Partyflock

Philpot & Deep Explorer Labelnight

 

Philpot & Deep Explorer Labelnight

Philpot & Deep Explorer Labelnight (flyer)
georganiseerd door MAE Agency
-
Studio 80 op de kaart Site binnen
Rembrandtplein 17
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Early bird:€ 12,99
Voorverkoop:€ 14,99
Deurverkoop:€ 14,99
Tickets
Waren verkrijgbaar via Paylogic, bij een aantal voorverkoopadressen.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 51 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig222%
zeer goed111%
goed333%
ok222%
voldoende0
onvoldoende111%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
6 waarderingen
Chebquema
jammer dat het als zo vroeg was afgelopen, was pas om half 2 binnen en dan blijft er echt weinig over van de avond
grasmat
niet mijn ding deze avond..­
the scarfraver
lekker hoor, jammer alleen dat als het in amsterdam moeilijker word dan klik klak boem boem iedereen afhaakt, verder stond het geluid ook echt verschrikkelijk kut afgesteld
Florian Rath
Muzikaal gezien een van de mooiste avonden in een lange tijd!
Matthijs Groos
was heel cool erg goeie muziek gehoord:)
Djer
Break SL,the mole,soulphiction dubbyman,above hulde!!!
Line-up
1Philpot
voorzaal
Live: Canada
2Deep Explorer
achterzaal
3Residents
achterzaal
Statistiekenx
30Partyflockbezoekers
63Partyflockgeïnteresseerd
1Facebookbezoeker
66 / 23·mannen / vrouwen
24.1·gemiddelde leeftijd
24.4·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
1·forumonderwerp
51 @ 2 × 2·winactie
48·opmerkingen
6·waarderingen
goed·stemresultaat (9 stemmen)
Nieuws
Wie kent ze niet; Stercombinaties als Semafor en zijn trouwe Dommel. Gekenmerkt door hun succesvolle samenwerking weten deze duo’s een voorbeeld te geven aan menig liefhebber. Op vrijdag 2 Oktober wordt de wereld van stercombi’s verrijkt met een nieuw fenomeen, namelijk het samenspel van kwaliteitslabels Philpot & Deep Explorer Labelnight 5
THE MOLE LIVE, SOULPHICTION, BREAK SL, DUBBYMAN, ABOVE SMOKE LIVE, FLORIAN RATH & MATTHIJS GROOS

48 opmerkingen

dit is echt fucking hard jongens (y). 5 sterren :)!
laatste aanpassing
Pffff, 2 oktober pas... :P
laatste aanpassing
Djer
Artiest Djer
STRO-PE-RIG VOOR WOORDEN....­KLASSE!.....­Niels dit kan je zeker niet missen!!
Alweer Soulphiction in Ned en weer in de 80? straks kan iedereen meezingen :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Matt Sunday op dinsdag 21 juli 2009 om 17:02:
Alweer Soulphiction in Ned en weer in de 80? straks kan iedereen meezingen :)

Beter dan dat iedereen kan mee-shuffelen zoals bij vele anderen het geval is ;)
laatste aanpassing
Voor het zover is staat er nog iets leuks op de planning:

Uitspraak van Djer op woensdag 15 juli 2009 om 14:06:
Niels dit kan je zeker niet missen!!

O jawel hoor, ben echt een held in toffe feestjes missen B)

Zonder gekheid is dit natuurlijk wel een mooie gelegenheid om eindelijk eens studio 80 en het (van horen zeggen) zo goede geluid daar te komen checken!
helemaal benieuwd naar break sl...­
Uitspraak van bert-optiek op woensdag 29 juli 2009 om 11:29:
helemaal benieuwd naar break sl...­

Same here! :yes:

Soulphiction noemde hem het talent van nu, zal snel wat sets online zetten.
Uitspraak van bert-optiek op woensdag 29 juli 2009 om 11:29:
helemaal benieuwd naar break sl...­

ME2....
dikke line up soulphiction ,..­the mole..­dubbyman jammer dat ik er niet bij kan zijn want het is echt n verfrissende line up!!
Uitspraak van ShIReEn ThUrAyA op vrijdag 14 augustus 2009 om 18:06:
dikke line up soulphiction ,..­the mole..­dubbyman jammer dat ik er niet bij kan zijn want het is echt n verfrissende line up!!

Waar zit je dan, dat je het al zo ver van tevoren weet? ;)
op mijn werk om precies te zijn,..­en soulphiction staat al zo lang op mijn lijstje !!
Voor mensen die in September een bezoekje willen brengen aan Studio-80:

Persbericht Minimaal Feestmaal 18-09-09, Studio-80 Amsterdam

18 September.­ De dag waarop Paul Verschuren ontslag nam als bisschop van het pittoreske Helsinki, terwijl kosmonaut Nikolaj Roekavisjnikov voor het eerst het daglicht zag.­ Tevens de datum waarop Jimmy Hendrix het licht voorgoed uitdeed en Minimaal Feestmaal plaatsvindt in Studio-80.­

Niet de minste gebeurtenissen, maar in dit bericht staat enkel Minimaal Feestmaal centraal. Met een tweejarig jubileum in het vooruitzicht kan worden gesteld dat dit evenement zich prima staande weet te houden in een stroming dat het Amsterdamse uitgaansleven heet.

Met de September editie schotelt de organisatie van Minimaal Feestmaal een line up voor welke zonder twijfel tot een van de grootste uit haar bestaan behoort. Maar liefst drie internationale artiesten brengen deze avond in Studio-80 hun kunsten ten gehore, begeleidt door twee muzikale acts van eigen bodem.

Niemand minder dan Scott Ferguson, Audio Werner en Lerosa geven acte de présence, begeleidt door de Amsterdamse Tommy Kornuijt en residents Florian Rath & Matthijs Groos.

Scott Ferguson is de man achter Ferrispark. Een rits aan gerenommeerde artiesten waaronder Keith Kemp, Dubbyman, Marvin Belton en Scott zelf hebben reeds gereleased op dit kwaliteitslabel. Tijdens Minimaal Feestmaal verwoord deze Engelse artiest zijn muzikale begaafdheid met een opzwepende dj set; verwacht house in haar puurste vorm!

Audio Werner kwam in 2004 voor het eerst om de hoek kijken met zijn release op Hartchef Discos. Vijf jaar later heeft zijn minimale sound plaatsgemaakt voor een aanstekelijke house sound, welke een groot publiek weet te bereiken door releases op labels als Minibar. Met een set vol groovende en pompende tracks is deze Duitse artiest benoemd tot waardige afsluiter van deze nacht.

De uit Ierland afkomstige Lerosa zal in eerste instantie niet snel een belletje doen rinkelen bij de meeste mensen, totdat zij een dj set van hem hebben meegemaakt! Zijn producties kennen een plek in menig platentas, op de markt gebracht door labels als Yore en Quintessentials. Na deze zomer Arnhem compleet op zijn kop te hebben gezet is het nu tijd voor Amsterdam om daar de achterzaal van Studio-80 eer aan te doen.

De openingssets in beide zalen staan onder toezicht van Tommy Kornuijt en Florian Rath & Matthijs Groos. Tommy heeft niets te klagen gehad deze zomer; tijdens boekingen als Source festival en BlaBla hij heeft bewezen het publiek volledig naar zijn hand te kunnen zetten met zijn stuwende drive die als een lijdraad door zijn sets loopt. Florian en Matthijs gaan ook onverminderd door met housen, maar hebben zich de laatste maanden gefocust op het produceren, waarvan de eerste onder Florian’s naam dit jaar nog uitkomt.

18 September. De dag waarop het in 1993 maar liefst 2,5 graden boven nul was, Eindhoven in 1944 eindelijk werd bevrijd, het virtuele schoolplein Hyves haar vijfde verjaardag viert en jij in Studio-80 een onvergetelijke avond beleeft tijdens het feest met de achterhaalde naam; tot 18 September tijdens Minimaal Feestmaal!Minimaal Feestmaal
18 September 2009
Studio-80 Amsterdam
23:00 – 05:00 | 10 euro vvk & deur

Scott Ferguson (UK)
Audio Werner (DE)
Lerosa (IRL)
Tommy Kornuijt
Florian Rath & Matthijs Groos
For those who knows...­skippuh de westergas en zullen hier dik aanwezig zijn!
Interview met the Mole, erg vermakelijk! :)

laatste aanpassing
Philpot &­ Deep Explorer label night
Vrijdag 2 Oktober 2009, Studio-80 Amsterdam


Wie kent ze niet; Stercombinaties als Semafor en zijn trouwe Dommel. Gekenmerkt door hun succesvolle samenwerking weten deze duo’s een voorbeeld te geven aan menig liefhebber. Op vrijdag 2 Oktober wordt de wereld van stercombi’s verrijkt met een nieuw fenomeen, namelijk het samenspel van kwaliteitslabels Philpot en Deep Explorer.

Deze combinatie staat garant voor een diverse avond, waar woorden als veelzijdig, sfeervol en bovenal dansbaar de boventoon voeren. Om dit alles ten gehore te brengen hebben beiden labels een aantal artiesten uitgekozen welke samen een perfecte balans vormen tussen nieuw talent en gevestigde namen.

Zo wordt Philpot deze avond vertegenwoordigt door drie Duitse acts: labelbaas Soulphiction, de legendarische live performance van the Mole en de talentvolle Break SL.

De organisatie achter Philpot is in handen van de Duitse Soulphiction. Als Jackmate staat Michel Baumann in voor techno, onder de naam Soulphiction vertegenwoordigt deze befaamde artiest het house genre in de breedste zin van het woord.
Na afgelopen zomer een onvergetelijke set in Studio-80 te hebben weggegeven kreeg hij direct een retourticket aangeboden; muzikaliteit van dit niveau kent immers geen overdaad!

The Mole, verruit de muzikaalste mol in zijn soort. Dit genie kent zijn populariteit door te releasen op labels als Mathew Jonson’s Wagon Repair, het Canadese Musique Risquée en natuurlijk het beminde Philpot. Als live act combineert hij zijn energieke performance met zijn kenmerkende sound, wat resulteert in een uniek optreden wat maar weinig blinde ondergrondse vrinden hem na zullen doen..

De slechts 23 jarige Sebastian Lohse debuteerde in 2007 onder de naam Break SL met een Detroit getint meesterwerk op het Duitse Philpot. Hierna volgde drie releases op hetzelfde label, waarvan zijn bejubelde album ‘City Wasteland’ recent is uitgekomen. Tijdens deze labelavond vertoont hij zijn kunsten in de vorm van een dj set, welke hij tevens voor het eerst in Nederland ten gehore brengt.

Met Philpot in de voorzaal neemt het Spaanse Deep Explorer de achterzaal voor haar rekening.

Het label is in handen van José Manuel Álvarez Reviriego, waarvan producties onder alias Dubbyman nog nog indrukwekkender zijn dan zijn vierdelige naam. Deep Explorer staat bekend om haar voorkeur voor een diepe spherische sound, welke als een leidraad door de releases heen loopt. Dat het label niet alleen populair is onder het publiek is een feit; artiesten als Rick Wade, Nick Sole en Scott Ferguson hebben de afgelopen jaren hun tracks ter beschikking gesteldt.

De Deep Explorer artiesten voor deze avond blijven binnen de familie Reviriego.
Zo neemt Dubbyman plaats achter de draaitafels voor een staaltje house waar je u tegen zegt, waarna hij plaats maakt voor zijn broer; Above Smoke. Deze is verantwoordelijk voor een groot aantal Deep Explorer releases, waarbij hij de samenwerking is aangegaan met artiesten als Jus-Ed. Naar verluidt is zijn live act gevuld met nieuw materiaal wat de komende maanden uit gaat komen op labels als Yore; een primeur dus!

Naast 5 Internationale artiesten valt er ook een duo van Nederlandse bodem te bewonderen. De jonge heren Florian Rath &­ Matthijs Groos hebben de term resident aangemeten gekregen voor de komende labelavonden van mae agency; verwacht house, disco en meer ongein in een uiterst dansbaar jasje!

De voorverkoop is in volle gang, kaarten zijn online verkrijgbaar via www.paylogic.nl. Fysieke tickets kunnen zowel bij de Primera als op de avond zelf aan de deur worden gekocht.


Evenement informatie

Philpot & Deep Explorer label night
Vrijdag 2 Oktober 2009
Studio-80 Amsterdam
23:00 - 05:00

Line up
Soulphiction (DE)
The Mole LIVE (DE)
Break SL (DE)
Dubbyman (ES)
Above Smoke LIVE (ES)
Florian Rath & Matthijs Groos (NL)

vvk via www.paylogic.nl
www.studio-80.nl
laatste aanpassing
Heel erg dik hoor :)
1 van de betere line-ups in tijden!
Echt heel goed, Dubbyman is een held...­wat een diepe shit!
time table pls??? must know hoe laat Break SL optreed! ben echt heel benieuwd :)
Break SL opent in de grote zaal.
Ben ook erg benieuwd :)
en natuurlijk moet ik WEER werken tijdens een vet feest.­ is zo lkkr kut van de horecabranche he!!
Te gek dit! Welkome afwisseling op de anders ook niet misselijke programmering van 80. Present!

Kunnen we nog een tijdschemaatje verwachten? Ben laatst uitgegleden van al dat op en neer gehup ;).
Uitspraak van Florian Rath op dinsdag 29 september 2009 om 14:59:
let op;­ deze gaan hard!

Early birdie's in tha pocket :p
Uitspraak van Djer op dinsdag 29 september 2009 om 18:23:
Early birdie's in tha pocket :p

Foutje, de early bird is er gelijk uitgehaald!
Heb jij even mazzel ;)
[quote element=party_comment id=2176000]mazzel[/quote
Dat meen je niet :p? nah dan heb ik idd mazzel ja! scheelt weer een pilsie :p
BELANGRIJK, PERSBERICHT VAN STUDIO-80 BETREFT DIT WEEKEND:

Voor alle duidelijkheid: het volgende bericht is echt helemaal kut!

Door een verkeerd begrijpen van de nieuwe, aangescherpte regels rond de horecasluitingstijden en het zogenaamde ‘afkoeluurtje’ in Amsterdam, is Studio 80 in mei op een doordeweeksedag twintig minuten langer open geweest dan was toegestaan. Daar wordt onze club aan het Rembrandtplein nu zwaar voor gestraft. Deze hele week, van woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober, moeten we - op last van de gemeente Amsterdam/Stadsdeel Centrum - een uur eerder sluiten.

Dit betekent dat Studio 80 op woensdag, donderdag en zondag al om drie uur dicht moet zijn, en op vrijdag en zaterdag om vier uur! (vrijdag 2 oktober, op de Philpot en Deep Explorer labelnight, gaat de 80 daarom wel een uur eerder open, om 2200 ipv 2300)

Ondanks felle protesten van onze kant, waarbij we de strafmaat tot voor de rechter hebben aangevochten, is de gemeente Amsterdam toch in het gelijk gesteld. Er rest ons niets anders dan dat we de straf, hoe onrechtvaardig en extreem zwaar we die ook vinden, deze week uitzitten!

EINDE PERSBERICHT


Erg vervelend, maar gelukkig hoeven we de time table niet in te korten.
Zie hier:

Voorzaal
22:00 - 01:00 Break SL
01:00 - 02:00 The Mole LIVE
02:00 - 04:00 Soulphiction

Achterzaal
00:00 - 01:00 Florian Rath & Matthijs Groos
01:00 - 02:00 Above Smoke LIVE
02:00 - 04:00 Dubbyman

Kom op tijd, want Break SL is iemand die je niet mag missen! :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Florian Rath op woensdag 30 september 2009 om 17:21:
helemaal kut!

Idd very pussy! komen we toch gewoon een uur eerder!
Aan publiciteit geen gebrek; DJ Broadcast vermeldt deze avond als tip nummer 1 in de DJB Weekendwijzer!

Tip 1: Philpot @ Deep Explorer Labelnight @ Studio 80, Amsterdam, vrijdag 2 oktober

Zouden beide labels beseffen dat het ADE pas over een paar weken plaats vindt? Deze line-up zou namelijk tussen het geweld van de conferentie nog steeds opvallen. Wat wil je ook met deze leveranciers van avontuurlijke deephouse met het hoogste kwaliteitslabel. Uit de Duitse stal komen Soulphiction, Break SL en geïmporteerde Canadees The Mole. Uit Spanje komen Dubbyman en zijn broer Above Smoke over.

http://djbroadcast.nl/news/newsitem_id=4459/DJB_Weekendwijzer.html
laatste aanpassing
Deze avond was zeeeer uniek : 1. was een van de laatste die deze week een early bird ticket heeft gekocht[foutje van de organisatie] 2. Wij waren als 1e binnen[22:02u]tijdens de opbouwset van break SL wat opzich al uniek is om hem te horen terwijl alleen het barpersoneel nog druk bezig was om de flessen aan te vullen. 3. de muziek, wat was de muziek bij alle twee de area's dik!
Ik zeg props voor de organisatie vs de avond!
laatste aanpassing
Leuk dat je het goed vond!

Helaas geen drukbezochte avond, maar muzikaal gezien een van de mooiste sinds tijden!
Beide labels hebben precies laten horen waar ze voor staan; kwaliteit! :)