Partyflock
 

Your Republic

Your Republic
16 februari 2013
SiteSite your-republic.com
E-mailinfo@your-republic.com
AdresZoetermeer
Nederland Nederland
PostadresPostbus 109
2700 AC
Zoetermeer
Nederland Nederland
KvK27336530
Linkx
Concept

Uitgaansagenda Your Republic

Laatste feest was op donderdag 7 juli 2016: Reveal, Escape Club, Amsterdam
13 maart 2014
Foto's, Reveal, 13 maart 2014, Escape Club, Amsterdam
30 januari 2014
Foto's, Reveal, 30 januari 2014, Escape Club, Amsterdam
28 maart 2013
Foto's, Reveal, 28 maart 2013, Escape Club, Amsterdam
15 november 2012
Foto's, Reveal, 15 november 2012, Escape Club, Amsterdam
10 december 2010
Foto's, LadyKillers, 10 december 2010, Escape Club, Amsterdam
8 oktober 2010
Foto's, LadyKillers, 8 oktober 2010, Escape Club, Amsterdam
2 september 2010
Foto's, Reveal, 2 september 2010, Escape Club, Amsterdam
5 augustus 2010
Foto's, Reveal, 5 augustus 2010, Escape Club, Amsterdam
Nieuws
Escape is al jaren 'thé place to be' als afterparty na de festivals. En ook deze zomer kan meteen vanaf het terras of het gras de dansvloer op!
Escape in mei
2 mei 2016
Na internationale sterren als Fedde le Grand, Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staan de lokale helden in mei centraal bij Escape.
Na internationale sterren als Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staat de volgende DJ held al te trappelen: niemand minder dan Fedde le Grand zal Escape gaan rocken op Koningsdag! Maar ook op Koningsnacht en de andere avonden in april kan je los in Nederland's bekendste club. Vanaf nu begint hier je weekend zelfs al op woensdag! Boek op tijd je VIP spot via <vip@escape.nl> of scoor je tickets via de nieuwe website www.escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock Of start je avond met een heerlijk etentje en scoor een Diner & Dance ticket!
Afgelopen maand waren Jason Derulo en DJ Chuckie al te gast bij Escape en ook deze maand staan er internationale artiesten geprogrammeerd! Vrijdag 11 maart is Sander Kleinenberg van de partij en vrijdag 25 maart rockt The S-Man, Roger Sanchez, de clubzaal! Boek op tijd je VIP spot via <vip@escape.nl> of scoor je tickets. Als je meer wilt koop dat een Diner & Dance ticket en begin je avond in stijl bij Escape Caffe!
Hou jij je nog aan je goede voornemens, of ben je ze al weer vergeten? Eén ding is zeker, na een avondje Escape heb je je zorgen achtergelaten op de dansvloer! De combinatie van dikke muziek en het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals zorgt hier wel voor! Mocht je deze maand iets speciaals te vieren dan kan je <vip@escape.nl> mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal!
Het clublandschap is sterk veranderd, maar Reveal is er nog steeds, en daar zijn ze heel erg trots op! Een avond die staat als een huis, met een sterke muzikale lijn. Op donderdag 28 januari gaan ze dus keihard hun verjaardag vieren en proosten met jullie op de zesde verjaardag!
Al bijgekomen van de feestdagen? Want Escape staat niet stil en knalt vanaf 1 januari het nieuwe jaar in met top entertainment van wereld niveau! Het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals gecombineerd met de beste muziek = feest! Wil je 2016 echt goed starten dan kan je <vip@escape.nl> mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal! 1
Ook al zo'n fan van de kerst? Een schijnheilige show met familie om de steengrill, nieuwe pantoffels onder de kerstboom en dat nummer van Wham! op repeat... Wat!? Moet je verplicht thuisblijven op kerstavond?! Vanavond ga je in de binnenstad van Amsterdam totaal los, bij Reveal presents The Neon House XMas Eve special!
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein.
Na een zinderende juli maand met optredens van o.a. Roger Sanchez is augustus aangebroken! Ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je oren te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats. Kortom Escape is dé plek om jouw zomeravonden tot in de vroege uurtjes door te brengen!

1 waardering

Alsina Forero Escobar
tnx! voor de gastenlijst plaatsen! we gaan lozzz :D