Partyflock

Utopia Music Festival 2009

 

Utopia Music Festival 2009

Utopia Music Festival 2009 (flyer)
georganiseerd door Powerhouse Productions Site
-
Sydney Showground op de kaart Site binnen
buiten

1 Showground Road, Sydney Olympic Park
Sydney
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Bezoekers
Maximaal 30000.
Prijs
Voorverkoop:65,-
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
6Partyflockbezoekers
2Partyflockgeïnteresseerd
66 / 16·mannen / vrouwen
27.3·gemiddelde leeftijd
25.6·leeftijd mediaan
1·video
5·opmerkingen
stemresultaat (3 stemmen)

5 opmerkingen

Heb deze party zelf maar even toegevoegd voor de Partyflockers die aanwezig zijn in Sydney op 21 Nov a.s. en wel zin hebben in een feestje! ;)

Dit jaar pakt de organisatie groter uit dan ooit tevoren met als locatie de Sydney Showground in het Olympic Park. De lineup is zeker internationaal te noemen en daarin is Nederland zeker goed vertegenwoordigt met o.a. Ruffneck, Predator enzovoort.

Check de website: http://www.powerhouseproductions.com.au/utopia/ en hope to see you all there!
Lekkerrrr kan echt niet wachten tot utopia!!!!!
http://www.megaupload.com/?d=5ITEL4UY
dit is em
Damn, lekkere line-up!

Ff vliegtuig pakken 8)
Wat vonden jullie ervan?? Ik denk dat Ozzies nog veel van ons kunnen leren wat betreft organisatie..­ De lineup zat vreemd in elkaar en alchol kon je alleen in zogenaamde "­licenced area"­ drinken dus niet in een van de grote zalen..­ Eenmaal bij de bar aangekomen moest je je ID laten zien omdat het een 16+­ event was maar alcohol is alleen 18+­ echter mijn nederlandse rijbewijs werd hier niet geaccepteerd en aan de deur wel.­ Ik moest van hun politie zoeken en deze moesten maar met mij meekomen om toestemming te geven.­ Na bijna een uur zoeken politie gevonden te hebben wouden deze niet met mij mee naar de bar voor toestemming althans het volgens hun wel een geldig legitimatiebewijs was, gelukkig wou de 2e politieagent wel mee maar dit verpeste het begin van het feest wel behoorlijk..­

Ook zijn de mensen die hier naar "­raves"­ gaan compleet verschillend dan in nederland.­ Glowsticks en van die harige laarzijn zijn hier nog helemaal in de mode en je ziet er regelmatig mensen met onconfortabele maskers, pakken en van die afschuwelijke ravebroeken..­ Ook mensen verkleed als pikachu, dragonball z, clowns etc zijn hier de normaalste gang van zaken (ook op defqon1 hier liepen enkele van die figuren rond)..­ Al met al voegt dit alleen maar aan het feestje toe, maar het is totaal niet zoals in nederland.­ De muziek was wel goed, de lazers waren mooi en de lokatie was bijna perfect dus het was al met al toch nog een lekker feestje!