Partyflock

Playground

Playground

Playground (flyer)

Playground (afbeelding)
-
Studio 80 op de kaart Site binnen
Rembrandtplein 17
Amsterdam
Genres
house, minimal
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 12,-
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig125%
zeer goed250%
goed125%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
21Partyflockbezoekers
10Partyflockgeïnteresseerd
1Facebookbezoeker
61 / 23·mannen / vrouwen
26.6·gemiddelde leeftijd
25.9·leeftijd mediaan
8·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (4 stemmen)
Remy, Aron Friedman, Richard Parker, Zomar, Carlos Valdes, Nick K
→ lees meer

8 opmerkingen

Studio 80
Werkzaam bij Studio 80
Playground presents : D.J. Remy!

Vrijdag 28 augustus zal de hoofdstedelijke hotspot voor vooruitstrevende techy dance-music weer even de thuisbasis zijn van de speeltuin van Richard Parker & Zomar. In navolging van een onvergetelijke avond op 26 juni met een geweldige live-set van Chymera en een verrassend lekkere dj set van Benny Rodrigues, hebben de headhoncho’s van Playground voor deze keer een compleet Nederlandse line up samen gesteld die evengoed nog een behoorlijk internationaal tintje heeft.

Als headliner voor deze avond is Remy uitgenodigd. Al sinds de beginjaren 90 speelt Remy een zeer belangrijke rol in de Nederlandse house-scene. Door zijn onnavolgbare vaardigheden achter de draaitafels werd hij snel één van de meest gevraagde dj’s in Nederland en etaleerde zijn vaardigheden op memorabele feesten als die van MTC en Silly Symphonies. Ook was Remy gedurende lange tijd één van de residents van de RoXY. Qua stijl is Remy niet voor één gat te vangen. Hij speelt met het grootste gemak tussen de ‘lijnen’ van house, progressive, techhouse en techno hetgeen hem boekingen opleverde op de meest uiteenlopende feesten. Ook op productioneel vlak is Remy niet vast te pinnen op een bepaalde stijl. In 1992 kwam hij met zijn eerste release op het legendarische Belgische label Wonka en volgden er juweeltjes van tracks op labels als Additive, Taste en 68 recordings. De grootste overeenkomst die te ontdekken valt in deze releases is dat het altijd garant staat voor kwaliteit met een grote K. Net als zijn dj-sets.. Dit is exact waar Playground voor wil staan en Playground is dan ook blij dat het deze top dj heeft kunnen strikken voor een muzikaal krachtige avond in de intieme Studio 80.

Iemand die ook al heel wat goede releases achter zijn naam heeft staan is Nick K. Met releases op gerenommeerde labels als Hooj Choons, Airtight en Shinichi is het op z’n zachtst gezegd opmerkelijk dat deze altijd vriendelijke muziekman nog niet verder is doorgebroken. Ook rockte hij verscheidene keren de mainstages van niet de minste festivals als Dance
Valley en Extrema Outdoor en was hij al 2 keer eerder te gast bij Playground. Op dit moment is Nick (uiteraard) weer hard bezig in de studio om te werken aan nieuwe muzikale hoogstandjes en vond Playground het de hoogste tijd hem weer eens uit te nodigen om te laten zien waar zijn passie ligt. Muziek. Niet geschikt voor hokjesdenkers!

Carlos Valdés is eigenlijk kind aan huis te noemen bij Playground daar hij al bij de allereerste edities betrokken was en ook regelmatig een plaatje oplegde vanaf de tijd dat Playground startte in de 020 in Amsterdam. Zijn carrière heeft sindsdien een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt mede door zijn succesvolle clubavond Vreemd die jarenlang de donderdagavond in onze hoofdstad domineerde. Momenteel timmert Carlos vrolijk verder met zijn nieuwe avond Vinyl People en het Soulrock agency en label. Ook zijn sets staan gelijk aan diversiteit met een hoog kwaltitatief niveau.

Als in alle voorgaande Playground avonden zullen ook deze keer Richard Parker en Zomar de line up completeren. Deze vinylfreaks staan beiden al jaren hun mannetje achter de wheels of steel. Ook deze editie van Playground mogen de residents uiteraard niet ontbreken en zullen ze doen waar ze goed in zijn: Rock the dancefloor!

Kaarten voor Playground zijn voor 10 euro verkrijgbaar via de gebruikelijke voorverkoopadressen van de Studio 80: www.studio-80.nl en www.beatfreax.nl . Aan de deur betaal je 12 euro.

Party: Playground presents Remy!
Location: Studio 80
Adress: Rembrandtplein 17
City: Amsterdam
Time: 23:00-05:00
Presale: 10 euro @ studio-80.nl & beatfreax.nl
Door: 12 euro
Line up:
Frontroom: Remy, Carlos Valdés, Richard Parker
Backroom: Nick K, Zomar
Als kers op de taart en klap op de vuurpijl heeft Playground nog een verassing voor je in petto in de persoon van d.­j.­ Salah! Salah komt rechtstreeks uit Dubai overgevlogen alwaar hij wekelijks zijn mooie en techy house spint.­ Met residenties op zijn naam in Bahrein en Dubai heeft hij de decks gedeeld met Laurent Garnier, Peace Division en Josh Wink.­ Hij draaide al eens eerder op Playground en de Playground posse is dan ook erg blij dat hij er deze keer weer bij is!!
leuk feestje!
Uitspraak van Moemoe op vrijdag 28 augustus 2009 om 17:40:
leuk feestje!

Wat was jij hyper!!!! :-)
Uitspraak van (E)lmo op zondag 30 augustus 2009 om 14:30:
Wat was jij hyper!!!! :-)

ik was er geen eens man