Partyflock

Babylon

Babylon

Babylon (flyer)
-
Studio 80 op de kaart Site binnen
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 12,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript en studio-80.nl, bij een aantal voorverkoopadressen.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig0
zeer goed0
goed250%
ok0
voldoende250%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
2 waarderingen
Berr
davide lekker diep, marcus &­ philip leuk setje!
Wouterius
Vond eigenlijk de DJ die net voor Squillace draaide de beste van de avond!
Statistiekenx
16Partyflockbezoekers
11Partyflockgeïnteresseerd
4Facebookbezoekers
1Facebookgeïnteresseerd
50 / 37·mannen / vrouwen
25.3·gemiddelde leeftijd
25.2·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
7·opmerkingen
2·waarderingen
goed·stemresultaat (4 stemmen)
Nieuws
“One Year Wasted” - Babylon bestaat vrijdag 4 september alweer 1 jaar en daar is de organisatie trots op! Afgelopen jaar is er samen met de hele Studio 80 crew waanzinnig gerockt. Vanaf de eerste Babylon was de toon gezet, uitverkochte zalen, ‘ravend’ publiek, kwaliteit achter de decks en de fijnste afters. Bij Babylon ook geen gladde fotografen en reporters want “What happens in the studio stays.”. Veel buitenlandse top dj's hebben afgelopen jaar van de Amsterdamse sfeer mogen proeven. Zo veegde de slikke Italiaan Luca Bacchetti de dansvloer afgelopen maart nog aan. De primeur van TG aka Tim Green uit London en producers Rodrigues Jr en David K kwamen over uit Le douce France”. Ook veel Hollands glorie met residents Presetone, JAMA en vrienden Warren Fellow, René Amesz en Secret Cinema stalen de show. 3
(Minisketch, IT), Presetone, Philip Young, Jama, Marcus Gehring
→ lees meer

7 opmerkingen

Nice Davide in NL! Is er miss al een TT bekend?
geloof dat Davide om 02oo tot 05oo draait, een lekker lang setje dus !
BABYLON “ONE YEAR WASTED”@ STUDIO 80 MET DAVIDE SQUILLACE

“One Year Wasted” - Babylon bestaat vrijdag 4 september alweer 1 jaar en daar is de organisatie trots op! Afgelopen jaar is er samen met de hele Studio 80 crew waanzinnig gerockt. Vanaf de eerste Babylon was de toon gezet, uitverkochte zalen, ‘ravend’ publiek, kwaliteit achter de decks en de fijnste afters. Bij Babylon ook geen gladde fotografen en reporters want “What happens in the studio stays...”. Veel buitenlandse top dj's hebben afgelopen jaar van de Amsterdamse sfeer mogen proeven. Zo veegde de slikke Italiaan Luca Bacchetti de dansvloer afgelopen maart nog aan. De primeur van TG aka Tim Green uit London en producers Rodrigues Jr en David K kwamen over uit Le douce France”. Ook veel Hollands glorie met residents Presetone, Jama en vrienden Warren Fellow, Rene Amesz en Secret Cinema stalen de show.

Voor deze verjaardag pakken organisatoren Victor Coral en Jama extra uit met Circo Loco resident Davide Squillace! Deze Italiaanse doorroller heeft alle hoeken van de mondiale clubscene gezien en is als producer al jaren aan de weg aan het timmeren. Bekend zijn de overvalste Techno klappers op Josh Wink's label Ovum en zijn releases op Minisketch. Een drie uur set van deze geweldenaar, waar ze op Ibiza nog steeds van aan het bijkomen zijn, don't miss it!

Residents Presetone warmen de zaal alvast goed op. Met hun onvervalste groovende Tech-House is de collabo van Victor Coral en ONNO in een mum van tijd bekend geworden. De twee heren zijn na hun release Gummi Tape op Circle Music druk in de studio bezig aan hun volgende kraker.


De achterzaal is deze editie het domein van dj's JAMA, Philip Young en Marcus Gehring! Tussen 01.00 en 05.00 staat deze zaal in he teken van de beste electronica uit alle windstreken en alle tijden. Drie geweldenaren en vrienden achter de decks, dat kan alleen maar een heel dikke geburtstag worden! Jama is naast Babylon, resident en organisator van o.a. Stamppot en The Karaoke Bar en weet als geen ander het publiek te vermaken met een mix van house en techno. Zijn eerste release met Franklin Reeves “Kerosine” onder alter ego GENIUS OF THE CROWD staat in de herfst gepland!

Philip Young behoeft nauwelijks meer introductie. Deze underground dj uit de Barkers stal stond deze zomer al op menig festival als WTTF, Loveland en Sneakerz festival. Kenmerkend in zijn sets zijn deepe grooves afgewisseld met handjes in de lucht. Dit geldt eigenlijk ook voor Marcus Gehring, de Amsterdamse producer en dj die binnenkort o.a uit komt op Einmaleins records. Een dj met gevoel voor sfeer en dynamische sets bij uitstek.


Kom vrijdag 4 september naar onze eerste verjaardag in Studio 80 voor wederom een zeer vette 'Babylonische' avond in hartje Amsterdam! We gaan het tweede jaar in, met een zekerheid, die zaterdag “Ken jou 't schelen”...

Chiefs!BABYLON “One Year Wasted” @ STUDIO 80!
VRIJDAG 4 september
Time: 23.00 – 05.00
Where: Rembrandtplein 80
Damage: 12 euro

DJ'S
Davide Squillace (Circo Loco, Minisketch, IT)
PRESETONE (Circle Music, Babylon, NL)
Philip Young (The Karaoke Bar, NL)
JAMA (Babylon, The Karaoke Bar, NL)
Marcus Gehring (Hertz_, Piek Up, NL)

www.studio-80.nl
laatste aanpassing
wordt vast een toffe avond........­kan er jammergenoeg niet bij zijn
Uitspraak van Joyan op vrijdag 4 september 2009 om 12:50:
wordt vast een toffe avond........­kan er jammergenoeg niet bij zijn

Was een leuke avond..!