Partyflock

zZz

 

zZz

zZz (flyer)
-
Luxor Live
op de kaart Site binnen
Willemsplein 10
Arnhem
electro × 1
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 11,-
Deurverkoop:€ 11,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Paylogic, bij de locatie zelf.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 29 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Line-up
Band:
Statistiekenx
2Partyflockbezoekers
23Partyflockgeïnteresseerd
50 / 0·mannen / vrouwen
26.0·gemiddelde leeftijd
26.6·leeftijd mediaan
29 @ 2 × 2·winactie
2·opmerkingen
stemresultaat (2 stemmen)

2 opmerkingen

luxorlive
Werkzaam bij Luxor Live
ZZz speelt rock ’n’ roll die even ranzig als origineel klinkt. De door dolgedraaide orgels, verwoestende drums en door waanzin gedreven zang is ronduit verbluffend. De songs steken doordacht in elkaar, ze worden gespeeld met de vurigheid van de beste punkrock en zijn versierd met een flinke tros psychedelisch gekleurde slingers. In het buitenland is men al helemaal om, van Japan tot Amerika. De band toert zich suf en hun nummers zijn onder andere te horen in CSI en in een reclame van Fiat. Epitaph gaat het nieuwste album 'Running with the Beast' (hoe toepasselijk) uitbrengen in het buitenland. ZZz is al een flink maatje te groot voor Nederland, maar het is een band om trots op te zijn!

In het voorprogramma staat Daily Bread, die een enerverende combinatie speelt van de rauwe energie van de 60’s garagerock, het tegendraadse van de indierockscene en de dancegrooves van electro. Er wordt gestoeid met zelfgemaakte effectpedalen, gezongen door telefoons en de drums worden bespeeld met stokken en sambaballen.

www.soundofzzz.com
www.dailybreadtheband.com
GRATIS ONTBIJTJE WINNEN?

Heb je een ticket voor zZz +­ Daily Bread op vrijdag 11.­09.­2009? Hiermee maak je kans op een gratis ontbijt voor twee bij Josephine Coffee in de Korenstraat in Arnhem.­ Josephine zit vlakbij Luxor Live en je kunt er heerlijke sapjes, sandwiches, koffie en nog veel meer krijgen.­ Een fijne start van de dag na een heftig concert de avond ervoor.­

We verloten dit ontbijt onder de geinteresseerden.­ Zorg wel dat je je ticket bewaart en niet weggooit nadat je binnen bent!