Partyflock
 

Armin Only Embrace

· World Premiere foto's Facebook
Armin Only Embrace
4 mei 2016
georganiseerd door Site

Ziggo Dome (binnen) op de kaart Site
De Passage 100
Amsterdam
NederlandNederland
trance × 2

Tickets & prijzen Armin Only Embrace

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 65,-
VIP:€ 95,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Stemresultaat: zeer goed

geweldig7748%
zeer goed5836%
goed149%
ok42%
voldoende42%
onvoldoende21%
slecht11%
zeer slecht11%
waardeloos0

23 waarderingen

lexreus
super feest! mooie formaat bierbekers. een geweldige show
SssIreen
prijzig feestje, erg commercieel, slechte sfeer...helaas niet voor herhaling vatbaar!
trancemann 10
een goede world premiere. Ik had ook niet anders verwacht van Armin. het was echt knallen. Daarom ben ik ook echt een ARMIN fan. Hij blijf voor mij altijd de nummer 1.
Sasja
Het was echt een geweldige avond, veel afwisseling in muziek, vooral lekker stevig en dansbaar, stukje oldskool echt gaaf!! Verder prachtige show met video, dansers en artiesten, het geluid is echt geweldig daar, en de afsluiting op Vinyl heerlijk!!! Hele nacht los gegaan, dank je wel Armin!!
funn
Erg opvallend dat het gehele publiek behoorlijk los ging, tot op de tribunes toe. Bij ons op de vloer erg veel dance modus. Armin had de boel echt los. Dus zijn missie, meerdere muziek stromingen bij een brengen is meer dan gelukt ! Wij kwamen eigenlijk alleen voor zijn vinyl set, maar hebben ons buitengewoon boven verwachting vermaakt. Er waren van die ''dat kan echt niet momentjes'' maar daar gingen toch wel 10.000 man helemaal op los ! En eerlijk dat is ook wel weer mooi om te zien ! Want wie zijn wij nou met dat handje vol mensen, om te zeggen dat kan eigenlijk niet ! De mensen genoten er wel met volle teugen van, en er liepen veel mensen met een vette smile. Op een paar vast geroeste mensen na dan. Afgelopen jaar Asot Ibiza Ushuaia, daar hing een graf stemming qua publiek. En dan het commentaar op filmpjse maken en het bezig zijn met social media, het is nu eenmaal anders dan 5 jr. geleden. Zelfs in de Techno / underground scene zie je het ook al volop ! Al met al Armin blijft een meester in al zijn doen, en wil die een lijdende rol blijven spelen in de dance, zal die echt deze weg voort moeten zetten. Kijk maar eens wat een Armada night op 15 okt. 2014. Super line-up, alles klopte daar ( zelfs Gaia ) MAAR zo goed als een lege zaal ! ! ! Kwamen heel weinig mensen op af, terwijl de andere honderden events allemaal uitverkocht waren. En dit op een ADE week ! ! ! Dus de Trance is net zo dood in west Europa als de Hard Rock van de jaren 70/80. Dus veranderingen richting toekomst zijn toch wel noodzakelijk. En voor de klagende mensen is er nog genoeg echt Trance werk te beluisteren, iedere vrijdagavond, en met ASOT Utrecht. Al met al een super georganiseerde show, muziek entertainment gehalte erg hoog, stukje old school /, al met al toch wel goed pittig gedraaid. Het geluid van Subliem niveau, en erg mooie Visuals op een top locatie. En voor de echte liefhebbers een SUPER GEWELDIGE afsluiting !! Wij hebben het al met al TOP gehad. En met zo vele van heel veel mooie momenten genoten, maar dan anders dan anders ! !
Ela
Had er meer van verwacht. Van 21-23.00 uur hadden ze best een voorprogramma kunnen organiseren. Nadien te veel stiltes tussen nummers.
@rthur
meer een show, te veel gastoptredens, te veel handen klappen, hartjes maken en zelfs opde grond zitten pfff, dit heeft weinig te maken met een dj die lekker staat te draaien. te veel stiltes tussen de tracks, te weinig trance; als armin fan van het eerste uur ga nooit meer naar hem toe gelukkig zijn er nog genoeg betere over
aveen
Vooral de Vinyl set. Helemaal top!
Sollynn
Bijde shows geweest. Helemaal te gek!!
vutton
heb weer een top avond gehad. In het begin stonden we wel als sardientjes in een blikje. Maar later kwam er meer ruimte. Er zat in vergelijk met Den Bosch weer nieuwe dingen in. Ik kijk terug op een geweldige avond.
NadirK
Weinig Trance maar alsnog een helle leuke show!
F@RMER
Mooie nacht gehad met fijne mensen. Weer een topshow en ik had me al voorbereid dat er niet of nauwelijks echte Trance gedraaid zou worden. (behalve de vinylset dan) Al met al een dikke vette voldoende!!! Maar live zangeressen op een feest blijft geen goede match , Betsie Larkin pffff volgens mij heb je geen noot goed gezongen.......
Shirley76
Gruwelijk genoten. Geweldig gezelschap en heerlijke muziek. Dr dre ook nog even gehoord. Veel variatie en daar hou ik van
Jo(H)an
Wat een feest... complete show...
woudstraatje
Beetje kort, om 4 uur afgelopen...
Zuurkool
Viel een beetje tegen. Maaaar het was een Try-Out. Dus voordeel van de twijfel. Vanavond het échte werk in de Ziggo
Goliath121
top avond
A&P91
Zeer goed laatste stuk van de show.De vinylset was weergaloos (k)(k)
Johnno87
Iets intensere beleving als bij de preview. Geweldige avond gehad. Wel wat druk en warm. Intense blijft echter nog steeds de baas!
Zwever­tjeEnK­ale
Hij krijgt het toch weer voor elkaar om een mooie show neer te zetten. Genoten en veel leuke mensen gesproken.
elpadro
Geweldig topfeest!.. Begin tot einde genoten!!..
gaat het?
In èèn woord; Geniaal!!!! Wat een enorme levende legende is die man!!! Wat ben ik dankbaar dat hij dit toch allemaal maar voor elkaar bokst voor ons allen!
Dave
Gewoon top geregeld

Line-up Armin Only Embrace

· dans Servië Duitsland
· zang Verenigde Staten pop
· zang Verenigde Staten trance
· zang pop
· dans
· trompet
· dans Nederland
· band rock
· rap hip hop

Nieuws

Armin van Buuren start zijn nieuwe wereldtournee 'Armin Only Embrace' op 6 en 7 mei 2016 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de dj gaan ook Kensington, Mr. Probz, Eric Vloeimans en Cimo Fränkel mee op tour. Met deze opvallende samenstelling van artiesten omarmt Van Buuren verschillende muziekstijlen in een live-entertainment dance concert. 17

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 36.1, leeftijd mediaan: 37.5
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
1952%
 
2072%
 
2152%
 
2262%
 
2383%
 
2493%
 
25114%
 
2683%
 
2762%
 
2872%
 
2993%
 
3062%
 
3141%
 
3262%
 
33114%
 
3462%
 
3552%
 
362
3783%
 
3883%
 
3962%
 
4062%
 
4172%
 
42135%
 
4352%
 
4483%
 
45114%
 
4693%
 
4762%
 
4862%
 
4952%
 
5093%
 
5141%
 
5231%
 
5341%
 
5441%
 
5531%
 
We hope that you’re ready for the Armin Only Embrace World Premiere in the Ziggo Dome on the 6th of May. To make sure your night will be perfect we would like to provide you with some practical information.

VENUE
Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam

TIMES
→ lees meer