo'n progressive stage!
NyLeZ
Topfeest, ruimer opgezet dan voorgaande jaren, behalve de classics stage, dat was echt karig...
mr1202
leuke sfeer, top line-up!
komt tie dan he
Naar ons zin gehad genoten van een aantal dj's maar de rest middelmaat en je hoorde muziek door elkaar.
Henneke
Leuk opgezet, maar Amsterdamse Bos was toch een veel betere locatie. Beetje jammer dat je soms van de diverse stages de muziek door elkaar hoorde
Miss Draak
Zoals altijd genoten!
Voci
- aankleding
Cole
Gelukkig redde Marco V de dag. Als het aantal mensen dat danst de norm is dat was zeker de main een dikke onvoldoende. Af en toe leek het wel een groot congres. Hopelijk volgend jaar een meer dansbare programmering.
skitmeister
Ik zou bijna zo ver willen gaan om deze het beste feest van 2019 te noemen tot nu toe. Sfeer was geweldig, muziek ook. Veel progressive en main meegekregen. Anjuna-gelinkte artiesten waren allemaal super. Blastoyz was een mooie afwisseling.
2LIPS
Heerlijk feestje met mijn schatje. Waren laat op het terrein vanwege het gele gevaar. Moesten er vervolgens nog even inkomen, maar de set van AenB (9e keer live gezien) was natuurlijk geweldig! Vonden de aankleding dit jaar stukken minder (geen leuke zithoekjes, steltlopers), wc'en beveiliging prima, muziekvolume storend door elkaar en veel wachtrijen voor drank (m.u.v. Progressive). Op naar de editie 10 volgend jaar!
Mmelis
Zeer fijne setjes gehoord en top weer natuurlijk!
Liquid-Ice &­ Delici­ousLin
Allemachtig wat was de afterparty goed, niet meer normaal. Beste 2 uur van de hele dag. Waardige afsluiting, A&B kan je geen afsluiten noemen, meer inslapen.. Aankleding was wellicht minder dan de jaren ervoor, mocht de pret niet drukken. Geweldig fijne en leuke dag gehad in goed gezelschap :D
**Ice**
Fijn feestje met heerlijke mensen. We zijn natuurlijk wat verwend en hebben al veel gezien, maar de aankleding was wat karig, en dat deed de sfeer buiten de dansvloer een beetje af. Classics stage vond ik niet waardig voor de DJ's. Had ook een pyamaparty in mijn achtertuin kunnen zijn. Geluid vd stages liep soms door elkaar, maar buiten al dit gezever prima feest, fijn gedanst, lekker gegeten, en A&B is altijd top
ARG15
Super goed georganiseerd! Alles was top! Lekkere sets van Ben Gold en Above&Beyond. Heerlijke afsluiting van Marco V op de afterparty!!!
P<3D :kusje:
Binnenkomst, lockers enz prima geregeld. Het was anders opgezet dan verleden jaar. Erg karig aangekleed, heel jammer gaf weinig sfeer. Stages te dicht op elkaar waardoor je alles door elkaar hoorde, je moest echt op den goede plek gaan staan. Weinig zit plekken. Geen zitzakken of iets leuks. Mazzel gehad met het weer. Guiseppe ottaviana geweldig, had op de main gemogen van ons. Ferry viel tegen. De afsluiting was Echt een domper, geen vuurwerk en softie....geen spectaculair einde dus. Maar een heerlijke dag gehad met lieve mensen om ons heen.
Muziek viel tegen. Te slap. A&B wel oké. Geluid van podia hoor je ook bij andere podia. Te weinig/ te klein e drink verkooppunten.
Geer en Maris
Was geslaagd feestje met vrienden. Veel gelachen en flauwekul
lucien1993az
Heerlijk feest zoals elk jaar! Guiseppe Ottaviani, Andrew Bayer en Above & Beyond waren dé sets! :D
Droppie &­ Moppie
Eindelijk weer eens een geweldige EF. Mainstage echt dik voldoende. Tranceclassicsstage was echt erbij verzonnen op het laatste moment en gaf geen waarde aan wat het werkelijk moet zijn. Bijna respectloos voor de tranceclassicks dj's.. Daarbij vond ik het wel weer ideaal dat je kon kiezen. Wilde je hardere troep kon je naar 138. Wat voor mij dus weer heerlijk was en er op de mainstage geen hemkadekutzooi was. Heerlijk. En liefste van mij....dankje weer voor jou. Ik hou van je x
Sven:jaja:
A&B hoeft voor mij niet meer af te sluiten.Heb liever een hardere sound. Verder was de catering beperkter tov vorig jaar.Niet veel keuze. De mensen hebben hebben het feest gemaak.De line-up vond ik erg tegenvallen.
blackorca
een zeeeeeeer karig aangekleed festival terrein maar muziek en publiek maakte het tot een fijne dag. veel bij clasics stage geweest A&B fantastisch
RonenJess
Prima naar ons zin gehad. Helaas wel op veel plekken vanaf 3 kanten muziek. We zijn iets meer spectakel gewend van EF. Maar we hebben gelukkig erg geboft met het weer! Al met al geslaagd evenement!
ThaEastwood
Sfeer top. Muziek was echt overal door elkaar te horen dat was wel jammer. En die trance classics podium was een beetje zielig helaas
BacardiBlom
Uiteindelijk me wel vermaakt binnen bjj progressive. Buiten liep het geluid van de stages door elkaar. Trance classics stage afgescheept met een klein hoekje buiten waar het geluid van de 138 stage doorheen knalde. Minimale aankleding. Veel dj's die meer van hetzelfde draaien. Echt heel erg jammer. De visuals bij Above and Beyond waren indrukwekkend. De bootjes hadden ook zeker een meerwaarde, erg leuk. Parkeren top. Maar het hele feest zelf krijgt van mij geen voldoende.
Raimond en Esther
Het was een zeer goed feestje. Jammer dat alleen de Main tot 23:00 draaide. Above bij de Main afsluiten vonden wij erg soft. Laat die DJ’s eens knallen tot de laatste plaat
PsyTech
Bij binnenkomst wel wat teleurgesteld. Terrejn zag ee wat kaal uit, het gras langs het water erg zanderig. De muziek stond ook kneiterhard zeg. En dan overlapte het elkaar ook behoorlijk. De gemiddelde leeftijd vd bezoekers lag ook wel erg aan de hoge kant. En dan een kwartiertje een gozer op de main voor ferry kwam?? Ferry begon goed maar verloor mijn interesse wel. Veel gezeten en bjj Bayer aangesloten. Veel van hetzelfde. A&B ook wel beter meegemaakt maar verder zeker niet verkeerd. Op het begin even langs de 138 gelopen, verder niet geweest maar zag er vanaf de andere kant wel uit alsof het los ging. Ik vond drinken halen niet echt soepeltjes. Steeds maar naar binnen gelopen, dat ging het snelst. Paar keer cola zonder prik. Wel een leuke dag gehad. Parkeren blijft wel heerlijk hoor zo voor de deur!! d
Twinkel
Heel erg naar m,n zin gehad met m,n lief. Tinlicker en grum geweldig! 1 minpunt, we kwamen later en toen reed de pendelbus vanaf den Bosch niet meer! Uiteindelijk via de gewone bus genomen en mensen namen de taxi. Betere communicatie zou handig zijn. Terug wel de pendel genomen.
Treb
Veel muziek door elkaar heen
YESorNO
Super gezellige sfeer en de muziek Top
Ly
Leuke dag gehad met top weer! Goede muziek al mag er wat meer tempo in de afsluiter imo. Aankleding zeer mager, geluid ook niet best.
Recreant
Wow, wat een set van A&B. Iedereen bleef tot het laatste moment (en later) staan, niemand wilde weg ! Magisch !
Richard&Mira
Kan Bluestone, wat een held! Geweldig! En natuurlijk A&B. Top. Festival was zowizo geweldig, leuke mensen, leuke dj's. Echt heerlijk genoten
Cherry­bouque­t
Leuk feest, ook schitterend weer op 3 kleine buitjes na
NewBugs
Het feest, de mensen en atmosfeer was top. Het geluid was helaas bagger

Line-up Electronic Family

1Mainstage
za 12:00 - 13:30:  house, trance
za 13:30 - 15:00:  techno, trance
za 15:00 - 16:30:  house, trance
za 16:30 - 18:00:  trance
za 18:00 - 19:30:  Verenigd Koninkrijk house, trance
za 19:30 - 21:00:  Verenigde Staten trance, downtempo, reggae
za 21:00 - 23:00:  Verenigd Koninkrijk trance, house
2Who's Afraid Of 138?!
za 13:00 - 14:30:  China trance
za 14:30 - 15:45:  Duitsland trance
za 15:45 - 17:00:  Israël psy
za 17:00 - 18:15:  Verenigd Koninkrijk trance
za 18:15 - 19:30:  Italië trance
za 19:30 - 21:00:  Schotland trance, psy
za 21:00 - 22:00:  · live België trance
3Progressive, gehost door Statement Recordings
za 13:00 - 14:15:  Finland
za 14:15 - 14:45:  house, trance
za 14:45 - 16:15:  trance
za 16:15 - 18:00:  techno, trance
za 18:00 - 19:30:  techno, trance, house
za 19:30 - 20:45:  Verenigd Koninkrijk techno, house
za 20:45 - 22:00:  trance, downtempo, house
4Trance Classics
za 14:00 - 15:00:  Verenigd Koninkrijk trance
za 15:00 - 16:15:  house, trance
za 16:15 - 17:30:  trance
za 17:30 - 19:00:  trance, house
za 19:00 - 20:30:  house
za 20:30 - 22:00:  trance

Statistieken

340Partyflockbezoekers
251Partyflockgeïnteresseerd
883Appicbezoekers
5668Appicgeïnteresseerd
2500Facebookbezoekers @ 16 juli 2019
5800Facebookgeïnteresseerd @ 16 juli 2019
8496Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 13 januari 2020
60 / 34·mannen / vrouwen
43.8Partyflockgemiddelde leeftijd
45.5Partyflockleeftijd mediaan
2·nieuwsberichten
2·video's
245 @ 2 × 2·winactie
4·albumfoto's
111·opmerkingen
44·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (267 stemmen)

Nieuws

De negende editie van Electronic Family was wederom een geweldige bijeenkomst van ruim 10.000 trance liefhebbers die vanuit de hele wereld naar de Autotron afreisden. Met wereldsterren zoals Above & Beyond, Ferry Corsten, Giuseppe Ottaviani en Marco V deed de 2019-editie eer aan de reputatie van het grootste outdoor trance festival van Europa.
Met onder andere Above & Beyond, Ferry Corsten presents: System F en Giuseppe Ottaviani LIVE 2.0.

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 43.8, leeftijd mediaan: 45.5
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
191
211
241
2551%
 
2651%
 
2782%
 
2872%
 
2941%
 
3041%
 
3161%
 
3261%
 
33103%
 
34123%
 
3572%
 
3672%
 
37134%
 
3851%
 
3951%
 
4061%
 
4172%
 
4282%
 
43113%
 
44134%
 
45123%
 
4692%
 
47134%
 
48113%
 
49144%
 
50103%
 
51175%
 
52206%
 
53134%
 
54123%
 
55113%
 
56113%
 
5761%
 
5872%
 
591
We're proud to announce we'll have trance legends Above & Beyond on our Mainstage for the very first time in Electronic Family history & the European premiere of Ferry Corsten Presents: System F.

We’re unique in our own way, our nationalities may be different, and we may not share the same blood, but we’re related through trance music. So, we’re thrilled to be back at Autotron, Den Bosch this year with the biggest outdoor trance festival in Europe!

Be ready for a day filled with loads of quality trance DJs, an intimate environment in the lovely green setting of Autotron and of course a great atmosphere thanks to the best crowd in the world!

We can’t wait to welcome you all on July 20th and create new memories together.
→ lees meer