Partyflock
 
flyer Time Warp
georganiseerd door Site Site
-
Maimarkthalle (binnen) op de kaart Site
Xaver-Fuhr-Straße 101
Mannheim

Tickets & prijs Time Warp

Voorverkoop:€ 60,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: geweldig
geweldig8288%
zeer goed55%
goed55%
ok11%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

21 waarderingen

David jd
Klock, Cox, Vath ! :kwijl: Wat was het toch weer Geweldig :D
:doeti­ewoep:­Analog Style:­doetie­woep:
Goed feest!
d0nlov­es2vla­m
TIMEWARP (L)
MegaBASs
Godverdomme wat was deze nice zeg.­ Elk jaar weer een stapje meer, een stapje beter! Dacht dat geluid niet beter kon, maar WEL dus! Jamie Jones en Visionquest geniaal! Extrawelt erg fijn en Dubfire mooie binnenkomer.­ Time Warp diepe liefde!
Techno Viking
Perfect JUST FUCKING PERFECT!
Karamba
Het geluid was zooooo goed zo zuiver!! niet normaal!!
G-mouse
Echt GENIAAL!!! tijdens Dubfire een mooie plex gevonden in zaal 2 en daar bijna hele nacht/morgen gestaan!! Extrawelt, Hawtin, Dubfire _­0_­ en Karotte was ook erg lekker in het zonnetje in de koepel!!
MarieQ
Fucking ziek!!!!! Elke zaal was dik! Pfffff
vlerk
Dit feest blijft de onbetwiste nummer 1 onder de indoor dancefeesten, wat een organisatie, wat een relaxt volk, alles was geweldig!!
nyo-ig
pff BAM! op onze vaste plek in zaal 2 waren alle djs fantastisch! Extrawelt, Dubfire en Richie daar hoogtepuntje! Fijn dat Sven alsnog ging mcen :lief: en ook nog een pluim voor Karotte die in het zwembad aan het strand een megaset eruit knalde! OK!
b0eb0e
te bizar voor woorden!! beter kan gewoon echt niet!!!!
(F)deb­orah(F­)
Geweldig dekt de lading niet, het was MEGA-SUPER-POWER GEWELDIG.. Beste editie die ik heb mee gemaakt!!! Vanaf ik binnen kwam tot het einde allemaal goede sets gehoord. Richie was van 8.00 tot 14.00 uur aan het knallen, dat heb ik nog niet eerder gehad op TW. (L)(L)(L) GENIETEN
Predatorr
Buitenaards! overal goede sets gehoord, hoogtepunt vond ik Jamie Jones (!) en wat een decor en lichtshow in zaal 2
RobbieDG
Beste feest ooit, nog steeds aan het nagenieten.­ Richie en Varh super, liebing ook goed.­ Busreis en after op parkeerrplaats ook super.­ Geweldige ervaring
Kp
(l)
Intens
Ongelofelijk vet! Maetrik, Vath en Hawtin(L)
Geweldig.­ Richie Hawtin wat een blaasset!
Plons de Kicker
wow! Ben Klock was direct van buitencategorie, Garnier in zaal 3 een klim waar de liefhebbers van kunnen smullen, maar het publiek op de hellingen tijdens Karotte en (weer) Garnier, die weer was opgestapt zal de analytici nog tijden laten nagenieten! (L)
RUBI.K
Het was weer GRUWELIJK genieten!!!
joja2
Waren topdj,s in iedere 6 zalen waar je ook kwam statiegeld voor de flessen en bekers lekker ruim opgezet ruimte om te dansen in iedergeval voor herhaling vatbaar het was de 3 en halve uur rijden waard
Fillow
Topeditie dit jaar! Binnengekomen bij Marcel Dettman, daarna Ben Klock wat een held! Uurtje Laurent Garnier gezien ook top! Sven Vath knalde enorm goed!! Top Top!!!

Line-up Time Warp

Live: Argentinië techno
Live: Canada techno
Live: Frankrijk techno
Live: Spanje techno
Live: house, techno
Live: Frankrijk techno
Zweden techno
house, techno
Verenigd Koninkrijk techno
house, techno
Iran Verenigde Staten techno, house
techno, trance
Nederland techno, hardcore
Verenigd Koninkrijk house, techno
Verenigd Koninkrijk techno, trance, house
techno, house
Verenigde Staten techno, house
Tunesië Duitsland house, urban
Polen Zwitserland techno
techno, house
house, techno
techno, house
Verenigde Staten Duitsland techno
house, techno
techno
house, techno
house
Trompet:
behind the scenes
commercial
aftermovie
beelden
Carl Cox
beelden
Adam Beyer
Nieuws
Time Warp Mannheim
7 februari 2012
Na spectaculaire edities in Italië en Nederland richten de Time Warp fans hun aandacht nu op Mannheim. Het duurde precies een week voordat de beperkte Early Bird tickets voor de eerste Time Warp van 2012 waren uitverkocht, de run op gewone tickets is begonnen! 11
Forum

511 opmerkingen

awakenings komt voor mij echt totaal niet in de buurt van timewawrp mannheim.­ het kan zich wel meten met de nederlandse editie van timewarp.­
Wat was dit geniaal!!! pfff de PartyBusreis heen en terug, alles in zaal 2, die visuals het geluid!! Damn niet normaal!!
En dan nog een leuke after bij de bus!!

Topweekend volgend jaar zeker er weer bij!!
Uitspraak van Yack op dinsdag 3 april 2012 om 23:00:
awakenings komt voor mij echt totaal niet in de buurt van timewawrp mannheim.­ het kan zich wel meten met de nederlandse editie van timewarp.­

Dat is echt het nadeel, na tw valt de rest tegen. Indoor Awakenings is dan echt helemaal niks meer...
Gelukkig breekt de tijd van de outdoor feestjes weer aan!
Het was weer geweldig! Richie Hawtin 6 uur lang op zijn best! In zaal 4 hoorde je inderdaad praktisch alleen maar bas, dat was wel jammer maar bij Magda klonk het wel lekker..­ de koepel ging heel goed, vooral die verrassings b2bset van garnier en karotte! nieuwe zaal 6 was een aangename verassing en zaal 2 was natuurlijk weer het hoogtepunt.­ qua geluid, artiesten en visuals! Time Warp tot volgend jaar!
 
Nog 361 dagen.....­
Uitspraak van ja tuurlijk op dinsdag 3 april 2012 om 22:21:
time warp 100000000000 xbeter als awake fest

Ik wil het niet weten Jeff! AwakeFest is voor mij nl al een walhalla, dus ben idd bang dat dat dan na Timewarp ineens niet meer zo leuk is. Ach je maakt je eigen feestje ;) Maarre ik zie je op Awake dan wel ;)
Uitspraak van ***Cheetah*** op woensdag 4 april 2012 om 13:02:
AwakeFest is voor mij nl al een walhalla

Wat ik zo verschrikkelijk kut vind is van al die awake festen er meer dan de helft pleuris weer was (toch ?! brain damage ;) )

En als ik er goed over nadenk, vond ik de eerste 3 festen veel veel beter dan de laatste 7, omdat je nu gewoon van die mensen hebt , die "een keer naar awake fest geweest moeten zijn" Daar was verleden jaar toch wel heel goed dat defqon ?! tergelijker tijd was :D :D:D
Uitspraak van ***Cheetah*** op woensdag 4 april 2012 om 13:02:
bang dat dat dan na Timewarp ineens niet meer zo leuk is.­ Ach je maakt je eigen feestje Maarre ik zie je op Awake dan wel

Maar je MOET ;)volgend jaar gaan echt en wat vaker naar onze buren, daar zijn bijna alle feesten sws veel beter....
Uitspraak van ja tuurlijk op woensdag 4 april 2012 om 13:18:
Maar je MOET volgend jaar gaan echt en wat vaker naar onze buren, daar zijn bijna alle feesten sws veel beter....­

Eeeens! Feestjes zijn daar veel leuker :D
Uitspraak van (F)deborah(F) op woensdag 4 april 2012 om 15:04:
Eeeens! Feestjes zijn daar veel leuker

was mijn eerste x duitsland!! en sowieso niet de laatste! die duitsers zitten op een ander niveau dan hier!! het geluid was zo goed zo zuiver! volgend jaar sowieso weer timewarp!! en hopelijk van de zomer nog leuk feestje pakken daar!!
Uitspraak van Karamba op woensdag 4 april 2012 om 15:15:
die duitsers zitten op een ander niveau dan hier!!

Komt gewoon omdat techno de mainstream is daar, en techno staat er daar gewoon om bekend van hoe je der ook uit ziet; leven en laten leven.... als je op tw 1 opstootje heb gezien is het veel en dat zijn het wrs Nederlanders OF die KUT Italiaanen want dat is wel echt echt pauper kut volk... opdringerige kleine mannetjes die 1000 keer door je heen proberen te lopen je lege beker zowat al je hand kijken :') en een sorry ken er niet vanaf :')

Maar goed we krijgen weer een love parade in Berlijn dit jaar dus, als ik jullie was die ZEKER doen :jaja: die overtreft tw als een van de weinige ;)
Had het niet wat langer mogen duren?!?!? :p

Was weer gewoon subliem, ik kwam wat langzaam op gang dit keer, maar toen de motor eenmaal liep was ik nie meer te stoppen (en dit was om een uur of 2, met nog 12 uur te gaan :) )
Blijft gewoon het allerbeste indoor(techno)feest wat er bestaat.
Ben erg blij dat ik weer gegaan ben, had dit voor geen goud willen missen.

Setjes die mij het meeste bijblijven/opvielen: Hobo, Guti en Paul Ritch
en Hawtin was natuurlijk ook weer bovennatuurlijk....
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 4 april 2012 om 13:02:
Nog 361 dagen.....­

:(:(:( booeoeeeee! DUURT LANG!
Heeft iemand nog iets meegemaakt met de Duitse politie? Na alle verhalen was ik zelf zwaar teleurgesteld om maar 1 politiewagen te komen.

Wij kwamen op vrijdagmiddag aan en zijn helemaal niks tegenkomen en konden dus rechtstreeks naar het hotel rijden. Op zaterdag namen we de taxi naar het feest om 21.00 en kwamen onderweg 1 politiewagen tegen. Voor de ingang heb ik zelfs helemaal niks gezien en er werd zelfs openlijk drugs uitgedeeld. De controle bij de ingang stelde ook niks voor.

Eenmaal binnen wel de meest brute feest ooit meegemaakt :) Aftellen naar volgend jaar is begonnen...
Uitspraak van vozzie op donderdag 5 april 2012 om 10:06:
Heeft iemand nog iets meegemaakt met de Duitse politie? Na alle verhalen was ik zelf zwaar teleurgesteld om maar 1 politiewagen te komen.­

het gaat voornamelijk om de auto's die zaterdag voor het feest en zondag na het feest doorzocht worden! dus als je vrijdag er naartoe gaat en je gaat maandag weer terug en dan met de taxi naar timewarp zelf gaat, zijn de risico's een stuk kleiner.
Uitspraak van ja tuurlijk op woensdag 4 april 2012 om 13:18:
meer dan de helft pleuris weer was

Euhm nope, vorig jaar was kut, daarvoor minstens 4x prachtig weer, maar de eerste Awake overtrof natuurlijk alles, dat ze zelfs met de brandweer kwamen spuiten (excuses voor mn taalgebruik ;) ) Maar idd zeker dat er meer dagjesvolk komt alleen probeer ik me daar niet teveel van aan te trekken ik maak mn eigen feestje wel ;)

Volgend jaar heb ik al een belofte aan mezelf gemaakt, IK GA! We willen ook wel graag een keer naar Berghain. En de Loveparade Berlijn JAAAAAAA daar ben ik ook een keer geweest, ongelovelijk wat kicke is dat!

Ms gaan wij dit jaar trouwens ook naar Center Parcs met Q-base, vond het echt kicke vorig jaar en dat terwijl ik totaal niet van hardstyle hou, maar t geluid was zzzzoooo hard, dat ik er ineens naar kon luisteren :bounce: Maarre mochten jullie ooit een keer een dik (liefst techno) feest hebben en er zijn afhakers, let me know!! Early is ook nog steeds wel mijn ding, maar techno begint toch nu meer de overhand te krijgen...
Uitspraak van vozzie op donderdag 5 april 2012 om 10:06:
Heeft iemand nog iets meegemaakt met de Duitse politie? Na alle verhalen was ik zelf zwaar teleurgesteld om maar 1 politiewagen te komen.­

Ik heb de pre-party op zaterdag ook gemist, maar hij was er wel:

­

Uit de lokale krant:

Amount of drugs conviscated:
An Betäubungsmitteln wurden folgende Mengen beschlagnahmt:
ca. 71 Gramm Amphetamin, ca. 150 Gramm Cannabisprodukte, ca. 8 Gramm Kokain, 299 XTC-Tabletten sowie ca. 27 Gramm andere Betäubungsmittel.
Es wurden 321 Fahrzeuge und 769 Personen kontrolliert.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Jelle (L) TECHNO op donderdag 5 april 2012 om 13:54:
Uitspraak van vozzie op donderdag 5 april 2012 om 10:06:
Heeft iemand nog iets meegemaakt met de Duitse politie? Na alle verhalen was ik zelf zwaar teleurgesteld om maar 1 politiewagen te komen.­

Ik heb de pre-party op zaterdag ook gemist, maar hij was er wel:Uit de lokale krant:

Amount of drugs conviscated:
An Betäubungsmitteln wurden folgende Mengen beschlagnahmt:
ca.­ 71 Gramm Amphetamin, ca.­ 150 Gramm Cannabisprodukte, ca.­ 8 Gramm Kokain, 299 XTC-Tabletten sowie ca.­ 27 Gramm andere Betäubungsmittel.­
Es wurden 321 Fahrzeuge und 769 Personen kontrolliert.­

Daar zaten wij net voor Jeff! Dat is die afslag vlak bij het hotel volgens mij. Volgend jaar weer lekker op tijd abfahren!
Uitspraak van Jelle (L) TECHNO op donderdag 5 april 2012 om 13:54:
An Betäubungsmitteln wurden folgende Mengen beschlagnahmt:
ca.­ 71 Gramm Amphetamin, ca.­ 150 Gramm Cannabisprodukte, ca.­ 8 Gramm Kokain, 299 XTC-Tabletten sowie ca.­ 27 Gramm andere Betäubungsmittel.­

Bij één persoon dan toch wel zeker? ;)
Timewarpers / Flockers!

Ben op zoek naar een plaat die ik bij Visionquest (zaal 6) heb gehoord, heb niet echt een heel goede omschrijving maar er zit iets in van on a high oid en dan een hele dikke bassline. Weet iemand welke plaat ik bedoel met mij brakke omschrijving?

Alvast bedankt! (Y)
Uitspraak van vozzie op donderdag 5 april 2012 om 10:06:
Heeft iemand nog iets meegemaakt met de Duitse politie? Na alle verhalen was ik zelf zwaar teleurgesteld om maar 1 politiewagen te komen.

Wij kwamen op vrijdagmiddag aan en zijn helemaal niks tegenkomen en konden dus rechtstreeks naar het hotel rijden. Op zaterdag namen we de taxi naar het feest om 21.00 en kwamen onderweg 1 politiewagen tegen. Voor de ingang heb ik zelfs helemaal niks gezien en er werd zelfs openlijk drugs uitgedeeld. De controle bij de ingang stelde ook niks voor.

Eenmaal binnen wel de meest brute feest ooit meegemaakt :) Aftellen naar volgend jaar is begonnen...

Ik, helaas. Ben ten onrechte gearresteerd en nu druk doende met brieven etcetera naar de ambassade. Meneer de agent heeft plastest laten doen en de uitkomst van de test niet heel goed bekeken, dus mee naar bureau, alleen kwamen ze er daar achter dat ze niet goed gekeken hadden. Verder hele auto leeggehaald, dit terwijl ik (en dit zeg ik met veel trots) nog nooit wat gebruikt heb!
Hmm dat is wel fucked up.­ Laatste stuk van het verhaal had er niet bij gehoeven btw ....­ En nu schade vergoeding oid?
Uitspraak van LVZ19 op vrijdag 6 april 2012 om 14:41:
(en dit zeg ik met veel trots) nog nooit wat gebruikt heb!

als je het een beetje verstandig gebruikt is het geen probleem hoor..
Uitspraak van Twee Meter Peter op vrijdag 6 april 2012 om 16:23:
Hmm dat is wel fucked up.­ Laatste stuk van het verhaal had er niet bij gehoeven btw ....­ En nu schade vergoeding oid?

Meh heb in mn familie paar slechte ervaringen gezien dus hou me er liever verre van, maargoed ieder zijn ding! Heb inderdaad wel een schadevergoeding geeist, deze ging begeleid met 4 a4 aan situatiebeschrijving. Ben echt gigantisch slecht behandeld door de politie en verwacht dus ook wel wat actie van de ambassade, maar reken er maar niet al te veel op. Dat soort instellingen heb je volgens mij weinig aan.
je kan het altijd proberen
Uitspraak van Twee Meter Peter op vrijdag 6 april 2012 om 12:03:
Timewarpers / Flockers!

Ben op zoek naar een plaat die ik bij Visionquest (zaal 6) heb gehoord, heb niet echt een heel goede omschrijving maar er zit iets in van on a high oid en dan een hele dikke bassline.­ Weet iemand welke plaat ik bedoel met mij brakke omschrijving?

Alvast bedankt!

Hoeft niet meer heb hem gevonden ;) voor de geinteresseerden het is Mosca - BaxEn ik zou het idd proberen een schadevergoeding te vragen ... niet geschoten is altijd mis he ....
Uitspraak van Twee Meter Peter op zaterdag 7 april 2012 om 13:15:
voor de geinteresseerden het is Mosca - Bax

zo dat is weer ff nagenieten zeg! nu al weer zin in visionquest 21 april in de trouw!

weet iemand maybe de eerste track uit dit filmpje?
Uitspraak van Jelle (L) TECHNO op donderdag 5 april 2012 om 13:54:
k heb de pre-party op zaterdag ook gemist, maar hij was er wel:

­

Uit de lokale krant:

Amount of drugs conviscated:
An Betäubungsmitteln wurden folgende Mengen beschlagnahmt:
ca. 71 Gramm Amphetamin, ca. 150 Gramm Cannabisprodukte, ca. 8 Gramm Kokain, 299 XTC-Tabletten sowie ca. 27 Gramm andere Betäubungsmittel.
Es wurden 321 Fahrzeuge und 769 Personen kontrolliert.

super tolll!!!!

nergens last van gehad dankzij onze peter!
Uitspraak van Yack op zaterdag 7 april 2012 om 21:37:
weet iemand maybe de eerste track uit dit filmpje?

Gevonden!

Chelonis R.Jones - The Irritant

Edit: ah staat ook al onder het filmpje haha
laatste aanpassing
Uitspraak van Twee Meter Peter op dinsdag 10 april 2012 om 18:32:
Edit: ah staat ook al onder het filmpje haha

haha toch bedankt!