Partyflock

Lemon Boogie

Lemon Boogie

Lemon Boogie (flyer)
Lemon Boogie (afbeelding)
-
Flexbar op de kaart binnen
Pazzanistraat 1
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Deurverkoop:€ 10,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig0
zeer goed117%
goed467%
ok117%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
22Partyflockbezoekers
6Partyflockgeïnteresseerd
72 / 9·mannen / vrouwen
24.1·gemiddelde leeftijd
23.8·leeftijd mediaan
10·opmerkingen
goed·stemresultaat (6 stemmen)

10 opmerkingen

Endfest
Werkzaam bij Arctic Boogie
Artiest Endfest
Enige live show van AUX 88 in Nederland ter ere van het nieuwe album!
Uitspraak van Moer op donderdag 22 oktober 2009 om 09:31:
Ik kom speciaal voor Endfest

Wat is 't toch een schattig volkje daar in Zoetermeer (K)
Lemon Boogie brengt electro, disco en house naar Flexbar
Eerste editie 20 november, met Aux 88 (US, live), Sterac Electronics (Steve Rachmad), Comtron (live), Endfest, Makks en Ru-d.

Lemon Boogie brengt electro, disco en house samen in gezellig brede zin, . De aftrap vindt 20 november plaats in de Flexbar in het Amsterdamse Westerpark. Voor deze ouverture staan verschillende acts en dj’s op het affiche en kan met gepaste trots gesteld worden dat het gelukt is een interessante,toegankelijke avond met internationale allure te programmeren.

Op 20 november speelt het uit Detroit afkomstige Aux 88 een live set. Deze Amerikaanse electro-pioniers, bestaande uit Keith Tucker en Tom Hamilton, zijn de pioniers van de oldskool electro. Ze staan bekend om hun stevige en funky electro die hand in hand gaan met hun degelijke performances waarin het gebruik van een microfoon niet geschuwd wordt. Het optreden van Aux 88 tijdens Lemon Boogie is bijzonder. Het enige in Nederland dit jaar, ter gelegenheid van het nieuwe album van Aux88: 'The Mad Scientist’.

Naast Aux88 staat Sterac Electronics (Steve Rachmad) geprogrammeerd. Als techno-dj en producer maakte Steve de afgelopen decennia naam maar bracht in de tussentijd onder Sterac Electronics ook platen uit op bijvorbeeld Music Man en Delsin. Voor Lemon Boogie laat hij ditmaal zijn techno platen thuis en neemt zijn dikste electro, disco en new wave mee. Aangezien hij dit zelden doet, beloofd dit een zeer speciale set te worden die je als liefhebber niet mag missen. De laatste headliner op het affiche komt in de vorm van Comtron. Deze Amsterdamse electro-funk act van Rimer Veeman (Le Le, Rimer London) en Bas Bron (Jeugd van Tegenwoordig, Seymour Bits) laat zich kenmerken door hun uiterst dansbare en funky producties. Comtron bracht in 2007 via Rush Hour hun eerste album ‘Follow The Money’ uit, welke in 2010 zal worden opgevolgd door een tweede langspeler.

Maar dit is nog niet alles. Als kers op de taart draaien Endfest, Makks en Ru-D de avond aan elkaar. Te beginnen met Endfest. Hij is resident en initiatior van Arctic Boogie, waarmee hij onder andere avonden host in in Doornroosje. Endfest draait 20 november tussen Comtron en Aux 88 in. Endfest is niet te vangen en springt van italo naar acid en van house weer terug naar disco. Daarnaast draaien op deze eerste Lemon Boogie Makks en Ru-D . Ook hier is veelzijdigheid en dynamiek het devies, alles met een zekere warme ondertoon. De twee residents van Lemon Community verzorgen deze avond de opening.

Naast al het geweld in de eerste zaal, wordt de tweede zaal gehost door het Amsterdamse collectief The Universe. Trage house en warme disco staan hier op het menu. The Universe heeft het afgelopen jaar naam gemaakt door op verschillende plekken in Amsterdam feesten te organiseren met opvallende gasten als Kyle Hall, Soulphiction, Vakula en Ksoul. Voor deze editie nodigt The Universe gasten Bert de Rooij en Tommy Rocks. Daarnaast draaien residents Dominggus en The Please.
laatste aanpassing
Voorpret met Lemon Boogie podcast van Endfest

http://www.djbroadcast.nl/podcast/id=591/episode.html

Track listing
1.$tinkworx - MKB
2.Newworldaquarium - The Force (Ame Remix)
3.Nebraska - My Father (Remix)
4.Harmony Funk - Can't Let You Go
5.Oasis - Oasis Thirteen
6.Big Strick - A Walk Down Linwood
7.Project Democracy - Is This Dream For Real
8.Revelation - First Power (Domination Dub)
9.Another Fine Piece Of Nu Groove History
10.Steve Summers - Dreaming in Color
11.Jamie Principle - Your Love
12.Andreas Gehm - My So Called Robot Life Part 2
13.Bas Ror - Grief
14.Parallax Corporation - Antisocial Tendencies
15.Jo Squillo Electrix - Avventurieri
16.Unknown - unknown
17.Kraftwerk - Metropolis
18.Babla & His Orchestra - Aye Mere Dil Kahin Aur Chal
zin innnn!
Ook al zin in! Sterac, The Universe en Makks! Nice!
Ru-D, vergeet je niet die groene handdoek mee te nemen :-)?