Partyflock

Wow! · Eindexamenparty

Wow!

· Eindexamenparty
Wow! (flyer)
-
Club Hifi op de kaart Site binnen
Vrouwensteeg 14
Leiden
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Gratis entree!
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
5Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
100 / 0·mannen / vrouwen
20.2·gemiddelde leeftijd
20.4·leeftijd mediaan
1·opmerking
stemresultaat (3 stemmen)

1 opmerking

Vrijdag 12 Juni belooft weer wat te worden in Club HiFi
Terug van de verre stranden kun je in Club HiFi weer helemaal losgaan.

Speciaal voor de eindexamenkandidaten (en alle andere Party Animals!) hebben we deze avond uit Amsterdam Rubix laten overkomen.
Deze dude weet wel wat een feestje bouwen is en stond onder andere al op Girls Love DJ's en heeft alle grote clubs in de hoofdstad inmiddels wel gezien.
Deze zomer is hij ook te zien op grote festivals als Dance Valley en zijn "Baiser Sur La Disco" is ook in Frankrijk al een grote hit.

Verder is ook Sebastien Lintz weer van de partij. Zijn remix van Amazonnia kwam kortgeleden uit op Sneakerz Muzik en ook zijn andere tracks gaan als een speer.
Vorig weekend stond hij nog naast Erick E in de booth en ook op Zomergekte! en in het LVC is hij inmiddels een graag geziene gast!

Maison Dul komt ook nog eens de dansvloer onveilig maken met zijn mix van Funky Disco, Rauwe Electro en Bangende Fidgethouse. In Mei stond hij nog samen met The Infadels in het LVC.
Ook naast Joost van Bellen, Kraak & Smaak en vele anderen mocht hij al plaats nemen.

De avond wordt compleet gemaakt door Fake, als resident van La Fete Electronique en de HiFi gaat hij je trakteren op een lekkere mix van House, Fidget en Electro.

Entree is deze avond helemaal gratis en bier kost maar 1,50! Als klap op de vuurpijl is er tussen 23:30 en 00:30 ook nog eens een Happy Hour met 2 bier voor de prijs van 1!