Partyflock
 

Doorgedraaid

Doorgedraaid
12 mei 2009
georganiseerd door Site

LVC Cultuur Podium (binnen) op de kaart
Breestraat 66
Leiden
NederlandNederland
minimal × 3, techno × 3, house × 2, tech house × 1, acid, ambient, dubstep

Tickets & prijs Doorgedraaid

Deurverkoop:€ 10,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: geweldig

geweldig850%
zeer goed638%
goed213%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

3 waarderingen

sjimbo
HOBO! Prachtset en topdude! Baumel ook goed neergezet! Top boeking! Ga zo door!
fdank
Patrice Baumbel was echt fantastisch, ging helemaal los tot het einde :)
Danny-krulll
vetvetvet Stuurboord & Bakkebaard top Hobo gaaf Patrice Baumel Held

Line-up Doorgedraaid

· live Canada techno
Duitsland Nederland house, techno
house, techno, trance

Statistieken

30Partyflockbezoekers
21Partyflockgeïnteresseerd
70 / 26·mannen / vrouwen
20.8Partyflockgemiddelde leeftijd
21.0Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
28·opmerkingen
3·waarderingen
geweldig·stemresultaat (16 stemmen)

Nieuws

Doorgedraaid
26 mei 2009
Wanneer de zomer op de deur klopt gaat het collectieve party hart weer sneller pompen. Denkend aan alle aankomende festivals en de betere raves onder een hemel vol sterren komen de mannen van de vagebond 29 mei weer naar het LVC Cultuur Podium, om dit donkere house paleisje nog maar eventjes goed in het zonnetje te zetten voor iedereen alweer richting het strand vertrekt. Het lijkt er op dat dit wederom een fantastisch feestje gaat worden, en hoe kan het ook anders met zo’n kick-ass line-up; Patrice Bäumel, Stuurboord & Bakkebaard en niemand minder dan Hobo nemen je alvast mee op de nodige zomer tripjes, met alle gevolgen van dien. 2

28 opmerkingen

 
:D:D:D:D:D:D:D:D Word een pracht weekend!!
Line-up wordt nog aangevuld met een headliner!!
Artiest {SHOWLIST artist 56671, 42708}
dit wordt een heerlijke avond!
Hobo
{ongeldige bron voor embed: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=48187743}
Hobo



Patrice Baumel


laatste aanpassing
Frisse en kwalitatieve line-up weer gasten! Heel goed bezig jullie!
 
Dank :)
 
wat een gelukkie!
De laatste keer doorgedraaid zag ik allemaal postkabouters...
Komen die nu weer? zou gezellig zijn!
laatste aanpassing
Nee ze hebben afgebeld dit keer... Er komt wel een groepje tuinkabouters! En de postduiven zijn ook weer present.. :s
Uitspraak van Oldenhand op woensdag 6 mei 2009 om 16:54:
De laatste keer doorgedraaid zag ik allemaal postkabouters...
Komen die nu weer? zou gezellig zijn!

haha dat ligt een beetje aan je staat van welzijn.. Als je je best doet misschien weer;)
Wanneer de zomer op de deur klopt gaat ons collectieve party hart weer sneller pompen. Denkend aan alle aankomende festivals en de betere raves onder een hemel vol sterren komen de mannen van &VOL. de 29e van Mei weer naar het LVC, om dit donkere house paleisje nog maar eventjes goed in het zonnetje te zetten voor we met z’n allen richting strand vertrekken. Het lijkt er op dat dit wederom een fantastisch feestje gaat worden, en hoe kan het ook anders met zo’n kick-ass line-up; Patrice Baumel, Stuurboord & Bakkebaard en niemand minder dan Hobo nemen je alvast mee op de nodige zomer tripjes, met alle gevolgen van dien.

Patrice Baumel, geboren in Duitsland, woonachtig in Amsterdam, is een DJ/Producer die werkelijk al zijn energie in de dansvloer pompt. Zowel in zijn DJ sets als zijn “trademark climaxing productions”. Zijn muziek zit vol met emoties, dynamiek en harde contrasten tussen koude, warme, zachte en harde sounds. Baumel: “If you can feel it, it’s good music!” Patrice werkt graag genreoverschrijdend. Hij is een meester op het vlak van twee tegenovergestelde elementen met elkaar te laten versmelten en er een totaal nieuwe, frisse draai aan mee te geven. Hij noemt zijn sound “Mutant Pop”, een gemuteerde vorm van de hedendaagse populaire dancemuziek. Het is deze term waar zijn debuutsingle, gereleased in 2005 op het legendarische Trapez records, zijn naam aan te danken heeft.

Patrice heeft inmiddels al honderden gigs op zijn naam staan, van de beruchte Panoramabar in Berlijn tot de LOv.e club in Sao Paulo, Baumel heeft er gestaan. In wijlen club 11, Amsterdam heeft hij samen met partner in crime Nuno dos Santos de zeer succesvolle “360” nights georganiseerd, inmiddels een begrip onder feestminnend Nederland.

Joel Boychuk, a.k.a. Hobo, geboren in Sarnia, Canada, kwam voor het eerst in aanraking met elektronische muziek via Kraftwerk, maar al snel kwam hij er achter dat er een technoscene in zijn achtertuin groeide. Detroit, ongeveer een uurtje rijden vanaf Sarnia, bracht Joel alles wat hij verlangde. Helden als Jeff Mills en Juan Atkins waren van grote invloed op hem, maar het was Plasticman’s “Sheet One” dat uiteindelijk de knoop doorhakte; Joel moest en zou muziek gaan maken. Hij vond zijn kompaan in Adam Young, en na vele naschoolse laptop-jam sessies vormden zij het duo “Tractile”.

Vele tripjes naar “Untitled” in Detroit’s “Shelter Club” volgde en het was hier waar zij Clark Warner hun eerste Tractile demo overhandigden. Toen Richie Hawtin hun werk hoorde bood hij hen de mogelijkheid aan om bij Minus hun eerste EP te releasen. Voor de 18 jaar oude Joel was dit een droom die uitkwam en al snel was daar Tractile’s “Silent Movie EP”, uitgebracht op Minus in 2006. “Silent Movie” werd een totale hit.

Na een 13 maanden durende tour door Europa , aangekomen in Berlijn, wat inmiddels zijn nieuwe woonplaats geworden was, kwam Joel tot het inzicht dat dit van gig-to-gig leventje zijn maakproces behoorlijk in de weg zat, en hij besloot zijn hart te volgen en weer naar zijn Hometown in Canada terug te keren om zijn eigen muzikale identiteit op te zoeken.

Die nieuwe identiteit ( of alter ego) is Hobo, ontstaan in een Yurt ( een Mongolische tent) ergens diep in “The Pinery”, een natuurgebied vlak bij Sarnia, waar hij zich vorige winter een week lang heeft teruggetrokken om zijn nieuwe EP “From A to B” te schrijven. Joel, alleen met zijn laptop en wat ahornsiroop en water in de wildernis, op zoek naar zichzelf en naar het moment waarop subjectieve gedachten worden overwonnen door pure objectiviteit, om dat moment dan weer te vertalen naar muziek. Het klinkt misschien wat overdreven, maar het resultaat is er niet minder naar. Volgens Joel zelf zit er meer emotie in “From A to B”, ik hoor vooral een heel dikke EP met de diepte van een oceaan, funky ass fuck en rikketikkent als een gefreakte nachtkrekel. Een typische minus plaat zou je kunnen zeggen, maar dan wel weer een heel erg lekkere. Dat mag ook wel weer na al die heruitgeef ellende van de laatste tijd. Damen und Herren, hou je vast, want Hobo komt de tent veel te hard rokken de 29e . Bereid je maar vast voor op een heel erg, veel te dikke live-set.

En last but not least, onze eigen funkende freakers Stuurboord & Bakkebaard. Onze vaste, altijd van de partijzijnde, nooit opgevende, afterlievende, aanvallende Turntable piraten zijn er natuurlijk ook. En hou ze nou maar in de gaten want het gaat ze voor de wind. Naast de feestjes van %VOL. zijn ze ook op diverse andere partijtjes te bewonderen. Zo staan ze de 30e van Mei ( gelijk door.?) op Earth in Paradiso. Dat kan nog wel eens een heel erg gezellig weekendje gaan worden…..

Kortom, al met al, een focking harde aftrap voor de zomer, met een verfrissende line-up en het verste audio en beeldmateriaal. Trek je korte broek en Feesthemd maar weer uit de kast want we gaan knallen. Wederom knallen….
hebben er focking veel zin an... teringjantje
De zolder wordt trouwens kijhard rache.
Het dak gaat eraf!
Breakcore ten top!
Omdat ons feest doorgedraaid heet en wij De Vagebond kunnen we het natuurlijk niet permiteren om de zaal om 04.00 uur dicht te gooien.
Daarom gaan we in ieder geval tot 05.00 uur door!:)

De zolder wordt overgenomen door meester Romano Bodha en zijn kornuiten. het wordt een duister knal hol waar de geluiden van o.a. Venetian Snares centraal zullen staan. Kan jij het aan?
Dit ziet er gezellig uit! kom denk ik wel een biertje scoren.
YESSS!! Ik heb er zin in!! :)
Uitspraak van Lebens op vrijdag 22 mei 2009 om 16:31:
Dit ziet er gezellig uit! kom denk ik wel een biertje scoren.

Gelieve wel iets meer dan 1 biertje... :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
Uitspraak van Marsiglia op vrijdag 22 mei 2009 om 20:58:
Gelieve wel iets meer dan 1 biertje...

Dat gaat wel lukken :)
Regelen jullie dit keer wel een after? :p
Uitspraak van Browser op zaterdag 23 mei 2009 om 20:53:
Regelen jullie dit keer wel een after? :p

Bij jou thuis toch? kaarten 3 euro ;)
Uitspraak van Marsiglia op zondag 24 mei 2009 om 14:09:
Uitspraak van Browser op zaterdag 23 mei 2009 om 20:53:
Regelen jullie dit keer wel een after? :p

Bij jou thuis toch? kaarten 3 euro ;)

Nice, zal m'n buren alvast inlichten :D
Vet! Hobo,Patrice Baumel en Stuurbaard & Bakkeboord!
 
Hoppa!!!