Partyflock
 

The Opposites

200 × 200 · locatie
afbeelding Luxor Live

Luxor Live (binnen)
op de kaart Site
Willemsplein 10
Arnhem

Tickets & prijzen The Opposites

Voorverkoop:€ 12,-
Deurverkoop:€ 12,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16

Line-up The Opposites

Statistieken
14Partyflockbezoekers
6Partyflockgeïnteresseerd
35 / 57·mannen / vrouwen
24.0Partyflockgemiddelde leeftijd
25.1Partyflockleeftijd mediaan
1·opmerking
geenstemresultaat (2 stemmen)

1 opmerking

luxorlive
Werkzaam bij Luxor Live
De ene is lang en blank, de andere klein en donker, vandaar de naam The Opposites. Toch hebben Willy en Big2 meer gemeen dan hun tegenovergestelde uiterlijk doet vermoeden. Ze groeien allebei op in een oersaai Noordhollands dorp, zorgen allebei aan de lopende band voor problemen op hun middelbare school en willen het allebei gaan maken als rapper.

Op hun zestiende sluiten de twee een muzikaal verband. Ze maken een Engelstalig demo-album 'Youngsters', maar al gauw stappen ze over naar het Nederlands. Eind 2005 brengen ze het debuutalbum 'De Fik Er In' uit. Het duo scoort een grote hit met de single 'Slaap' die de vierde plaats behaalt in de Top40.

In 2007 scoren ze opnieuw een enorme hit met 'Dom, Lomp & Famous', afkomstig van het tweede album 'Begin Twintig'. En passant winnen de zelfverklaarde ‘ragboeren’ dat jaar ook nog eens een Zilveren Harp.

Waar het album 'Begin Twintig' ophield gaan beide leden van The Opposites gespleten verder op het dubbelalbum 'Succes' (Willy) en 'Ik Ben Twan' (Big2). Één van de vrolijkere nummers op ‘Ik ben Twan’ is 'Broodje Bakpao' ft. Gers & Sef, van de populaire comedysketchshow 'New Kids'. Het nummer stond binnen no time op nummer 1 in de Nederlandse charts en werd in België ook een enorm succes.


www.theopposites.nl