Partyflock

Kling Klang

 

Kling Klang

Kling Klang (flyer)
-
De Rechter op de kaart binnen
Stratumseind 32
Eindhoven
Genres
house × 4, techhouse × 3, techno × 3, funk × 2, hip hop × 2, r&b × 2, soulful house × 2
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Deurverkoop:€ 5,-
pagina laatst gewijzigd op
1 waardering
Vekx
helaas weinig publiek.­ We hebben ons best gedaan maar geloof gewoon dat De Rechter zijn beste tijd heeft gehad!! Heel jammer.....­ Rechter R.­I.­P.­
Statistiekenx
3Partyflockbezoekers
2Partyflockgeïnteresseerd
100 / 0·mannen / vrouwen
31.0·gemiddelde leeftijd
32.4·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
5·opmerkingen
1·waardering
Nieuws
Op zaterdag 18 juli 2009 gaat de kick-off plaatsvinden van Kling Klang in De Rechter te Eindhoven. Deze nieuwe avond zal vanaf september regelmatig terugkeren in de Eindhovense club. Initiatiefnemers Mark Janssen (MaxM) en Keven Schumann (Vekx) vonden het tijd om een ouderwets goeie club avond in De Rechter neer te zetten. 1

5 opmerkingen

Kling Klang:
Op zaterdag 18 juli 2009 gaat de kick-off plaatsvinden van Kling Klang in De Rechter te Eindhoven. Deze nieuwe avond zal vanaf september regelmatig terugkeren in de Eindhovense club. Initiatiefnemers MaxM en Vekx vonden het tijd om een ouderwets goeie club avond in De Rechter neer te zetten. Dit zal ten eerste betekenen dat er geen mainstream en commerciële house wordt gedraaid, maar een lekkere portie pompende real house, tech-house, minimal en techno. Ten tweede mogen de dj’s weer sets draaien van minimaal anderhalf tot twee uur. Dus geen dozijn aan dj’s met korte sets maar een zorgvuldig geselecteerd gezelschap dat de avond muzikaal gaat invullen.
Kling Klang moet een avond gaan worden waar iedereen weer ouderwets kan genieten van heerlijke en goeie muziek en een ongedwongen sfeer. Gewoon lekker dansen, chillen, een drankje doen en vooral gezellig met andere mensen een feestje bouwen.

Grote zaal:
De avond zal worden geopend door de twee talenten Erwin Garcia en Lezano. Beide dj’s wisten in respectievelijk 2007 en 2008 de Venloosche dj Battle te winnen. Hierdoor stonden ze onder andere al op het FreeFunk Festival en Chop Till You Drop Outdoor. Erwin Garcia is naast zijn dj carrière een eigen platenlabel, BED Records, begonnen. Hier brengt hij onder andere eigen producties op uit. In juli van dit jaar zullen de eerste releases uitkomen.
Als headliner van deze avond laten we de altijd stralende Marcella naar Eindhoven komen. Marcella is één van s’werelds bekendste vrouwelijke house dj’s die haar vak maar al te goed verstaat. Ieder weekend zet zij ergens op de wereld de dansvloer op z’n kop met haar stevige maar funky house sets. Naast draaien en produceren is Marcella ook de bedenker en organisator van de Planet House feesten in Amsterdam.
Tot slot zullen initiatiefnemers en dj’s MaxM en Vekx achter de decks kruipen en hun favoriete tracks draaien. MaxM en Vekx organiseren onder andere in Roermond enkele feesten en daarnaast worden ze regelmatig geboekt voor feesten in zuiden des lands. Ze gaan er in elk geval zeker voor zorgen dat Kling Klang tot op de laatste minuut een knallend feest gaat worden.

Café:
Op deze eerste editie is naast de grote zaal ook het café geopend. Hier staan uiteraard dj’s die ook zeker de moeite zijn om te noemen. Dj’s Milano en 2Hype zullen de ruimte vullen met de beste underground hip hop, r&b, funk en soul. De uit Eindhoven afkomstige dj’s zijn geen onbekenden in de scene en zullen ook zeker in het café van De Rechter een goed feestje neerzetten.
laatste aanpassing
Uitspraak van Hessel [The Following] op zaterdag 11 juli 2009 om 10:06:
18+­ en lezano is pas 16 xD

Voor deze talentvolle jonge dj wordt natuurlijk een uitzondering gemaakt!