Partyflock

Magnifique

 

Magnifique

album,2 · goed · ical
Magnifique (flyer)
georganiseerd door Magnifique
-
Escape Club
op de kaart Site binnen
Rembrandtplein 11
Amsterdam
Genre
house
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 12,-
Deurverkoop:€ 16,-
Tickets
Waren verkrijgbaar bij de locatie zelf.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig0
zeer goed125%
goed125%
ok250%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
11Partyflockbezoekers
63 / 36·mannen / vrouwen
26.8·gemiddelde leeftijd
24.8·leeftijd mediaan
2·albumfoto's
1·opmerking
goed·stemresultaat (4 stemmen)

1 opmerking

10e editie van Magnifique in Escape!

Op vrijdag 21 augustus 2009 is het al weer tijd voor de tiende editie van Magnefique in de Escape te Amsterdam. En net zoals de voorgaande negen edities heeft Magnifique ook deze keer weer iets speciaals voor je in petto. Na de knallende vorige editie met onder andere de welbekende DJ’s Roog en zijn broertje Greg, komt Magnifique zijn het deze keer Daniel Bovie & Roy Rox die in de schijnwerpers staan.

Daniel Bovie & Roy Rox zullen op 21 augustus tijdens Magnefique hun debuut maken in de Escape. Dit Nederlands/Belgische duo, heeft in één jaar tijd de hele internationale House scene weten te veroveren. Want waar je ook komt en op welk feest je ook staat, de knaller “Stop playing with my Mind” wordt overal gedraaid. Deze gigantische hit is wereldwijd ingeslagen als een bom. Dat dit duo getalenteerd is, mag dus wel duidelijk zijn. Maar na een wereldhit van formaat is het natuurlijk de kunst om op hetzelfde niveau door te gaan. En dat dat gaat lukken blijkt wel uit de nieuwe release getiteld “Love Me”; Met een lekkere zomerse sound en de heerlijke vocals van Nelson blijkt ze de ultieme sound van dit moment te hebben neergezet.

Vele toppers gingen Daniel Bovie & Roy Rox reeds om van Magnefique een geweldige avond te maken, waaronder Erick E., Roog, Quintino, Chocolate Puma, Groovenatics, Franky Rizardo, Steven Quarre en Marc Benjamin. Maar tijdens de tiende editie zijn het deze twee aanstormende helden die te bewonderen zijn. En reken maar dat ze de show gaan stelen! Natuurlijk zijn ook bij deze editie van Magnifique de resident DJ’s Greg van Bueren, Mr. Joey en Raúl Moniz aanwezig. Samen met Robert Feelgood, MC Miss Chianty en Ace on Sax vormen zij het totaalplaatje van de avond. Alle ingrediënten voor een topavond zijn aanwezig, dus zorg dat je er bij bent!

TICKETS:
Kaarten kosten 12 Euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.escape.nl en aan de deur van de locatie zelf. De deuren zijn open van 23.00u tot 05.00u.