Partyflock
 

Reveal

Reveal
9 juli 2010
Reveal
9 juli 2010
georganiseerd door Site

Escape Club (binnen)
op de kaart Site
Rembrandtplein 11
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Reveal

Voorverkoop:€ 7,-
Deurverkoop:€ 10,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Fashionable
Winactie (gesloten)

1 waardering

FLAWLESS
Zwaar dope! Drukk :)

Line-up Reveal

Escape Venue
Bosnië house, trance
house, techno
· MC house
Statistieken
24Partyflockbezoekers
8Partyflockgeïnteresseerd
33 / 54·mannen / vrouwen
24.5Partyflockgemiddelde leeftijd
24.4Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
11 @ 10 × 2·winactie
5·opmerkingen
1·waardering
geenstemresultaat (2 stemmen)
Nieuws
Reveal, de clubavond in Escape Club op donderdag laat vanaf 5 augustus het achterste van haar tong zien! Met een peloton aan kwaliteit, goede house, beautiful people geeft Reveal het startsein van het nieuwe party seizoen en gaat door met quality house avonden op de donderdag avond. Met edgy sounds, freaky entertainment en de mooiste venue van de stad weet Reveal zich te onderscheiden en weet al sinds januari elke donderdag een heus statement neer te zetten in de Amsterdamse scene! 2

5 opmerkingen

Wordt weer top! (Y)(L)
REVEAL bestormt Amsterdam met offensief op donderdag avond!


REVEAL, de clubavond in Escape Venue op donderdag, laat vanaf 5 Augustus het achterste van haar tong zien!
Met een peloton aan kwaliteit, goede house, beautiful people en zo veel meer geeft REVEAL het startsein van het nieuwe partyseizoen en gaat door met quality house avonden op de donderdag avond. Met edgy sounds, freaky entertainment en de mooiste venue van de stad weet REVEAL het kaf van het koren te scheiden en zet al sinds Januari elke donderdag een heus statement neer in de Amsterdamse dans-scene!

Next Level – Studenten gaan vanaf 5 Augustus GRATIS naar binnen!
Dat REVEAL zichzelf van haar beste kant wil laten zien, moge duidelijk zijn maar de organisatie achter REVEAL wil een stap verder gaan en het concept nog een extra boost geven welke REVEAL tot ongekende hoogte zal laten doorstomen.

Omdat de zomer toch al duur genoeg was… omdat jij je 13e gestolen vespa toch weer opnieuw wilt kopen…Omdat je BlackBerry weer is overleden…Omdat je je iPhone in de plomp hebt laten pleuren…Omdat die afterparty wat extra kosten met zich mee bracht… Speciaal voor alle arme studenten onder ons gaat REVEAL stunten…Vanaf nu gooien we de deuren van onze toko namelijk voor niks open…Ja je leest het goed…Niks, Nakkes Nada, Niente…Gratisshhjj!

Met je studentenpas (schoolpas van ROC, HBO of Uni), krijg jij aan de deur een vrijbrief en loop je keihard door zonder 1 Euro uit te geven.
Daar bovenop gooien we de bierprijs naar beneden, en krijgt iedereen (dus ook niet studenten) een biertje voor maar €2.20!
De verdere ingrediënten van REVEAL blijven ongewijzigd! Keihard losgaan, paraderen, flaneren, situeren etc etc. Alle niet studenten betalen €10,- entree.

Elke laatste donderdag ROYAL REVEAL XXL
Elke laatste donderdag van de maand gooien we over het hele feestje nog een vergrootglas en gaan we XXL! Met elke maand een nieuwe headliner, meer show, meer entertainment en meer ruimte voor jou! Wil jij lid worden van de creatieve crew van REVEAL en meedenken over een XXL editie? Dat kan! Meld je dan nu aan via info@your-republic.com en vertel ons wat jou inbreng kan zijn tijdens een XXL avond…Kan jij goed decor bouwen, MC-en, DJ-en, doorbitchen, schilderen, promoten, stelten lopen etc etc. Schroom niet en meld je aan voor REVEAL your talent! ;)

Programmering
Nog steeds is REVEAL progressief met een knipoog naar het heden en het verleden. REVEAL the line-up… Warme of rauwe beats, minimalistisch gespatter of edgy- en vocalistische house gebracht door neerlands trots, internationale gasten en aanstormend talent. Adoreer de dj, adoreer jezelf, adoreer de muziek, het clubgevoel. REVEAL rekent af met hokjesgedrag en daagt je uit…. Escape from reality…… be part of the night and REVEAL the real YOU!

5 Aug: Jaz von D, Quentin van Honk, MacLovin’, MC Bizzey, Fabulous REVEAL angels
12 Aug: Baggi Begovic, Robin Fett, Kaduukradio, MC Jollygood, Fabulous Reveal Angels
19 Aug: Marc Benjamin, Rene Amesz, Delivio Reavon & Aaron Gill, Chritian J & Lino V, MC Iceman, Fabulous REVEAL angels.
26 Augustus: ROYAL REVEAL XXL; Irwan, Bobby Burns, Delvalle & Vergara, Waylon Pereira, MC D-Jay, Fabulous REVEAL Angels


Twitter - @REVEALescape
Voor de laatste updates, weetjes en live twitpics van de avond zelf volg je ons nu op twitter! Op deze manier ben je het best geïnformeerd. Tevens verloot reveal via hun Twitter channel ook nog wel eens wat tickets! Toevoegen kan via deze link: http://twitter.com/REVEALescape

Tickets & Doorrules
Zoals eerder gezegd hebben studenten vanaf nu met studentenpas gratis entree tot REVEAL. Alle niet studenten: Ook jullie zijn uiteraard meer dan welkom! Kaarten voor Reveal koop je in de voorverkoop bij alle Primera shops bij jou in de buurt. Ook kan je je kaarten online bestellen via www.reveal-online.com of via www.escape.nl . Uiterraard kan je ook een kaart kopen aan de kassa.

Voor VIP tafels (per tafel 4 personen) kan je mailen naar info@your-republic.com of je bij de vip host aan de deur melden.

Zorg ervoor dat je funky en verzorgd je entrada maakt bij REVEAL. De doorbitch final cut is doorslag gevend!
ziet er wel chill uit, begovic is altijd wel gezellig
laatste aanpassing