Partyflock

The Retro Show

The Retro Show

The Retro Show (afbeelding)
georganiseerd door Ignis
-
Stadscafé de Ontmoeting op de kaart Site binnen
Oss
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 1000.
Prijs
Deurverkoop:€ 6,-
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
36Partyflockbezoekers
8Partyflockgeïnteresseerd
41 / 33·mannen / vrouwen
22.9·gemiddelde leeftijd
23.6·leeftijd mediaan
9·opmerkingen
stemresultaat (3 stemmen)

9 opmerkingen

Her(be)leef je wilde puberjaren op The Retro Show in Stadscafé De Ontmoeting

Droom jij ook nog wel eens van je vervlogen puberjaren? Die fantastische pubertijd komt voor één avond terug in Stadscafé De Ontmoeting in Oss op 24 oktober. Her(be)leef je wilde puberjaren met de geweldige (foute) hits uit de jaren 90 en early 00’s.

­[img width=400 height=283]http://partyflock.nl/images/upload/215824_original.jpg[/img]
Wat een fantastische tijd was de pubertijd. De tijd van wilde schoolfeesten en zwoele zomernachten op de camping in Zuid-Frankrijk. Op The Retro Show in De Ontmoeting komt die pubertijd voor een avond terug. Alle bekende nummers uit de jaren 90 en early 00’s zullen voorbij komen op The Retro Show. Een evenement waar voor even teruggegaan wordt naar de vervlogen (puber)jaren van hilarische acties en spontaan gek doen.

Het doldwaze concept The Retro Show is in De Ontmoeting op zaterdag 24 oktober alweer aan haar derde editie toe. De eerdere edities waren legendarisch. De ranja en snoepzakken vonden gretig aftrak en het dak ging eraf op de beste platen uit de jaren 90 en de early 00’s. De enthousiaste dj’s en ervaringsdeskundigen 90’s Wauw, Leipe Gaste en 2000 and Knater zullen in Oss wederom garant staan voor de vrolijkste nummers. Van bubbling tot happy hardcore, van Backstreet Boys tot 2 Unlimited. Dans de macarena, hak mee met de Party Animals of overstem de Spice Girls.

Na eerdere, succesvolle edities in Uden en Erp vindt de derde editie van The Retro Show plaats in Oss. De entree bedraagt 6,- en het feest zal duren van 22uur tot 04uur in Stadscafé De Ontmoeting, een feestcafé waar het altijd gezellig is. Tel de gezelligheid van The Retro Show daarbij op en je kunt maar beter vast beginnen met luisteren naar je oude Hitzone cd’s!
Kans maken op gratis entree? Meld je dan snel aan bij de Retro Included Hyve!
laatste aanpassing

laatste aanpassing
laatste aanpassing