Partyflock
 

Source on Ice

· Winter Fest foto's
album,37 · goed · ical
Source on Ice
1 december 2009
georganiseerd door Site

Paperdome (binnen, buiten) op de kaart
Hogeweide 3
Utrecht
NederlandNederland
house × 8

Tickets & prijs Source on Ice

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 24,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: goed

geweldig3313%
zeer goed7027%
goed9637%
ok208%
voldoende208%
onvoldoende93%
slecht83%
zeer slecht0
waardeloos42%

104 waarderingen

Romy Mosterd
PITTO lekker hoor!
Stratum
Aan de reacties te zien, lijkt het erop dat veel mensen niet hebben gezien dat dit een HOUSE-festival was, geen techno festival. Ik vond de muziek super, en de sfeer ook!
Grijpgrage harry
Je wist dat het rustig zou worden en geen techno, maar toch had ik veel meer opbouw verwacht. Sfeer daarin tegen was echt heel erg top!
Marcel.
SPACERIJEN:respect:
top!
ReyZaMa
prima vermaakt. en kritiek over het laffe muziek snap ik niet echt. als je beetje in de muziek verdiept had, had je teleurstellingen kunnen voorkomen.
Party?
Benneman: wat een slappe hap, daaaaaamn. Muziek een 4, sfeer een 9. Uiteindelijk wel vermaakt maar iets minder slappe hap pleaze
Pimpie
gezellig!!
Matthijs
Leuk, verassend festival, veel dingetjes gezien waarvan ik dacht ' heeey wat leuk' :D 's middags leuke progressive gehoord in de circustent, en op t eind ging t lekker los :) Wel erg druk af en toe in de circustent alleen
DISCO
De muziek was minder op Aardvarck en Melon na, verder een gezellige boel.. After was GEWELDIG!!!
evamusicc
Fantastisch feest! Lekkere muziek, verrassend. Super gezellig en intiem.
Emmsz
thanks Melon! wat hadden we zonder jou gemoeten?
"DieSel
Heb zeker weer genoten achter de bar, op naar de zomer!:D
Linke Leo
Ik vond het FANTASTISCH! Steffen Bennemann MIJN held! Organisatie bedankt!
Keesar
prima feest + after En sfeer zker pluspunt
Onno S
Rednose!Melon!en natuurlijk Rick wade ; wat een held!! Verder erg gezellig!
Pa Pannekoek
Melon!! Enige die het (in mijn ogen) doorhad!! verder hoopjes wachtkamer mnml gehoord.. en die 2 gasten met hun tamboerijn.. ga op Utrecht Centraal staan ofzo :s!!
+++Lin+++
Heb respect voor de muziek die er gedraaid werd maar totaal niet mijn ding, na een uurtje was ik er wel klaar mee maar gelukkig kwam Melon op tijd:-) De after was helemaal te gek!!!!!!!
Top vermaakt! De sfeer was echt super en zoals het hoort. Muziekaal wat tam maar mocht de pret zeker niet drukken!
Niekje Dansel­astiek­je
Geluidstechnisch gezien slecht (ging ten koste van de acts) & wbt de muziek ging het gewoon minder los als de zomeredities en vorig jr. Verwachtte 500 mensen en stond ineens tussen 2500 man meer, waardoor de ruimte om lekker te dansen ontbrak. Hoorde van meer mensen die vorig jaar aanwezig waren, dat ze het toen gezelliger, knusser en leuker vonden. Ik vraag me af of het vergroten van het festival een goede zet is geweest...Jullie motto was toch klein maar fijn? Willen jullie daar aub niet van afstappen!
Denush
Volgens mij zijn veel mensen vergeten te kijken wie er geboekt stonden. Telkens als michael mayer ( HELD PUR SANG) ergens draait hoor en lees ik het commentaar dat hij niet stevig genoge draait. Mensen dat Michael Mayer!
- yur -
Muzikaal gezien niet hoogstaand, geluid stond best zacht maar toch nog behoorlijke gezelligheid... Was kort maar krachtig
Nelson Niemel
wat een after..
heisa
jammer van het dramatische geluid in de circustent, plus alsjeblieft zorg dat er geen dubstep gedraaid wordt. voor de rest topsfeer, melon held van de dag, pitto ook lekker
riiick
thx source! We hebben ons heeel erg vermaakt! Goeie/gevarieerde muziek (waren sommige mensen niet op het foute feestje? Iets experimentiever en ze snappen het meer, pff). Geluid kut slaat ook nergens op. Klonk prima (function one :) ) maar in de tent wel net te zacht voor het mooie (was politie weer moeilijk aan het doen ofzo?), paperdome ging losss... bert @ the poema goed bezig!
lion5001
Muziek in het begin maar slappe zooi...Vanaf Melon heerlijk en qua organisatie helemaal top!
Batenovski
Helaas was dit een van mijn slechtste feestjes... Muziek kwam nooit over! Had mijn studieboeken mee moeten nemen!
Soezi
Onverwachts toch gegaan! Veel te druk! Maar wel gezellig, leuke muziek gehoord
wat een kutfeest
Matts
Erg vet festivalletje! Wat de mensen die het te sloom en te rustig vonden betreft: als je je huiswerk wat beter had gedaan kon je weten dat het geen keihard pompen zou worden. Alleen maar vette muziek gehoord, met als hoogtepunten Steffen Bennemann, Melon en Lindstrom. Qua organisatie zat het ook goed in elkaar. Wat kleine minpuntjes: het geluid in de grote zaal, de wel erg kleine kluisjes en de naam van Steffen Bennemann verkeerd gespeld in de visuals :P Verder alles top!
Maart..
Melon had moeten afsluiten, denk ik zo. Voor de rest jammer dat de mensen zo stil stonden.. Maar heb me wel vermaakt.
Schavuit Steven!
heerlijke dag gehad! als je met deze line-up beuken had verwacht had je je beter moeten orienteren. steffen benneman: rusty nails koning!
TECHNO SUCKS ;­)
Melon man van de dag. Verder erg veel lol gehad. After van Spacerijen was de fietstocht ook meer dan waard
Doortje :)
Heel erg jammer in vergelijking met vorig jaar. De muziek was laf, nergens ging het los en ik miste het echte leuke publiek van vorig jaar. Source blijft altijd wel gezellig maar het is helaas niet meer zo uniek als voorgaande jaren. Jammer dat het zo groot opgezet was....
danos!
alleen Melon en Rick wade waren vet, verder was het geen reet aan
Echt bizar om te lezen hoe mensen op deze manier korte metten maken met de muziek die hier aan bod is gekomen. Blijkbaar wordt die herkenbare inspiratieloze bagger waar men elke keer weer los op gaat nog erg gewaardeerd, zonder dat de meesten uberhaubt weten wat ze nu werkelijk horen. Ach, in het land der blinden is 1-oog koning, always have been, always will be.
SoulShine
Rick Wade deed 't 'm!
Dienem­etkrul­le
Kut voor de mensen die naar techno(house) zochten, maar wat heb ik een vette house gehoord! Man van de dag Melon!!!!!
Pump up the volume
Niet mijn muziek en slecht(lees: vooral heel zacht) geluid. Melon was goed maar voor de rest was het niet mijn ding. Flinke teleurstelling want had na zomereditie hoge verwachting. Wel leuke sfeer overigens!
Lekker feestje, voor nu even,leuke en gezellige mensen...Alleen de muziek tja...
gewoonmartin
Muzikaal gewoon prima in orde. Sfeer nog des te beter. Jammer dat er geen zonnetje om de hoek kwam kijken..
Zkod
LINDSTROM!!!
monkeyboy86
wat een aanfluiting
acco
sorry, maar er was echt geen reet aan. het leek wel op een matige borrel. geluid in te tent om te janken en overal veel te druk. en sfeer? volgens mij moeten er dan eerst een housende crowd zijn ipv zo'n receptie. (2x; ook voor lisetje die geen pf heeft)
Hushhush
Chris Isaac - Wicked Game
DW.
sfeer + + +
Terje Olsen
veel inspiratieloze platen gehoord, lindstrom wel fijn(L)
ajk-
Wel goed vermaakt, maar losgaan zat er voor de meeste idd niet in. Melon hele lekkere set!
supergezellig! alleen volgend jaar misschien meer ijsblokjes
Rick Wade en Steffen Bennemann helden.
Bobby Andrews
Weliswaar goeie lijn in de muziek, maar ook ik geef toe: Waarom dan zo laf, mensen willen los! Tevens te groot, te commercieel, maar wel gezellig...
Grijs
Genoten van de muziek, heerlijk! Bennemann (L)
Crazyes
top sfeertje
Guidetti
Helaas de goede eerste keer Source on Ice niet weten te overtreffen, niet eens in de buurt zelfs.
Dj ango
Top festival, sfeer, publiek! Maar de muziek ... muzikaal top maar die opbouw mocht wel wat eerder komen. Melon lekker en Lindstrom oldskool 80s dansjes :P Publiek kon eindelijk los gaan op Pitto&Jackmate, dat was pas om 21:00, tentdak vloog eraf :D
Djeice
Van mij had de muziek ook een tikkeltje steviger/scherper gemogen, maar dat ligt natuurlijk niet aan de organisatie of de DJ's; die hebben geleverd wat ze moesten leveren. Dus mensen, ga eerst even bij jezelf na of je niet beter had moeten uitzoeken of dit wel een feest voor je was.
Partyxtreem
Geluid mocht wel wat harder! En de opbouw van sommige dj's was niet te vinden. Dan weer progressive dan weer mninimal, sloot absoluut niet op elkaar aan. MC kan beter praten als er geen beat is. Pluspunt: Klein festival :)
rian"
superdeluxe!
Electrick
Liefst nooit meer Eventsafe.eu kluisjes! voor 6 euro kon ik moeilijk mijn rugzak, vest en jas kwijt! Met dik proppen paste het nog net. Verder muzikaal miste het wat peper en zout, en een druppel sambal hier en daar. Maar dit had je van te voren kunnen weten met House als enigste muziekstijl. Gezelligheid met de mensen maakte veel goed!
minimal_­music_­maximal_­amusement
laffe house, fijne sfeer! Leuke lichtjes en knuffelbare bontjes!!!
verdiep je eens in een line-up voordat je begint te huilen dat de muziek niet hard genoeg is? heb heerlijke sets gehoord, Benneman & Supermayer erg dik, stukje Melon wat ik gehoord heb ook. Pitto en Jackmate (ze begonnen wel op laag tempo tov einde vd set van Supermayer, maar dat werd gelukkig snel goedgemaakt) toffe afsluiter, tof feest
Disco & Glühwein
Leuk & knus terrein, grappig aangekleed(Y) Maar ow wat viel de muziek me zwaar tegen zeg! Veel ups & downs, publiek stond meer te vergaderen dan dat ze losgingen:s.. Jammer!! Verder relaxte mensen en aardige security & EHBO:yes:
Musique
Wazt een ongekend warme sfeer. Dank dank, dank, artiesten, medewerkers en bezoekers!
Sambo
Zo te zien ben ik blij dat ik mijn kaartje heb verkocht door het kut weer! Hole in One in Noordwijk daar moesten jullie heen!!
Yorick. S
drama!! achter me computer had ik betere muziek en meer sfeer!! slechtste festival ooit
MAJ
Wat een deephouse van Melon! Focking lekker
NordicW
beetje jammer van al die mensen die alleen maar HARDER, HARDER, kunnen roepen, je gaat naar een house feestje dus verwacht dan ook geen stampende techno... geluid had iets harder gekund maar het is lang geleden dat ik zo'n vette set heb gehoord als die van Rick Wade! Held!
Frauk
wat een KUT-muziek [op zn maaskantjes], toch nog tot 21.00 volgehouden en nog kunnen genieten van het enige pluspuntje: pitto
mnmlbr
Supermayer extreem goed: topplaten en ze hadden er zelf ook duidelijk schik in. Bennemann ook heerlijk. Pitto & Jackmate konden me na zo'n topset niet meer boeien. Erwtensoep, glühwein, de robuuste man en gaatjes in het tentdoek (L) Paperdome niks van meegekregen.
maaike rosalie
miste ' klein is fijn'
Sab T
Melon was een baas!
Estefaniki
ik heb mij uitstekend vermaakt, lekker veel gezelligheid!! maar de muziek was om te huilen. en dat terwijl ik zoooo'n zin had om lekker de hele dag te rammen! supermayer en jackmate en pitto hebben het enigszins goed gemaakt, jammer van de laffe afsluiter
Derk-Jan
relaxt borrelen met wat lounge muziek op de achtergrond, ik vond het interval van de geluidsman nog het beste, heb al met al 2 minuten harde muziek gehoord van de beste man :)
jasper­lovesm­inimal
Wat een geweldige sfeer! Een top feest.
Laus
Concept is top, maar er werd echt laf gedraaid! Op Melon na.. (L) Jammer!
JAIME FRIAS
Melon en Lindstrom live redden mijn avond !!!!!!!
Anno (NL)
Supermayer was erg fijn! Benneman ook chill en een de sfeer was goed, maar verder viel het muziekaal erg tegen :\
Top feestje!!! (Y)
Kimmmmm !!!
De muziek was 1 groot drama overal, muzikaal gezien één van de slechtste festivals waar ik de afgelopen 9 jaar ben geweest.. Wat een laffe bende, mensen willen dansen!!! Nu stond iedereen te ouwehoeren. Gelukkig was het wel retegezellig, anders was ik om 19 uur al naar huis gegaan.
Wakker Dier
Supermayer & Benneman erg vet, daarna muzikaal gezien een deceptie. Jammer ook vh geluid en het feit dat 90% alleen aan het borrelen was tot een paar uur voor het einde.
Rickieeee
Goeie sfeer en fijne mensen maar wat een slappe, lauwe en trage muziek tot 8 uur....Gelukkig was de avond wel een knaller! Ik miste Olene Kadar!!!
Lange Fokking R
Einde was lekker, duurde wel lang om erin te komen
Yanis
Sfeer een tien, muziek een zesje
ZAZAZA
geinig feest
kalluf!
heel gezellig, maar waarom lounge muziek die heel zacht stond? zomer editie 100x beter
[Roy]
Muzikaal heel erg sterk. Enige grote minpunt was dat het geluid in de circustent echt zwaar tegenviel en hierdoor niet in optima forma van de geniale plaatjes van Bennemann en Supermayer kunnen genieten...Melon en Lindstrom in de paper waren subliem!
wat een slappe hap hee, echt nog nooit zulke huiskamermuziek op een feest gehoord... Laatste 2 uur waren wel aardig, voor de rest leek het wel een crematie
Feestje?
Slecht geluid? Dan heb je zeker buiten gestaan :P Top sfeer, top artiesten en Lindstrom....BRILJANT!!
Jazla
Supermayer en Bert de rooij en dolkraut erg lekker, vond de rest ook goed te doen. Erg gezellig ook :D
Overal vette muziek, maakt niet uit waar je stond. Hoogtepunt: Lindstrom.. wat een liveset!!
Muziek was om te huilen. Verder was het met de mensen om me heen heel gezellig! Uitstekend vermaakt!
Maartje@
Lafjes!
BJB
Steffen Bennemann heel heel heel vet
Flubber
het krijgt van mij een goed en niet meer omdat het geluid om te janken was en er intens laf werd gedraaid. zo zonde...
Joost'92
wát een sfeer, heb weer genoten.
Laura..
Geniaal zo'n festival in de winter! Lindstrom fantastisch!
PerryPanPot
Melon enige sfeermaker op dit feest... voorderest vond ik het dramatisch
PaperPlanes
Heerlijk! Rick Wade & SuperMayer heel fijn, rest qua muziek niet optimaal, maar wat een sfeertje :D
Funky Technician
Steven de Peven was een grote baas en de platenkeuze van Rick Wade was geniaal (Tom Trago, Nick Holder)
mrsk
Laffe hap wat muziek betreft! Geluid ook echt slecht! Melon held van het festival!
MarijN
Super sfeertje ondanks dat heel veel mensen 't maar tegenvallende muziek vonden,
Ralf®
Geheel mee eens, Melon bravo! Dollkraut, Supermayer en rest had ik meer van verwacht! Sfeer was weergaloos!
Techno­Cultur­e
wat een gezellige sfeer en mensen, alleen muziekaal gezien echt een drama!!! alleen Melon een top set (Y)

Line-up Source on Ice

house, techno
techno
Duitsland house, techno
· live Noorwegen
house
· live Duitsland
house, disco
· live
house, techno, drum & bass, hip hop
Verenigde Staten house
· live house, techno, disco
Duitsland techno, house
· live techno, hip hop

Statistieken

667Partyflockbezoekers
246Partyflockgeïnteresseerd
59 / 35·mannen / vrouwen
23.7Partyflockgemiddelde leeftijd
24.2Partyflockleeftijd mediaan
1·forumonderwerp
Mfly: 119
·foto's
37·albumfoto's
694·opmerkingen
104·waarderingen
goed·stemresultaat (260 stemmen)

Bezoekers

uitgebreid · beknopt
'omi
569
Abou
foto'sacco
foto'sajk-
APE
BJB
Bjo
foto'sDJS
foto'sDsco
E.P.
Edo
F4B
Flo*
foto'sFluf
foto'sIER!
foto'sJBQ
JJP
foto'sKik
KMAH
foto'sLaus
foto'sLdp
lia
LMPD
LW*
MvdL
Nin.
foto'sOc
R2D2
Rsva
Snol
T_M
foto'sTez.
foto'sTwan
zjoz
Zkod
|_()

Geïnteresseerden

uitgebreid · beknopt