Partyflock

Plat du Jour

 

Plat du Jour

Plat du Jour (flyer)
Plat du Jour (afbeelding)
georganiseerd door Octopus Events & Bookings
-
Bitterzoet op de kaart Site binnen
Spuistraat 2
Amsterdam
Genres
electro × 3, hip hop × 3, dubstep × 2, disco × 1, drum & bass × 1, eclectic × 1, funk × 1, house × 1, club, soulful house
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 7,-
Deurverkoop:€ 8,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via platdujour@octopus-productions.nl.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
3Partyflockbezoekers
4Partyflockgeïnteresseerd
33 / 0·mannen / vrouwen
29.0·gemiddelde leeftijd
27.6·leeftijd mediaan
1·opmerking
stemresultaat (1 stem)

1 opmerking

Nieuwe maandelijkse clubavond ‘Plat du Jour’ inclusief eten in Bitterzoet
Eerste avond op 6 september met Bas Bron, Brutuzz, Makks en Rokus.

Lekker eten en dansen in de club. Gaat dat samen? Ja zeker! Met Plat du Jour begin je de maand goed: hapje eten meepikken, tussendoor leuke dj’s en bandjes checken en stiekem een ontzettend gezellige zondagavond hebben. Iedere eerste zondag van de maand staat Plat du Jour op het menu bij Bitterzoet.

Vanaf zes uur in de avond ben je van harte welkom. Later kan ook, maar dan heb je wel kans dat je het eten mist. Tussen zes en tien hebben we namelijk iedere maand een ander gerecht voor je klaar staan. Wat precies? Dat is een verassing! Reserveren is wel handig, dan rekenen we namelijk op je en sta je niet met een lege maag op de dansvloer. Stuur even een mailtje met je naam en aantal personen naar platdujour@octopus-productions.nl en wij zorgen ervoor dat er zondag wat lekkers op je wacht. Als klappert op de vuurpijl krijg je dan ook nog een euro per persoon korting op de entree.

Maar goed, dj’s dus ook. Voor de eerste editie hebben we niemand minder dan Bas Bron uitgenodigd. Voor de mensen die de afgelopen jaren onder een steen hebben geleefd: Bas Bron is Seymour Bits, deel van Comtron, Bastian ennnn de maker van de beats van De Jeugd Van Tegenwoordig. Dat dus. Enige verdere introductie nodig? Het is een baas. Je weet wel: iemand die de tent bakt. En nee, dan hebben we het niet over onze kok. Basta!

Daarnaast hebben we nog onze eigen residents, welke we gemakshalve ook even voorstellen: Brutuzz, Makks en Rokus. Om te beginnen bij Brutuzz. Deze beste man kan met recht een van de betere dj’s van het moment genoemd worden. Dirty Dutch, Mystery Land, Solar, Girls Love DJ’s, Alles. Draait z’n hand er niet voor om, zolang de vrouwen maar met hun kont wiebelen. Dan hebben we Makks. Ooit wel eens grote verzameling muziek bij elkaar gezien? Die van Makks is groter. Zijn muziekcollectie staat gelijk aan zijn dj’s-sets: van soul naar electro en van disco naar dubstep. Dansen! Last en zeker not least hebben we dan nog de enthousiasteling van dit drietal. Rokus. Wereldberoemd in het zuiden van ons landje met zijn ‘Brandbaar’ avonden. Nu komt hij de hoofdstad veroveren. Heeft er ook wel eens last van om de microfoon erbij te pakken. Ach, gezellig toch? Zachte G, korte EI dikke L.

6 september dus, Plat Du Jour, Bitterzoet. Geen zwemspullen, ook geen lunchpakket. Thuisbrengen doen we pas als je van begin tot eind aanwezig bent. Hieronder nog even de facts, tot de 6e!


Plat Du Jour
Bas Bron, Brutuzz, Makks, Rokus en gratis bik!
Zondag 6 september
Bitterzoet, Spuistraat 2, Amsterdam
18:00 – BAM!
Entree zonder reservering: 8,-
Entree met reservering: 7,-
Entree na 22:00 uur: 5,-
Reserveren via: platdujour@octopus-productions.nl
Meer info:
www.rassionmag.nl
www.myspace.com/platdujouramsterdam