Partyflock
 

Machines in motion

album,292 · goed · ical
Machines in motion
12 juni 2009

Machines in motion
12 juni 2009

Bob's (binnen) op de kaart Site
Westerwerf 1
Uitgeest
Nederland🇳🇱

Tickets & prijzen Machines in motion

Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 15,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Bezoekers
Maximaal 3000.
Meetings
Er waren 2 meetings, om 23:00 met 3 bezoekers en om 23:00 met 1 bezoeker.
Verslag
Door Vleugels (943).

Stemresultaat: goed

geweldig177%
zeer goed3214%
goed9842%
ok4318%
voldoende146%
onvoldoende198%
slecht63%
zeer slecht21%
waardeloos21%

92 waarderingen

2C-Bever
Had er zeker meer van verwacht, maar voor €10 mogen we niet klagen he :D Respect voor Leviathan, Arjuna, Oblivion, Advanced Dealers en Delirium _O_
was er even. maar het ligt echt aan de locate. Verder heb ik juist de cenobite platen gehoord dus prima:)
nyo-ig
ik vond het gewldig met tobi et zwonn , ! :yes: .. op gegeven moment tog wel behoorlijk lazurus trouwens hihi :bloos:
Da Lunacy
Delirum, wat n held!!! En ook zeker Chosen Few en the man himself niet te vergeten! CENOBITE!!!!
Tsjuk
ja was wel leuk :)
Gezellig feest :) Leuke sfeer.... en er werd lekker gedraaid!!
Paratronix
goei fiske
Koetje.
goeie sfeer, gezellige mensen :) zeker geslaagd feesie!! (Y)
JeffreY!:)
Delirium! :respect:
hoeisiedan?
wel gelache daaro, maar top was t niet
[A.­V.­I]Artcore Gangsta
dano kut!! chosen few matig! delirium hitjes! vanaf Advanced Dealers begon het feest pas egt voor mij:bounce: arjuna, levaithan en oblivian:respect: dat was de echte cenobite sound!!!!
Chosen Few | Bastiaan
Heb ik het erg naar m'n zin gehad Respect aan alle artiesten, cenobite & mokum die alles uit de kast hebben getrokken om er een vette party van te maken!! :D
.Richard.
Kwam pas los bij Leviathan.. rest was gewoon bagger.
Purplerain_x
Was echt een top feest
Eric (6)
Alleen Leviathan, Oblivion en Arjuna waren vet
hakkuhmeijne
cker goed vermaakt....werd niet gedraaid zoals ik had verwacht maar uiteindelijk moet je toch altijd je eigen feessie maken!!!!! das gelukt!!!!! op naar de volgende!!!!
[ r_­AW ] Detoxicated
Delirium :smoke: :D Arjuna, Leviathan & Oblivion :respect: Michel & Jeremy thanks! :bier:
Foltergeist
Muziek en sfeer was goed, organisatie en geluid was troep :yes: Michel en Jeremy bedankt :respect: Delirium, Arjuna, Leviathan :respect:
:bounce: De Liefste Celeste! :bounce:
wat een kutfeestje!
Super Feessie:D Geluid(Y) Chosen Few <-- Een paar zieke platen gedraaid:bounce: Delirium(Y) ARJUNA, LEVIATHAN & OBLIVION:respect: <-wat een gruwelijke setjes:D :@dano:@ <- weet niet waar die gast mee bezig is maar wat een kk set:no: Verder volgende keer er gewoon in zijn geheel een cenobite concept gebruiken en in ieder geval Dj in die style:D
m0os
Daan je draaide top! Sommige mensen vinden een setje gelijk kut als ze een paar nummers niet vet vinden... verder, wat een kutsfeer!
dj chosen few
Het was super gezellig en veel bekenden gezien :) Michel je hebt een goed feest neer gezet, en iedereen die lekker los gingen bedankt :respect:
nickysshh
Gezellig (en top aankleding)!! :jaja: opzich wel wat goeds gehoord, niet echt heel boeiende sets (N) en de sfeer was een beetje apart... evengoed wel voor herhaling vatbaar!
Dj Killin­gstorm
Heb me goed vermaakt en het geheel zag er goed uit!!!! En ja altijd alles kan beter!Iedereen doet ze best maar pakt soms heel anders uit:P
slechte setjes aan het begin (dano helemaal slecht!!), aan het einde beteresetjes gelukkig. sfeer was goed. slecht geregeld dat het uur eerder moest stoppen. had zowiezo meer verwacht van sommige dj's
Warjan de Viking
vond het wel gezellig maar de muziek was soms matig , ondanks dat toch zeer goed vermaakt !
Tony Keijsper
heel slecht gedraaid echt veel van die kut nummertjes
:Kevin­::boun­ce:
wtf
:bounce: ParaTe­rrorWi­jffie :bounce:
Wel vermaakt:D en wat een mensen op de been todh;) kansloos... Fijn wekeend:D
De K.R.O.
boeiend... het was gratis
Dj - Leviathan
Ik vond het super gezellig en heb voornamelijk blije gezichten gezien, echt iedereen bedankt !!!! check de foto's http://www.cenobite.nl/Machines_in_Motion.php
Smonee
Top feestje jongens! Heb me goeddd vermaakt(Y)
[NRD]***­Jessica***­
Vet gezellig , goeie sfeer 8) Alleen beeeetje jammer indd van die KUT early de heeeele avond :S
ja leuk
koekiewoef
Helaas weer een flink kansloos concept, amper Cenobite waardig met aldie hitjes & mainstream :( en dan ook nog een uur eerder stoppen :S maar ondanks dat gelukkig wel erg goed vermaakt op de setjes van Chosen Few, Advanced Dealers, Arjuna, Leviathan en Oblivion :D En het geluid klonk goed genoeg, zonder gehoorbeschadiging mag namelijk ook gewoon nog hoor (Y)
THE HARDCO­REDEVI­L
1 zaal in plaats van 2 dj die niet zijn gekomen ze stoppen driekwartier eerder wat denk je zelf?
Siriuz
Heb me vanaf half 2 pas echt goed vermaakt, de bass had van mij wel stukken harder gemogen maar verder was t zeer gezellig :D
Toddejas
Jammer dat de Cenobite knallers pas zo laat kwamen, Dano had een shotje nodig geloof ik, want was te zien dat hij geen zin had. Delerium, wat een HELD!!! Arjuna & Leviathan :respect: En Advanced Dealers zijn de bom! Gelijk de plaat mee gekocht! Maar Bob's Saloon hoeft voor mij de volgende keer niet meer. Wat een prut lokatie is dat voor een Hardcore feestje.!
addiQted
Vet feesie! Goeie early platen gehoord! Vond vooral Dano, Delirium & Arjuna erg goed draaien! :D
MissRenoise
Chosen few en dj psycho goed gedraaid :) Cenobite, thanks voor de leuke avond.
Kerstgek
Heb me prima vermaakt met mn paramaatjes :yes: Dat was ook alles.
[SF] Brychael..­
Ja muziek was zo nu en dan niet meer normaal, en was best gezellig.. Wel aardig vermaakt.. Mja het is en blijft de bob's he.. :s
Early Vooraan
Had er veel meer van verwacht... Gelukkig wel erg gezellig weer :D
[NL]To­ny:bie­r:
was een lekker feesie;) peppie was in de buurt:speed::P
Manic
:respect: Arjuna, Leviathan & Oblivion :respect: verder leuke sfeer :yes: alleen begin werd er matig gedraaid... maar heb me goed vermaakt :yes:
VR!DZ
Wist iig dat ik niet al teveel van het geluid / locatie hoefde te verwachten, maar dat er ook nog zoveel kutsetjes gedraaid werden.. zoals wel vaker vermeld al hier, pas bij Arjuna en Leviathan hoorde ik wat ik de hele avond had verwacht.. en de 2e dj van de avond draaide ook goed.. de rest.. :X Verder me wel vermaakt met die enkele bekende die er was.. maar was de 2 uur heen en 2 uur terug niet echt waard.. vind het jammer voor Cenobite, die verdienen VEEL beter dan dit!
[SF] Mycotoxine
was erg gezellig, veel bekenden, maar werd nie echt goed gedraaid, al werden er wel lekkere plaatjes opgelegd later op de avond:jaja:
Tha Clown
Tja :/ .. Geluid kut, hitjes-early en mainstream op een Cenobite-feest :no: , vaag (dronken) sfeertje .. Gelukkig nog wel ff gezellig met de bekenden (Y) .. Maar iig nóóit meer die kut-tent van een Bob's voor mij :no: (N)
! *­Scalp 'M*­ !
De monitor stond harder dan de boxen in de zaal. Geen Cenobite gevoel voordat Arjuna kwam gehad. Had meer van het concept verwacht, maar ja zag het al aankomen omdat het in een kinderdisco was.
Pas de laatste 1,5 uur (Arjuna & Leviathan toppers!) was de muziek top en de sfeer ook.. Daarvoor wel heel gezellig gehad met veel oude en nieuwe bekenden, maar er werd dramatisch gedraaid toen. Delerium met al z'n hitjes, en Dano draaide wel het meest ongeinspireerde setje ooit denk ik..
****­SWEETL­IPS***­*­
wat een kut feest er werd alleen early hardcore gedraaid dat is niet wat er op me kaartje stond alleen maar geld trekkerij maar wat een tegenvaller zeg... het is dat ik met vrienden n kennissen was anders was ik na een half uur weer vertrokken...
dano schop die happy hardcore de deur uit!!! wat een troep!! voor de rest van dj,s goed bezig!!!hardcore moet duister blijven je moet er niet blij van worden maar je haat moet ervan groeien
-Inferis-
wtf zeiken julie, julie doen net of het julie beroep is... ik vond het een mooi spacend feesie voor een tientje entré, en ik vond het een goede sfeer, veel bekenden tegen gekomen (H) (Y) Alleen de overdreven beveiliging was KUUUUUUUT
Koning Cactus
Jammer dat 'area 2' al vroeg dicht was..
Rowdy B
Had er even bij vermeld: "Voor 3.00 u geen Cenobites te horen". Chosen Few, Dano: geen goed woord voor over. Hoewel: thanks... for nothing. :/ Highlights van de dag: Delirium, die kan het echt! :O Uiteraard de Cenobite-stal, maar bovenal de onverwachte meeting met de LFR-crew. De Baan, Nan, Eddie; Thanks! Jullie zijn levende legendes! :respect:
WALL_ENDE
T was wel ok
KeepGoing
Feestje was wat mij betreft geslaagd, lekker gedraaid en gezellige mensen en de reis ernaartoe en terug (met een behoorlijke omwego:)) was(Y)
""­Gabber­steelt­je""­
heb me zeker wel vermaakt :D ( tot 1 uur dan :p )
Nr. 18
Was een leuk feestje :)
WHITERAVER01
Vanaf Arjuna was de party super, Leviathan respect, Chosen Few kan ik niet beoordelen omdat ie samen met iemand anders draaide en dan komt hij niet tot zijn recht ! Soms rare sfeer
Axel Doorman
Hulde aan de mensen van Cenobite die hun best hebben gedaan dit feest toch tot een geslaagt feest te brengen. Bob's is gewoon een ballentent. Een organisatie kan hier weinig aan doen!
Thomm92
op het begin leek het niets te worden maar dat was wel goed gekomen na Dano :) Delirium en Leviathan&Oblivion:D(Y)
(6) Danger Angel (6)
delirium wel lekker gedraait ...:D:D
:bier: † Joyce † :gaap:
de Bob's is en blijft een kuttent. :(
Lekker Leip83
leuk feesie gehad,jammer dat ik terug moest na huis voor me ID..verder aardig wat bekenden!
Bubje
Geluid zwaar onder de maat. muziek was(Y) organisatie slecht! Dj's van de zogenaamde verplaatste tweede zaal maar op het parkeerterein te laten draaien onder een afdakje.Sorry maar dat is gewoon in en in triets, het zijn geen honden!! Ben het met Da Killah eens, Cenobite hoor niet in een discotheek. in de SZ vorigjaar waren ze pas echt vet bezig :yes:
!!VICTORIOUS!!
Was weer gezellig (Y) Alleen raar dat het eerder dicht ging :/ Tot de volgende keer maar weer...
Dhr. Avada
Viel flink tegen, had er echt hoge verwachtingen van... wel echt super gezellig gehad (in de rookruimte :Vaag: )
Tess///M5
ik vond het wel een gezellig feesie :D
Maure
Was een knus feessie op een mooie locatie...decoraties zagen er goed uit (Y)
Veel dronken kutvolk, wat vechtpartijen en totaal geen sfeer, geluid matig, leek wel alsof er een wedstrijd werd gehouden wie de meeste hitjes zou draaien. Kheb een hekel aan politie :dood: enter the timemachine :dood: kreeg een deja vu van XTC love, leek wel Mindcontroller. :dood: Vooral de set van Dano leek wel op een battle tussen Buzz Fuzz en Mad Dog ofzo met al die top 40 early en mainstream. :rot: Vanaf Arjuna was het beter maar toen was het al bijna afgelopen, een uur te vroeg. (n) Organisatie. :no:
jammer van de locatie, geluid en helemaal van de organisatie (sorie michel)
Zeer zeker lekker feestje
micha1978
shit feestje
--->>>gol­ddigga­<<<---
uuuuhhhmmm ja wat moet je er van zeggen het blijft in BOBS he ;)
Biergabber
eerste 2 uur waren heerlijk daarna iets minder maar wel leuk:D
Da Killah
een fikse tegenvaller, dano met ongeveer zijn slechtse set ooit chosen few was ook matig,delirium hitjes parade had nooit het cenobite gevoel tot aan het einde.en een tip nooit meer in een discotheek geven, dat mist toch iets karakter
[SF] WulpseWelp
ckr vermaakt :jaja: dano & prodigy k zie de link nie :/ maare lkkr los gegaan 8) NEXT ?
Screamcore
rare sfeer :/
wel oke feesje.. weinig sfeer en decibels te bekennen.. maar wel een chille after..!
Goed vermaakt:D veel bekenden, Leviathan, Ajruna en Oblivion echt TOP!!!! Volgende X andere locatie, zonder mainstream :respect:CENOBITE:respect:
Marja..
draaide erg slecht
Shampoo
Lekker feesie ckr na me zin gehad veel bekende weer gezien :D Ik snap alleen Dano niet met alles kapot elke keer:S maar voor rest goed gedraait egt na me zin gehad ben wel gesloopt en zo door na megarave :D:P
MAN IN DE METRO
geluid dramatisch, vroeger stoppen.. maar werd lekker gedraaid en dat het rustig was alleen maar beter :)
Zeer goed feestje jammer dat het een uur eerder stopte Leviathan Oblivion:respect: en delirium:bounce:
Don Hackelaar
gruwelijk feessie.... lekker gedraaid en goeie sfeer van publiek..... BoBs crew was als gewoonlijk weer wat minder
Steve.
goed feesie!! veel bekende weer gezien :D!! heel jammer van area 2 ... maargoed, het mocht de pret niet drukken O:)
Arbi (Gabber Syndrome)
Gezellig feestje, beetje jammer dat t te rustig was en dat t 3 kwartier eerder afgelopen was. Kortom; DJ's : :D. Organisatie: mwooaaahh
prima vermaakt. Met jullie (l)
partymuisje :woepwoep:
Voor een gratis feest was het wel leuk Dano draaide erg lekker :cheer: voor de rest veel oude knallers
Jippaaaaa
kapot leip ouweeeeeeeeee

Line-up Machines in motion

1Cenobite's
· live 🇮🇹 hardcore
hardcore
hardcore
hardcore
🇺🇸 hardcore
hardcore, hardstyle
🇨🇭 house, drum & bass, hardcore
hardcore
techno, hardcore
2Prototype's
hardcore
🇺🇸 hardcore
hardcore, hard techno
hardcore
🇮🇹 hardcore

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Machines in Motions, 04-09-09, Leviathan CD release party. f:hard88

754 opmerkingen

 
:lol:
Uitspraak van actief op zondag 6 september 2009 om 18:38:
stond er ook nog eens als een zoutzak bij.

idd, en af en toe een beetje stom lachen :loser: :roflol:
Artiest {SHOWLIST artist 96520, 2020, 10264}
Dano draait al 25 jaar , voor mij blijft hij godfather ,grondlegger whatever hij draait
Er werd gedreigd door bobs hem eruit te gooien en de stekker eruit te trekken omdat hij rookte achter de decks
moet je net bij Daan zijn (6) .......

Dano top en een eer dat je er was kerel I.O.U.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 3700, 72992, 7808, 6884}
Uitspraak van Dj - Leviathan op maandag 7 september 2009 om 14:40:
Dano draait al 25 jaar , voor mij blijft hij godfather ,grondlegger whatever hij draait

Iedereen heeft slechte dagen, dat mag als je 25 jaar je ding doet. Lekker makkelijk voor andere om mensen af te blaffen als ze een paar keer per jaar foute keuzes maken.

Dano = Held!
door dj's op hun verleden te blijven boeken, die tegenwoordig bagger draaien, wordt de early hardcore liefhebber benadeeld (n) ik vind het gewoon kut om in een early hardcore set "alles kapot" e.d. te horen

is mijn mening
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Dhr. Avada op maandag 7 september 2009 om 18:06:
door dj's op hun verleden te blijven boeken, die tegenwoordig bagger draaien, wordt de early hardcore liefhebber benadeeld (n)

Das een keiharde, maar die mag je hebben :P

Ik vond het feestje ook niet zo, maar hoe dat nou ook kwam.... boeiend.
De set van Dano vond ik ook niet geweldig en we zijn daarna dan ook vertrokken, maar om er nou over te gaan bakkeleien. De set die Dano gaf op Ground Zero was gruwelijk lekker bijvoorbeeld.
Mijn mening is dat Cenobite gewoon groter verdient en niet meer in een discotheek en zeker niet in BOB's :P
Voor de rest zag het er prima uit !! :flower:
 
Uitspraak van -Inferis- op zaterdag 5 september 2009 om 18:31:
en dan de dag erna zijn er weer allemaal mensen aan het zeiken op pf, bij ELK feest, af en toe lijkt het net of mensen speciaal naar een feesie gaan om te zoeken naar dingen om af te zeiken. En het zijn ook vaak dezelfde...

nee, ik ging naar dit feest voor de dikke Cenobite sounds en overige oldschool en early zoals beloofd werd, en voor de gezelligheid.. het enige wat ik terug kreeg was gezelligheid, en dat lag niet aan de locatie maar aan de mensen die er waren. Als er zoveel dj's zijn die zich niet aan een concept willen houden en totaal niet uitstralen dat ze er zin in hebben is het toch doodnormaal om daar kritiek op te hebben? Moeten we dan met z'n allen maar op elk feest onszelf alleen maar vermaken op dezelfde zoutloze setjes, die bovendien iedereen had kunnen bedenken (bijv setje van Dano)..
dat snappen dj's met zoveel ervaring zelf toch ook wel? Ik vind best dat daar achteraf wat van gezegd mag worden..
En als iets goed is zeik ik het ook niet af.. ;)

Uitspraak van Maure op zaterdag 5 september 2009 om 18:48:
denk dat mensen tegenwoordig teveel zijn verwend door de megaparty's waarvoor je minimaal 5x zoveel geld betaald...."

niet mee eens, ik vind juist de kleine feestjes juist vaak erg gezellig.. maar verwacht ik wel op een Cenobite feest, met ook nog eens een Delerium die helemaal uit de VS komt, wel een iets gedurfdere platenkeus!! Pas bij Arjuna en Leviathan en Oblivion kwam de echte klappers voorbij..

hoop dat jullie nu een beetje m'n punt begrijpen, heb me ook best vermaakt, maar wat er werd gedraaid stelde gewoon tot het laatste uur ontzettend teleur..
 
Artiest Xim
Uitspraak van actief op maandag 7 september 2009 om 19:41:
nee, ik ging naar dit feest voor de dikke Cenobite sounds en overige oldschool en early zoals beloofd werd, en voor de gezelligheid.. het enige wat ik terug kreeg was gezelligheid, en dat lag niet aan de locatie maar aan de mensen die er waren. Als er zoveel dj's zijn die zich niet aan een concept willen houden en totaal niet uitstralen dat ze er zin in hebben is het toch doodnormaal om daar kritiek op te hebben? Moeten we dan met z'n allen maar op elk feest onszelf alleen maar vermaken op dezelfde zoutloze setjes, die bovendien iedereen had kunnen bedenken (bijv setje van Dano)..
dat snappen dj's met zoveel ervaring zelf toch ook wel? Ik vind best dat daar achteraf wat van gezegd mag worden..
En als iets goed is zeik ik het ook niet af..

Ben ik het helemaal mee eens:D

Oke Dano zit 25 jaar in het vak. En dan kan ik ook snappen dat hij niet bij zijn vele boekingen elke keer een andere set kan neerzetten.
Maar zowieso de laatste 4 keer dat ik hem heb horen draaien was het elke keer hetzelfde. En dan ook nog een set wat totaal niet zijn platen zijn.
Waarom draait die zijn eigen harde platen niet meer. Dat snap ik dan niet.
Hij heeft het altijd over Liza 'N' Eliaz dat ze iemand is die nooit moet worden vergeten.
En ik hoor nooit platen van haar alleen of samen die Dano met haar heeft geproduceerd.

En niet alle kritiek is negatief.
Je kan het door veel mensen gezeik over Dano ook als positief opvatten.
En misschien kan hij er dan wat mee doen.
Ja, ik zeg maar zo...

Altijd blijven hakkuh.
PS.

Ik voel een negatieve spiraal!

For dano dano dano dano dano dano.


:D
Door DJ Dano is de hardcore wat het nu is,( 25 jaar en langer ) ! 100 % respect, for 100 % HARDCORE, DJ DANO !!!!!!!!!!!!
een held wat hij allemaal heeft gedaan :respect:

maar hij draaide gewoon echt niet goed, en ik vind dat dat best gezegd mag worden.
laatste aanpassing
Hij draaide wel goed, maar de platenkeus was niet zoals we gewend zijn van hem!
Offcourse respect voor de man dat hij al 25jaar bezig is, maar zoals men al roept...
Cenobite party = in ieder geval early en ik prefereer dan geen hitjes...

Ik heb wel gezien wie de kenners in de zaal waren en welke mensen voor een avondje "hakken in de bobs" kwamen...trouwens.
Altijd positief als mensen uit hun dak kunnen gaan!
 
Uitspraak van Dhr. Avada op dinsdag 8 september 2009 om 09:38:
en ik vind dat dat best gezegd mag worden.

precies, als mensen alleen maar met opmerkingen komen als "het feest maak je zelf" zou je dus nooit meer kritisch mogen zijn ten opzichte van een feest, wat natuurlijk nergens op slaat. Want niet alles is nou eenmaal even goed, en daar mga juist het publiek natuurlijk iets van zeggen, of het nou een goedkoop feestje is of niet.. want dat mag ook voor de organisatie of dj's geen reden zijn om er dan maar (deels) met de pet naar te gooien..
En als je dan na elk feest, of het nou slecht was of beter kon, blijft zeggen dat je er zelf maar wat van moet maken, heb je in mijg ogen een beetje een bord voor je kop..
Dan vraag ik me af of je elke film die je bij de videotheek huurt ook goed vind, want ja, je huurt hem toch maar voor 3 euro, dus dan moet je ook niet klagen :rot:
Uitspraak van Butterball op dinsdag 8 september 2009 om 01:46:
Door DJ Dano is de hardcore wat het nu is,

:s
En alle andere legendes..!!

Maar cker respect voor Dano, hij is gedeeltelijk verantwoordelijk voor de muziek van toen..

Uitspraak van Eric (6) op dinsdag 8 september 2009 om 11:11:
Ik heb wel gezien wie de kenners in de zaal waren

Heb niet veel echte kenners gezien, wel veel "hakkende" jeugd.. :s

Ma echt veel te hakken was er niet bij.. :nee:
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op dinsdag 8 september 2009 om 11:31:
want dat mag ook voor de organisatie of dj's geen reden zijn om er dan maar (deels) met de pet naar te gooien..

Uhm.. Dat zullen ze ook vast wel niet doen, ma meestal heeft dat te maken met ervaring en buget.. Buget is wat kleiner omdat de entree 10 euro is..
Artiest Maure
Uitspraak van [SF] Brychael.. op dinsdag 8 september 2009 om 12:53:
Ma echt veel te hakken was er niet bij

:roflol:


...en wat moet JIJ dan horen eer je begint te hakken?

(h)
Uitspraak van [SF] Brychael.. op dinsdag 8 september 2009 om 12:53:
Ma echt veel te hakken was er niet bij.. :nee:

tot het eind inderdaad niet veel, echt veel lopen praten met mensen
Uitspraak van Eric (6) op zondag 6 september 2009 om 21:09:
Arjuna, Oblivion en Leviathan

en niet te vergeten advanced dealers he;)
die nieuwe cenobite sound van hem is:kwijl:
Uitspraak van Maure op zondag 6 september 2009 om 17:20:
en voor een feest dat bijna gratis was vond ik het meer dan top

hehe,vip ticket (L)

Uitspraak van Maure op dinsdag 8 september 2009 om 12:56:
Ma echt veel te hakken was er niet bij

had je verkeerde schoenen aan dan?
Uitspraak van NL-Johnsdale op woensdag 9 september 2009 om 12:34:
had je verkeerde schoenen aan dan?

Hoge hakken(y)

(H)
laatste aanpassing
 
zijn er nog meer sites met fotos?

http://www.cenobite.nl/Machines_in_Motion.php
http://www.unitedgabbers.nl/gal/thumbnails.php?album=78

Ik mist nog een bep foto namelijk van mezelf
laatste aanpassing
Wat is Machines in motion part 2 een beest van een cd michel, te gruwelijk ! Deep respect to you LEVIATHAN !
Uitspraak van Eric (6) op dinsdag 8 september 2009 om 11:11:
Ik heb wel gezien wie de kenners in de zaal waren en welke mensen voor een avondje "hakken in de bobs" kwamen...trouwens.
Altijd positief als mensen uit hun dak kunnen gaan!

hoe ken jij dat nou zien man, mensen die kenners waren kunnen toch ook losgaan daar?
Uitspraak van :Kevin::bounce: op vrijdag 11 september 2009 om 12:17:
Uitspraak van Eric (6) op dinsdag 8 september 2009 om 11:11:
Ik heb wel gezien wie de kenners in de zaal waren en welke mensen voor een avondje "hakken in de bobs" kwamen...trouwens.
Altijd positief als mensen uit hun dak kunnen gaan!

hoe ken jij dat nou zien man, mensen die kenners waren kunnen toch ook losgaan daar?

:roflol: (y)
Uitspraak van Eric (6) op zondag 6 september 2009 om 21:09:
Arjuna, Oblivion en Leviathan

De rest thumbs down!!!

Mee eens. Op een Cenobite-feest hoort vooral Cenobite-muziek en dat hebben we pas later op het feest gekregen.
Ik heb veel respect voor Dano enzo, heb hem medio jaren 90 genoeg horen draaien en hoe ;-); - maar nu was 't heel wat minder, net als de andere optredens totdat de sublieme Arjuna begon te draaien.
hahahaha helemaal gek:bounce:
lekker op het podium:bounce: en er maar niet afgestuurd worden:lol: