Partyflock
 
­ Nederland

Escape start 2016 vol topentertainment

gepubliceerd door , op
Brainwash
30 december 2015
Al bijgekomen van de feestdagen? Want Escape staat niet stil en knalt vanaf 1 januari het nieuwe jaar in met top entertainment van wereld niveau! Het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals gecombineerd met de beste muziek = feest! Wil je 2016 echt goed starten dan kan je vip@escape.nl mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal!

Reveal: start je weekend op donderdag
Waarom zou je tot vrijdag wachten als je op donderdag ook al los kan gaan op de beats van Marc Benjamin & friends? Studenten betalen geen entree en biertje is slechts €2! VJ Joury Gijzen vult de EDM beats aan met de dikste lichtshow en visuals. Niet voor niets de drukst bezochte studentenavond van Amsterdam eo!

Vrijdag: a real house experience tijdens HouseRules
De beste (inter)nationale DJ's staan elke vrijdag voor je paraat om je de lekkerste (deep)house, dance klappers en houseclassics voor te schotelen! HouseRules brengt je vanaf 1 januari elke vrijdag onder leiding van resident Troj oa. Radikal Roy, Gabriel & Castellon en Jill Kleinjan! Vrijdag 15 januari neemt DJ Franck met Sweets XL de Escape over, verwacht dan de beste urban!

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Brainwash resident Raymundo heeft ook in 2016 de beste artiesten geboekt! Denk aan namen als Praia del Sol, Miss Bunty, Thom Bold, Dennis Quin en Carita La Niña! De Escape deLux zaal is op zaterdag ook geopend en hier hoor je de lekkerste R&B en hiphop met DJ's als Danney Canova, Remzy en Martino Rosso!

Like: sluit je weekend af in stijl!
Iedere zondag neemt Like de Escape over met de lekkerste R&B en hardste hiphop! Iedere week volle bak, hou Facebook in de gaten voor updates.

Escape algemeen
Entree bij Escape is vanaf 21 jaar en ouder op vrijdag en zaterdag en 18 jaar en ouder op donderdag. Voorverkoop en deurverkoop 16,- bij Brainwash en HouseRules. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Brainwash, HouseRules, Reveal, Like en oudjaar plus foto's, DJ sets, filmpjes & line-ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape koop dat een Diner & Dance ticket of een eigen tafel in één van de VIP-ruimtes. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (4 personen) of 500 euro (4 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor vier personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen eventueel met diner:
  • • VIP Main Stage Skybox
    • VIP Main Stage (podium)
    • VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen
    • VIP Top Floor (Escape deLux R&B en eclectic)

Neem voor meer info en prijzen contact op met vip@escape.nl