Partyflock

Armin Only Embrace · World Premiere

georganiseerd door Armin Only SiteALDA Events Site
-
Ziggo Dome op de kaart Site binnen
Amsterdam
Genre
trance
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Uitverkocht
Prijzen
Voorverkoop:€ 65,-
VIP:€ 95,-
Tickets
Voorverkoop is gestart op zaterdag 13 februari 2016 om 11:00.
Waren verkrijgbaar via Paylogic.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig7648%
zeer goed5736%
goed149%
ok43%
voldoende32%
onvoldoende21%
slecht11%
zeer slecht11%
waardeloos0
23 waarderingen
lexreus
super feest! mooie formaat bierbekers.­ een geweldige show
SssIreen
prijzig feestje, erg commercieel, slechte sfeer...­helaas niet voor herhaling vatbaar!
trancemann 10
een goede world premiere.­ Ik had ook niet anders verwacht van Armin.­ het was echt knallen.­ Daarom ben ik ook echt een ARMIN fan.­ Hij blijf voor mij altijd de nummer 1.­
Sasja
Het was echt een geweldige avond, veel afwisseling in muziek, vooral lekker stevig en dansbaar, stukje oldskool echt gaaf!! Verder prachtige show met video, dansers en artiesten, het geluid is echt geweldig daar, en de afsluiting op Vinyl heerlijk!!! Hele nacht los gegaan, dank je wel Armin!!
funn
Erg opvallend dat het gehele publiek behoorlijk los ging, tot op de tribunes toe.­ Bij ons op de vloer erg veel dance modus.­ Armin had de boel echt los.­ Dus zijn missie, meerdere muziek stromingen bij een brengen is meer dan gelukt ! Wij kwamen eigenlijk alleen voor zijn vinyl set, maar hebben ons buitengewoon boven verwachting vermaakt.­ Er waren van die ''dat kan echt niet momentjes'' maar daar gingen toch wel 10.­000 man helemaal op los ! En eerlijk dat is ook wel weer mooi om te zien ! Want wie zijn wij nou met dat handje vol mensen, om te zeggen dat kan eigenlijk niet ! De mensen genoten er wel met volle teugen van, en er liepen veel mensen met een vette smile.­ Op een paar vast geroeste mensen na dan.­ Afgelopen jaar Asot Ibiza Ushuaia, daar hing een graf stemming qua publiek.­ En dan het commentaar op filmpjse maken en het bezig zijn met social media, het is nu eenmaal anders dan 5 jr.­ geleden.­ Zelfs in de Techno / underground scene zie je het ook al volop ! Al met al Armin blijft een meester in al zijn doen, en wil die een lijdende rol blijven spelen in de dance, zal die echt deze weg voort moeten zetten.­ Kijk maar eens wat een Armada night op 15 okt.­ 2014.­ Super line-up, alles klopte daar ( zelfs Gaia ) MAAR zo goed als een lege zaal ! ! ! Kwamen heel weinig mensen op af, terwijl de andere honderden events allemaal uitverkocht waren.­ En dit op een ADE week ! ! ! Dus de Trance is net zo dood in west Europa als de Hard Rock van de jaren 70/80.­ Dus veranderingen richting toekomst zijn toch wel noodzakelijk.­ En voor de klagende mensen is er nog genoeg echt Trance werk te beluisteren, iedere vrijdagavond, en met ASOT Utrecht.­ Al met al een super georganiseerde show, muziek entertainment gehalte erg hoog, stukje old school /, al met al toch wel goed pittig gedraaid.­ Het geluid van Subliem niveau, en erg mooie Visuals op een top locatie.­ En voor de echte liefhebbers een SUPER GEWELDIGE afsluiting !! Wij hebben het al met al TOP gehad.­ En met zo vele van heel veel mooie momenten genoten, maar dan anders dan anders ! !
Ela
Had er meer van verwacht.­ Van 21-23.­00 uur hadden ze best een voorprogramma kunnen organiseren.­ Nadien te veel stiltes tussen nummers.­
@rthur
meer een show, te veel gastoptredens, te veel handen klappen, hartjes maken en zelfs opde grond zitten pfff, dit heeft weinig te maken met een dj die lekker staat te draaien.­ te veel stiltes tussen de tracks, te weinig trance;­ als armin fan van het eerste uur ga nooit meer naar hem toe gelukkig zijn er nog genoeg betere over
aveen
Vooral de Vinyl set.­ Helemaal top!
Sollynn
Bijde shows geweest.­ Helemaal te gek!!
vutton
heb weer een top avond gehad.­ In het begin stonden we wel als sardientjes in een blikje.­ Maar later kwam er meer ruimte.­ Er zat in vergelijk met Den Bosch weer nieuwe dingen in.­ Ik kijk terug op een geweldige avond.­
NadirK
Weinig Trance maar alsnog een helle leuke show!
F@RMER
Mooie nacht gehad met fijne mensen.­ Weer een topshow en ik had me al voorbereid dat er niet of nauwelijks echte Trance gedraaid zou worden.­ (behalve de vinylset dan) Al met al een dikke vette voldoende!!! Maar live zangeressen op een feest blijft geen goede match , Betsie Larkin pffff volgens mij heb je geen noot goed gezongen.......­
Shirley76
Gruwelijk genoten.­ Geweldig gezelschap en heerlijke muziek.­ Dr dre ook nog even gehoord.­ Veel variatie en daar hou ik van
Jo(H)an
Wat een feest...­ complete show...­
woudstraatje
Beetje kort, om 4 uur afgelopen...­
Zuurkool
Viel een beetje tegen.­ Maaaar het was een Try-Out.­ Dus voordeel van de twijfel.­ Vanavond het échte werk in de Ziggo
Goliath121
top avond
A&P91
Zeer goed laatste stuk van de show.De vinylset was weergaloos (k)(k)
Johnno87
Iets intensere beleving als bij de preview.­ Geweldige avond gehad.­ Wel wat druk en warm.­ Intense blijft echter nog steeds de baas!
Zwever­tjeEnK­ale
Hij krijgt het toch weer voor elkaar om een mooie show neer te zetten.­ Genoten en veel leuke mensen gesproken.­
elpadro
Geweldig topfeest!..­ Begin tot einde genoten!!..­
gaat het?
In èèn woord;­ Geniaal!!!! Wat een enorme levende legende is die man!!! Wat ben ik dankbaar dat hij dit toch allemaal maar voor elkaar bokst voor ons allen!
Dave
Gewoon top geregeld
Video's
Statistiekenx
256Partyflockbezoekers · herkomst
76Partyflockgeïnteresseerd · herkomst
3728Facebookbezoekers
1333Facebookgeïnteresseerd
55 / 36·mannen / vrouwen
36.2·gemiddelde leeftijd
37.5·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
2 / 11·forumonderwerpen
Dave: 78
·foto's
4·video's
249·opmerkingen
23·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (158 stemmen)
Nieuws
Armin van Buuren start zijn nieuwe wereldtournee 'Armin Only Embrace' op 6 en 7 mei 2016 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de dj gaan ook Kensington, Mr. Probz, Eric Vloeimans en Cimo Fränkel mee op tour. Met deze opvallende samenstelling van artiesten omarmt Van Buuren verschillende muziekstijlen in een live-entertainment dance concert. 17
We hope that you’re ready for the Armin Only Embrace World Premiere in the Ziggo Dome on the 6th of May. To make sure your night will be perfect we would like to provide you with some practical information.

VENUE
Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam

TIMES
→ lees meer

249 opmerkingen


Uitspraak van *Andre®* op maandag 9 mei 2016 om 18:57:
er waren veel 50+­ wist niet dat armin ook veel bejaarden trok.­

Wat is dit voor trieste opmerking. Ik voel me niet aangesproken en zou niet moeten reageren maar kan het toch niet laten.
Het mooie van dit soort feesten is dat vrijwel iedereen het naar z'n zin heeft, dat er allerlei soorten mensen komen, dik, dun, blank, zwart, man, vrouw, hetere, homo, etc. en dat niemand daarop veroordeeld wordt.
Ik heb zeker mensen van 50 + gezien, ik ken zelfs mensen van 50+ die daar waren. En die hadden het enorm naar hun zin, zoals ze dat ook op andere feestjes hebben.

Jij was er dus ook. Op wat voor leeftijd ben jij van plan om te stoppen met dit soort feesten. Als je zo bekrompen blijft denken dan hoop ik dat dat punt snel komt.
Maar eigenlijk hoop ik dat je nog heel lang van dit soort avonden blijft genieten en nog eens aan deze opmerking terug denkt als je de vijftig bent gepasseerd. En dat je concludeert dat je gelukkig een stuk wijzer bent geworden.

Uitspraak van *Andre®* op maandag 9 mei 2016 om 18:57:
er waren veel 50+­ wist niet dat armin ook veel bejaarden trok.­

Zelf ben je ook al 38, tijd voor pensioen?

Uitspraak van *Andre®* op maandag 9 mei 2016 om 18:57:
er waren veel 50+­ wist niet dat armin ook veel bejaarden trok.­

Al zoveel gesnoven op jouw "jonge leeftijd" dat je niet meer weet dat je pas vanaf 65 bejaard bent? Daarbij rammelt je grammatica ook alle kanten. Nog niet geleerd of alweer afgeleerd?

Uitspraak van *Andre®* op maandag 9 mei 2016 om 18:57:
er waren veel 50+­ wist niet dat armin ook veel bejaarden trok.­

Was tijdje geleden op Awakening Gashouder, daar met een vrouw van 72 staan praten, ( om 6.30 u ) die stond daar nog goed in de dance modus met groepje jongelui !!

WAT IS DAAR MIS MEE ''ANDRE '' ? ? ?

Graag antwoord, want je lult een hoop onzin !! Met goede onderbouwing, kunnen wij misschien je uitlating nog wel begrijpen ! ?

Uitspraak van funn op maandag 9 mei 2016 om 21:34:
Graag antwoord, want je lult een hoop onzin !! Met goede onderbouwing, kunnen wij misschien je uitlating nog wel begrijpen ! ?

Uitspraak van Ruwepit op maandag 9 mei 2016 om 21:22:
Al zoveel gesnoven op jouw "­jonge leeftijd"­ dat je niet meer weet dat je pas vanaf 65 bejaard bent? Daarbij rammelt je grammatica ook alle kanten.­ Nog niet geleerd of alweer afgeleerd?

Uitspraak van ZwevertjeEnKale op maandag 9 mei 2016 om 20:35:
Zelf ben je ook al 38, tijd voor pensioen?

Uitspraak van Popeye op maandag 9 mei 2016 om 19:42:
Wat is dit voor trieste opmerking.­

Let maar niet teveel op hem, hij kraamt meer van dit soort onzin uit in meerdere topics hier. Niet teveel tijd en aandacht aan besteden, reactie krijg je toch niet ;-)
ik probeer het nog een keer: iemand de tracklist van vrijdag??

Katana - play it louder
Platic boy - silver bath
.....­
....­
Armin - shivers

Uitspraak van deejeedee op dinsdag 10 mei 2016 om 09:38:
ik probeer het nog een keer: iemand de tracklist van vrijdag??

Katana - play it louder
Platic boy - silver bath
.....­
....­
Armin - shivers

Weet niet in welke volgorde, maar deze heb ik ook zeker gehoord:

Armin van Buuren - Communication Part 3
Armin van Buuren - Sail
Gouryella - Anahera
Rank 1 - Such Is Life
Sail en communication was op zaterdag niet op vrijdag!
Vrijdag -> Bart claessen - Playmo ( 1st play )
Rank 1 - Such is life
Armin - Serenity
Armin - Shivers
Paul van dijk - for an angel
Armin - Brute ( niet in volgorde )
ook nog iets van Mike Push gehoord

Voor de rest was t ongeveer zelfde als op zaterdag.­
laatste aanpassing
Wie was die enorm vals zingende dame in het gouden pakje vrijdagavond?

Ik moest wel om Armin zijn gegrinnik lachen tijdens dat nummer.­ Het was ook niet om aan te horen!

Uitspraak van Enjoy Life!! op dinsdag 10 mei 2016 om 12:45:
Wie was die enorm vals zingende dame in het gouden pakje vrijdagavond?
Betsie Larkin toevallig? Kan me herinneren dat zij behoorlijk vals zong inderdaad.

Uitspraak van Kate op dinsdag 10 mei 2016 om 12:34:
ook nog iets van Mike Push gehoord

plastic boy-silver bath ;)

bedankt iig voor het meedenken vd tracklist!!
laatste aanpassing

Uitspraak van Herbz op dinsdag 10 mei 2016 om 13:06:
▶Uitspraak van Enjoy Life!! op dinsdag 10 mei 2016 om 12:45:Wie was die enorm vals zingende dame in het gouden pakje vrijdagavond? Betsie Larkin toevallig? Kan me herinneren dat zij behoorlijk vals zong inderdaad.

Betsie Larkin inderdaad! Poe.. dat was echt niet al te best. Kensington en Mr. Probz daarin tegen wel erg goed!

Uitspraak van Kate op dinsdag 10 mei 2016 om 12:34:
Sail en communication was op zaterdag niet op vrijdag!
Vrijdag -> Bart claessen - Playmo ( 1st play )
Rank 1 - Such is life
Armin - Serenity
Armin - Shivers
Paul van dijk - for an angel
Armin - Brute ( niet in volgorde )
ook nog iets van Mike Push gehoord

Voor de rest was t ongeveer zelfde als op zaterdag.­

Hmm... Mn collega en ik dachten juist Brute weer niet... Al met al bij elkaar een mooi lijstje!
Ik heb echt wel brute gehoord als ik het me nog goed kan herinneren haha :-)
Wel een beetje jammer dat er live registratie van zaterdag al online is maar die van vrijdag niet ( van zijn vinyl set)

Uitspraak van uitje90 op dinsdag 10 mei 2016 om 19:06:
Hmm...­ Mn collega en ik dachten juist Brute weer niet...­

100% zeker dat ik die gehoord heb vrijdag :).
Basic Dawn - Pure Thrust (Nu NRG Remix) en Armin van Buuren - Serenity, ook Brute 100%
Ook op de vrijdag gehoord tijdens zijn vinyl
laatste aanpassing
Caba
Werkzaam bij Partyflock
Vrijdag was de vinyl setlist ongeveer zo:

01 Viframa - Cristalle (Katana's Intro Mix)
02 Plastic Boy - Silver Bath
03 Inertia - The Chamber
04 Armin Van Buuren - Serenity (kan ook Shivers geweest zijn)
05 Gouryella - Anahera (100% zeker weet ik het niet meer)
06 Ferry Corsten vs Armin Van Buuren - Brute
07 Bart Claessen - Playmo (1st Play)
08 Basic Dawn - Pure Thrust (Nu NRG Remix)
09 Paul Van Dyk - For An Angel
10 Armin Van Buuren - Shivers (kan ook Serenity geweest zijn)
11 Rank 1 - Such Is Life

Uitspraak van Bram-1 op woensdag 11 mei 2016 om 11:57:
Basic Dawn - Pure Thrust (Nu NRG Remix) en Armin van Buuren - Serenity, ook Brute 100%
Ook op de vrijdag gehoord tijdens zijn vinyl

Aan jou de taak om het tijdstip van Serenity en Shivers te bevestigen. Welke kwam eerder?

Uitspraak van Caba op vrijdag 13 mei 2016 om 17:35:
05 Gouryella - Anahera (100% zeker weet ik het niet meer)

jep was anahera.. hoopte eig dat ie walhalla zou draaien toen ik de Gouryella cover zag:lol:
Shivers was eerder bijna in het begin en Serenity ergens aan het einde 100 % zeker

Uitspraak van Kate op vrijdag 13 mei 2016 om 17:42:
Shivers was eerder bijna in het begin en Serenity ergens aan het einde 100 % zeker

Vrijdag was de vinyl setlist ongeveer zo:

01 Viframa - Cristalle (Katana's Intro Mix)
02 Plastic Boy - Silver Bath
03 Inertia - The Chamber
04 Armin Van Buuren - Shivers (Alex M.O.R.P.H. Dub Mix)
05 Gouryella - Anahera
06 Ferry Corsten vs Armin Van Buuren - Brute
07 Bart Claessen - Playmo (1st Play)
08 Basic Dawn - Pure Thrust (Nu NRG Remix)
09 Paul Van Dyk - For An Angel
10 Armin Van Buuren - Serenity
11 Rank 1 - Such Is Life

Is ie zo correct?
laatste aanpassing

Uitspraak van deejeedee op vrijdag 13 mei 2016 om 18:32:
Dit was de openingstrack vd vrijdag toch, of vergis ik me nu?

https://youtu.be/TpZd8BtuZno
Katana - play it louder

Dan vergis je je ben ik bang, Play It Louder heb ik niet gehoord vrijdag (helaas). Mijns inziens ook niet echt een openingstrack.

Uitspraak van deejeedee op vrijdag 13 mei 2016 om 18:32:
Dit was de openingstrack vd vrijdag toch, of vergis ik me nu?

https://youtu.be/TpZd8BtuZno
Katana - play it louder

Uitspraak van Herbz op vrijdag 13 mei 2016 om 18:58:
Dan vergis je je ben ik bang, Play It Louder heb ik niet gehoord vrijdag (helaas).­ Mijns inziens ook niet echt een openingstrack.­

Ik weet vrijwel zeker dat het die intro mix van Cristalle is. :)

laatste aanpassing
Ik heb vrijdag echt een top avond gehad, heerlijk de hele nacht gedanst!! Leuk om de playlist ook even te hebben van zijn vinylsetje, was gaaf en lekker!! Is er hier misschien iemand die een foto heeft gemaakt van alle namen op het scherm vlak voor zijn vinylset? Mijn naam stond er tussen, maar helaas was mijn telefoon leeg, kon er dus zelf geen foto van maken... Er waren wel veel mensen die foto's gemaakt hebben zag ik, misschien hier iemand? :-)

Uitspraak van Caba op vrijdag 13 mei 2016 om 17:35:
Aan jou de taak om het tijdstip van Serenity en Shivers te bevestigen.­ Welke kwam eerder?

Serenity had ik een stukje van gefilmt, rond 4. Dus het was eerst shivers, en als een na laatse Serenity
Heeft er nog iemand de tracklist van het blokje old skool wat Armin draaide?
Dominator, the ultimate seduction, pull over, house of god...­