Partyflock

Full Flavour

Full Flavour

Full Flavour (flyer)
georganiseerd door Southern Forest
-
Grand Ami op de kaart binnen
Safariweg 38
Maarssen
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 250.
Prijzen
Voorverkoop:€ 5,-
Deurverkoop:€ 7,50
Tickets
Waren verkrijgbaar bij de locatie zelf.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
5Partyflockbezoekers
100 / 0·mannen / vrouwen
28.0·gemiddelde leeftijd
28.6·leeftijd mediaan
6·opmerkingen
stemresultaat (1 stem)

6 opmerkingen

DJ-DEF
Artiest DJ-Def
Ik haal me kaart wel aan de deur...;)
Heb ik toch een biertje extra :)
Southern Forest organiseert op zaterdag 27 maart 2010, de tweede editie van Full Flavour in de Grand Ami in Maarssenbroek. Full Flavour staat garant voor een zes uur durende clubavond vol met groovy, funky, techy en dirty house.

Southern Forest is er wederom in geslaagd een leuke line-up neer te zetten met verfrissende namen. Southern Forest Resident Dj Kaj Tyszka zal de avond op gepaste wijze opwarmen. Na Kaj Tyszka zal er wederom op Full Flavour een dj duo achter de decks plaatsnemen, namelijk Victor Peres en Eduardo de la Cruz. Victor Peres en Eduardo de la Cruz staan garant voor de echte funky latin beats.

Tevens zal wederom een bekende uit de Utrechtse dance-scene zijn opwachting maken, namelijk dj Remesz. Dj Remesz heeft al diverse malen de mensen vermaakt met zijn funky house sets in de Quignon, dus dit moet in de Grand Ami ook zeker lukken. Last but not least krijgt een nieuw Dj talent de kans om zijn het publiek te vermaken, Wouter de Reus, Dj en Maarssenaar, zal de avond in stijl afsluiten met een lekkere techhouse set.

De bezoekers van Full Flavour worden op alle fronten bediend. Naast de line-up besteedt Southern Forest veel aandacht aan uitstraling, kwaliteit en decoratie. Zo zal de “kelder” van de Grand Ami wederom worden omgetoverd tot dansvloer met een goed afgesteld geluid- en verlichtingsset en is er op de “begane grond” ruimte om te chillen op de lounge kussens. Tevens zal Southern Forest diverse projectoren en lichteffecten gebruiken om beide ruimten extra sfeer te geven. Gastoptredens van de dames van het Showballet van Studio Holiday maken het geheel helemaal af.

Tickets voor Full Flavour zijn op de avond zelf voor € 7,50 verkrijgbaar aan de deur en in de voorverkoop voor € 5,00 aan de bar van de Grand Ami. Full Flavour vindt plaats op zaterdag 27 maart 2010 en duurt van 22:00 uur tot 04:00. Toegang alleen voor 18 jaar en ouder. Grand Ami is gevestigd in Maarssenbroek op de Safariweg 38, vlakbij het treinstation.

Wil je meer informatie over Full Flavour of andere evenementen van Southern Forest, zoals bijvoorbeeld Maarssen Rocks, ga dan naar onze website op www.southernforest.nl
laatste aanpassing