Partyflock
 

Intuition Summer Festival

foto's
album,259 · zeer goed · ical
Intuition Summer Festival
7 juli 2009

Intuition Summer Festival
7 juli 2009
georganiseerd door , Site

Beachclub Bloomingdale (buiten, strand)
op de kaart Site
Zeeweg 94
Bloemendaal aan zee
Nederland🇳🇱

Tickets & prijzen Intuition Summer Festival

Voorverkoop:€ 17,50
Deurverkoop:€ 20,-
Toegang voor alle leeftijden!?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig4120%
zeer goed8540%
goed5627%
ok126%
voldoende63%
onvoldoende1
slecht1
zeer slecht0
waardeloos84%

64 waarderingen

Bloomingdale staff Zuigt, volgende keer andere locatie. Wat betreft Menno & alda, alles goed gedaan.
Little snowflake :D
Alleen een beetje erg druk, maar verder super!!
Miss.Tique
Door de heerlijke muziek, geweldige mensen en het prachtige weer vond ik het zeker een leuk feestje. Weinig positiefs te zeggen over de locatie en de organisatie. :(
manon/ivette
echte geweldige muziek!!! jammer v/d locatie en de irritante beveiliging
heb genoten van alle geweldige mensen en heerlijke muziek, heb me geweldig vermaakt! :D Maar dat ligt voor de rest niet aan de locatie of aan de security, want die zijn beide ver beneden peil. Ik ben er volgend jaar niet bij als het weer in deze ballentent is.
Lattus
Zeer goed van Intuition, geweldige muziek, maar floomingdale blijft een ballen tent...
Stars_­Stamper
ZWAAR KUT
Geweldig feest quamuziek, kan echt niets tegen op. Jammer van de agressieve beveiliging, je zou bijna bang van ze worden als je uit je plaat wilt gaan...volgend jaar bij Riche???? :-)
Reetje &­ Barrel
Intuition is een! heel mooi feestje maar echt op de verkeerde locatie! De sfeer werd gemaakt door alle leuke vriendjes en lekkere muziek maar wat is BLOOMINGDALE een foute locatie!
Latinrose
Heerlijke dag met onze vrienden! Kan deze week bezoek aan de sauna overslaan! Macho's horen NOOIT portier te worden!!!
Nurse-d
Mijn 1e keer intuition. Heerlijke muziek binnen maar jammer dat het niet buiten was. Super line up :respect:. Maar ik verwacht van een strandfeestje toch echt dat je buiten ook lekker kan genieten van de muziek. Het enige waar ik buiten van kon genieten waren alle lieve mensen die er waren en de etensresten van het walgelijke dure eten en de bekers/glazen/flesjes. Ik hoop dat de organisatie volgens jaar gaat kijken naar een andere locatie, want dit sloeg echt alles. Thnx menno!!!
sylliz
muziek was prima alleen de tent was meer dan waardeloos, beetje jammer
jemig wat was het heet...gelukkig mocht ik even van het waaiertje van marcel adhd genieten
>>Nyana<<
Muziek geweldig, leuke mensen!! Lokatie Pfffff.....
JsharkyJ
Gaat eens wat airco installeren zou ik zeggen, met het niveau van losgaan dat de muziek uitnodigde moest je per half uur binnen een uur naar buiten om weer op te drogen. Optredens en sfeer, niets dan lof. Locatie, heel weinig waar voor veel te veel geld!
Jeffre­yBron.­com
Luminosity Beach Festival > Intuition Summer Festival
**suzanne**
Qua muziek en sfeer echt helemaal top, maar wat een beveiliging!! Zelfs ik werd er bijna uitgegooit omdat ik aan t knuffelen was.. moet echt niet gekker worden!
Rob3rt
:bounce:
dr.
Security A$$holes, verder alles Top
CeLL
Activa! :respect: Gezellige middag en avond gehad...maar Bloomingdale, voor mij nooit meer! :no:
Ik dacht dat die bankjes er waren neergezet om op te zitten, maar tot mijn verbazing werd ik eruitgegooid, door een opgefokte beveiliger. En er was niet te praten met die eikel. Daar sta je dan buiten, in de kou. Ik vroeg of ik mijn man even mocht halen want die wist natuurlijk niet dat ik eruit gezet werd, maar hij zei dat dat hem niets kon schelen en dat ik het maar uit moest zoeken. Zeker teveel anabolen in z'n reet gespoten. Verder prima naar m'n zin gehad.
weer lekker feestje zeg! Lokatie niet verkeerd hoor,alleen beetje warm haha!
**Ice**
Eigenlijk is alles wat ik kwijt wilde hierboven al geschreven. Fantastisch feest, maar helaas in een vreselijke ballentent. En ik mag nog blij zijn dat ik enorm goed tegen hitte kan :-).
jah was klasse alleen jammer dat andy er niet was!!!
Venusss
Intuition was altijd 1 van mijn favo feestjes...maar mocht het volgend jaar weer in Bloomingdale's gehouden worden, dan sla ik hem over.
***­ O:) Miss Guardian Angel O:) ***­
Het was leuk en gezellig door de vriendenpeepz, maar dit feest was zeker niet Intuitionwaardig :no: Nooit meer bloomingdale voor mij, al geven ze me geld erbij. Ik ben er helemaal klaar mee.
Mrs. Bean
sfeer, weer en muziek heeeeelemaal goed!!
Muziek was lekker, maar niet echt veel van meegekregen door die abnormale hitte, veel buiten geweest daardoor. Een strandfeest waar je buiten amper muziek hoort... beetje jammer :( Verder zeer teleurstellend deurbeleid (stempel beloven en niet nakomen) Prijzen ranzig duur en de security... daar heb ik geen woorden voor :X Dit is echt de allerlaatste keer geweest dat ik daar een voet binnen heb gezet. Intuition: move your ass out there!
strider pru
heerlijke sets gehoord van bolier, menno, morph en activa. goede en gezellige sfeer met alle partyanimals en misschien raar maar ik vond de hitte binnen wel meevallen :9
Kimmet­je:lie­f:
Heb een lekkere dag gehad, maar dat kwam alleen maar door de gezellige vrienden en een aantal goeie sets. De organisatie en de lokatie hebben daar zeker NIET aan meegeholpen. Nooit meer Bloomingdale!!!!
Miamaria
Met dank aan mevrouw de Zon, Menno de Jong en lieve party vriendjes een TOP dag gehad!! Minpunt was wel de belachelijke prijzen voor een broodje!
Maffe!
Gezellige dag gehad met me vrienden. Helaas te weinig van feest kunnen genieten door belachelijke warmte en drukte binnen :(. Een strandfeestje is geen sauna feestje ? Jammer dat gemaakte afspraken niet worden nagekomen. Tevens IQ-loos security personeel. Helaas, geen volgende keer meer.
Daan Loesoe
lekker 's ochtends pas besloten om te gaan, totaal geen spijt! wat een heerlijke sfeer, super gezellig gehad met partyvriendjes en fantastische setjes:respect: wel n beetje last van mn oortjes
Bah ruk tent, kom daar ook nooit meer, verleden jaar al me kapot verveeld aan die deur apen, hopelijk volgend jaar nieuwe lokatie voor Intuition :P
hurricane bass
Volgend jaar graag op een andere locatie ;)
Jonagold
o.k. muziek, mijn favoriete nummer kwam langs (thnx Menno!) en Emery respect wederom :D tegenvallers: locatie en beleid!
' B) Minister van Sterke Drank B)
De mensen waren gezellig & de muziek was goed, de rest ruk.
Wat een klote tent blijft het toch qua prijzen en al helemaal niet geschikt voor feesten, andy moor die weer niet van de partij was:S nic chagall en woody van eyden ontbraken ook??? maar gelukkig maakten Bossi en Menno veel goed, Maar als absolute held van de avond toch wel Gareth Emery met een heldenset!!:D:D
KJP :) | :) Dutchp­artypi­cs
Derde keer Intuition Summer Festival, en aan de line-up lag het zeker niet. Die was ronduit top. Jammer dat Andy Moor z'n flight had gemist, had hem graag een keer zien draaien. Wel jammer dat het net een sauna was binnen. Camera helmaal beslagen, dus lastig focussen. Zag alleen een waas door de zoeker :) Later op de avond ging het gelukkig beter :) Sets van de dag voor mij waren Alex Morph en Myon & Shane 54. Wat draaiden die heerlijke trance! Foto's dinsdagochtend online. Check it out en Njoy :)
Scamp
Dankzij het stralende weer, de vele lieve vriendjes en de prima sets een gezellig dagje gehad. Maar lokatie laat veel te wensen over, het niet nakomen van de beloofde stempel om onbeperkt in en uit te lopen en daardoor aso-prijzen voor een patatje te betalen is ronduit schofterig. En aan het eind van de avond een onschuldig meisje hardhandig naar buiten gooien, omdat ze met haar ogen dicht lag te genieten op een lounge-bank drukt wel een walgelijke stempel op je feest :@
KYA
lekker feestje!!!!!!!! maar no more BLoomingdales, te lkui om een ventilator neer te zetten of wat ramen open, zweette de tent uit! MUZIEK wel top! (-afsluiter, viel beetje in slaap toen)
Binnenkomen op 'Man on the Run' bij Cosmic Gate :-D Heerlijk sfeertje, leuke mensen en super zonnetje, heb genoten!!
Johnny­LovesT­rance
Feest was top, super sets maar wat een k.. locatie. Alda, volgend jaar iets anders please ......
M_Peror
zoals altijd bij Intuition top muziek, maar misschien is Bloomingdale toch niet de beste locatie ;)
bloesem
Ondanks de irritante security en het wat mindere "intuition gevoel"heb ik heerlijke dag gehad. Bolier held van de dag voor mij!
=Peter=
Er zou een aparte mogelijkheid voor waarderen van feest en locatie moeten zijn (ja, kan onder de locatie zelf, maar zou ook bij het event moeten kunnen): Locatie: Waardeloos (n) (sauna en aso-etensprijzen) Feest: Geweldig :respect: Dikke sets van Wippenberg, Leon, Cosmic Gate, Menno en Alex MORPH!
Zo zonde dat een locatie/personeel bepaald hoe een feest verloopt. Er werd geweldig gedraaid maar in godsnaam volgend jaar een andere locatie please.
Marcel ADHD
Heerlijke dag gehad Menno en mams ;) bedankt en voor alle mensen die het te heet vonden koop een WAAIER ik heb het heerlijk koel gehad :)
anjunian
Ik heb een leuke dag gehad big respect voor Leon die met twee uurtjes slapen een top set heeft neergezet Menno ook lekker gedraaid en last but not least Activa!
Cobuss
Jammer dat een feest zo bepaald wordt door de organisatie (Alda). Locatie is niet geschikt voor feesten, meer als sauna!! Nooit meer Bloomingdale!!
***** F&F
Had t heerlijk naar mn zin, de sfeer die zat er prima in ;-)
Mick64
Heerlijk feest gehad en super genoten, muziek en vriendjes - volgend jaar zou ik zeggen - iets ruimere settijden, 2 areas en lekker bij Riche Zandvoort houden :-) - beetje klaar met Bloomingdale ook...
*Renaat*
Sjezuss, wat kolere tent dat Bloomingdale. Leon en Menno waren top maar mij zie je echt NOOIT meer in deze tent! Wat een stelletje debielen daar, SUKKELS!!
Annieee
Wat een heeeerlijke muziek!!! Leon,Cosmic Gate,Menno en Gareth :respect:
Maden
wat een belabberde organisatie: criminele behandeling bij binnenkomst, niet de beloofde in&out-policy, belachelijke security-apen, te veel poen voor een hapje eten, rond etenstijd als een stel kippen in een hok met een vrijwel verlaten VIP-area, binnen een broeikas,prijsdiscriminatie voor niet-nl-ers... Gelukkig dat Wippenberg, Gareth & M.O.R.P.H. helemaal top draaiden, waardoor ik toch nog leuke dag heb gehad, maar volgend jaar geen Intuition meer in Bloemendaal.
Leon draait altijd geweldig, ben ook blij dat die andere niet kwam opdagen! Ze hadden Leon meteen moeten inplannen voor Intuition! Alex MORPH knalde ook weer flink door (like his style) en verder vaak buiten geweest, want 't was best warm binnen! Heb het onwijs naar me zin gehad!! (l)
Quick
Feest was fantastisch maar wat een klote locatie (geen muziek buiten, bloedheet binnen, achterlijke prijzen voor eten en drinken en super agressieve security. Volgend jaar dus een andere locatie. Anders is Intuition summer geen zekerheidje meer voor mij. :)
Wat een heerlijk feest. En wowwww, wat een gruwelijk lekkere set van Leon Bolier.
Ernepper
Wat een geweldig feestje weer, Leon zette de toon, Cosmic Gate, Menno, Gareth en Alex waren meesterlijk. Veel nieuwe vriendjes gemaakt, zelfs thuis afgezet in arnhem :)
Sundisco
leon + gareth lekker gedraaid, was wel erg warm binnen en drankjes waren duur.. al om al top avond :)
HEIKster™
Leon Boelier wat een held :D
Frank_trance
TOP feest gehad :respect: Menno was top en Alex MORPH geweldig!!!! en natuurlijk waren er ook alle pf vrienden! Al met al een geweldige avond! (L)
sassiee
heb het super gehad, bedankt iedereen voor deze onvergetelijke dag/avond. kussssss
Flenk
Wat meer variatie mag wel. Tot 20:00 was het progressive...

Line-up Intuition Summer Festival

za 12:00 - 14:00:  house, trance
za 14:00 - 15:00:  🇺🇸 trance
za 15:00 - 16:10:  🇩🇪 trance
za 16:10 - 17:20:  🇩🇪 trance
za 17:20 - 18:30:  🇬🇧 trance
za 18:30 - 19:40:  🇩🇪 trance
za 19:40 - 20:40:  trance
za 20:40 - 21:50:  🇬🇧 🇺🇸 trance
za 21:50 - 23:00:  🇩🇪 trance
za 23:00 - 00:00:  🇬🇧 techno, trance
zo 00:00 - 01:00:  🇭🇺 trance
🇭🇺 trance

Nieuws

Nog iets meer dan drie weken te gaan en dan komt hét Ibiza gevoel naar Bloemendaal. Op zaterdag 8 augustus a.s. wordt Bloomingdale gevuld met 12 uur muziek. Van 13.00 tot 01.00 uur brengen de dj’s een overvloed aan muziek met invloeden van over de hele wereld. 13
Het Intuition Summer Festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip en tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse stranden. Klein begonnen in Scheveningen streek het concept twee jaar geleden in Bloemendaal neer en ontpopte zich tot één van de best bezochte feesten van het strand van Bloemendaal! Op zaterdag 8 augustus van dit jaar zal Bloomingdale van 12:00 tot 01:00 weer het decor vormen voor een ‘Intuition Summer Festival’ met maar liefst 13 uur muziek! 21

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Intuition Summer Festival 2009 f:trance576

523 opmerkingen

Uitspraak van ' B) Minister van Sterke Drank B) op donderdag 13 augustus 2009 om 14:39:
voor ieder feestje 100 andere

Dat ben ik niet met je eens. Intuition is qua line-up en sfeer altijd supergaaf. Het is niet voor niets dat het laatste feest nog een zeer goed als beoordeling heeft gekregen ondanks al dat randgebeuren. :)

En uiteraard nemen ze dit besluit ook in hun eigen belang, maar er zijn voldoende organisaties die niks doen met kritieken e.d. Die redeneren: voor jou 10 andere bezoekers.
laatste aanpassing
Uitspraak van ' B) Minister van Sterke Drank B) op donderdag 13 augustus 2009 om 14:39:
Ik wil het nou niet geniaal, beste besluit etc noemen Meer bescherming van eigen ruiten, voor ieder feestje 100 andere.

bij jou is het nooit goed
 
Intuition @ Spaarnewouden Valley :)
Uitspraak van dr. op woensdag 12 augustus 2009 om 22:46:
Nog 1tje dan.....kippenvel en volgende keer neem ik een betere camera mee ipv iPhone

Indeed:D Enig idee hoe dat nummer ook alweer heet? Heb hem ergens tussen m'n trance releases staan :S
Uitspraak van JeffreyBron.com op donderdag 13 augustus 2009 om 23:15:
Enig idee hoe dat nummer ook alweer heet?

staat als titel er boven :roflol: Walk the Edge :D
Uitspraak van Vfreaky op vrijdag 14 augustus 2009 om 01:59:
staat als titel er boven Walk the Edge

Staat er normaal gesproken boven ja :S Ik zie bij dit filmpje geen zwarte balk + titel :S
Anyways thnx! Heb hem ooit eens op Beatport gekocht... cause it's awesome! :D
Uitspraak van ' B) Minister van Sterke Drank B) op vrijdag 14 augustus 2009 om 13:03:
Ze verdienen glashard geld over je rug, dus ze mogen best scherp blijven

Dan moet je thuisblijven en niks meer eten, drinken en roken, want de buurtsuper verdient ook over jouw rug (om maar in jouw termen te blijven. Je kan het alleen daar maar over hebben :/) :[ Bepaalde dingen kunnen idd wel goedkoper, maarja.. je weet het van te voren als je naar Bloemendaal gaat. Dat is een kwestie van keuzes maken.

En trouwens, maak jij websites uit liefdadigheid??? Jij verdient ook over de rug (zoals jij dat noemt) van diegene die bij jou een website oid laat maken! Je weet toch zelf ook dat alles handel is? Dus niet zo bekrompen doen nu :S

Eigenlijk heb ik onderhand met je te doen :aai: (maar niet heus :[ ) dat je zo'n ongelooflijk triest bestaan hebt dat je maar overal over loopt te zeuren, zaniken en zeiken en negatief doet!!!

Wake up and get a life (F)
laatste aanpassing
Uitspraak van *** O:) Miss Guardian Angel O:) *** op vrijdag 14 augustus 2009 om 18:04:
Dan moet je thuisblijven en niks meer eten, drinken en roken, want de buurtsuper verdient ook over jouw rug (om maar in jouw termen te blijven. Je kan het alleen daar maar over hebben :/) :[ Bepaalde dingen kunnen idd wel goedkoper, maarja.. je weet het van te voren als je naar Bloemendaal gaat. Dat is een kwestie van keuzes maken.

En trouwens, maak jij websites uit liefdadigheid??? Jij verdient ook over de rug (zoals jij dat noemt) van diegene die bij jou een website oid laat maken! Je weet toch zelf ook dat alles handel is? Dus niet zo bekrompen doen nu :S

Eigenlijk heb ik onderhand met je te doen :aai: (maar niet heus :[ ) dat je zo'n ongelooflijk triest bestaan hebt dat je maar overal over loopt te zeuren, zaniken en zeiken en negatief doet!!!

Wake up and get a life (F)

Dat bedoel ik juist, dat het gewoon (harde) handel is en dat ik ze niet als helden of whatever zie? Bij de supermarkt zeg je toch ook niet aan de kassa o dankjewel voor dit heerlijke product? Of ga je op internet toch ook niet topics openen om de fabrikant hiervan te bedanken? Waarom zou je dit bij feesten wel doen? Prima, bedankt voor de fijne dag/avond/nacht en veel plezier met m'n geld. Maar om nou een beslissing voor eigen zak als geweldig, geniaal o.i.d. af te doen terwijl het is om gewoon glashard hun eigen zakken te vullen? Denk je dat Alda events je een bloemetje komt brengen als je in het ziekenhuis ligt o.i.d.? Come on, pure commercie waar in mijn ogen naar niemand een bedankje af hoeft.

Daarbij kies ik nog steeds expliciet voor het BEZOEKEN van een feest en niet het ORGANISEREN, ik koof netjes een kaartje, ik betaal netjes voor mijn drank, betaal netjes voor de WC en betaal als ik het het waard vind netjes voor het eten, daarna duw ik soms nog wat kleingeld in de handen van de portier omdat ze zich afzijdig hebben gehouden, puur omdat ik daarna (of daarvoor) het RECHT heb om te mogen klagen en te zeiken, gewoon omdat het kan.

De enige organisatie die in mijn ogen een dikke buiging verdient is op dit moment nog ID&T (en Q-dance, hoewel ik daar nog nooit op een feestje ben geweest), zij hebben het pad vrijgemaakt voor andere organisaties en hebben de markt grotendeels commercieel doorgetrokken zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Als een organisatie niet tegen kritiek kan heb je in de wereld waar centjes verdiend worden niets te zoeken, want dat krijg je nu eenmaal, of je wilt of niet, hoe goed je het ook doet of niet.

Welkom in de wereld anno 2009. :bye:
Maar als je de portier kleingeld in zijn handen duwt, dan doe je dat toch om hem (extra) te bedanken? Het hoeft niet want hij verdient gewoon zijn salaris, maar dmv de fooi laat jij je waardering zien.:)

En dat is wat een aantal ook aangaven in dit topic: een goed besluit van de organisatie om niet voor de makkelijkste weg te kiezen. Ze zien dat het niet top was en nemen daarom de beslissing om een andere locatie te gaan proberen. Uiteraard doen ze dat om geld te (blijven) verdienen en daar is m.i. ook niks mis mee.

Maar het is gewoon een goed besluit en dat mag, als blijk van waardering, ook wel eens gezegd worden. (Y)

:flower:
laatste aanpassing
Uitspraak van *** O:) Miss Guardian Angel O:) *** op vrijdag 14 augustus 2009 om 18:04:
Bepaalde dingen kunnen idd wel goedkoper, maarja.. je weet het van te voren als je naar Bloemendaal gaat. Dat is een kwestie van keuzes maken.

dat is wel waar ja, maar als je dan in en uit kan lopen, kan je in elk geval zélf de keuze maken of je wilt eten in de club zelf ( in Bloemendaal idd vrij prijzig) of bij een friettentje ergens anders. En daar schortte het hier aan.
Uitspraak van ' B) Minister van Sterke Drank B) op vrijdag 14 augustus 2009 om 21:13:
Maar om nou een beslissing voor eigen zak als geweldig, geniaal o.i.d. af te doen terwijl het is om gewoon glashard hun eigen zakken te vullen?

Ik denk dat die beslissing om het feest volgend jaar ergens anders te houden, een afweging is geweest door verschillende redenen. Uiteraard willen ze graag de tent vol hebben en erop verdienen. Maar ik ga wel uit van het goede van de mens, ook in dit geval ;-) Dus ik zeg: ze organiseren het óók om het publiek een leuk feest te geven. Als het puur en alleen om commercie draaide, hadden ze wel een andere branche gekozen om snel te cashen.


Uitspraak van ' B) Minister van Sterke Drank B) op vrijdag 14 augustus 2009 om 21:13:
Als een organisatie niet tegen kritiek kan heb je in de wereld waar centjes verdiend worden niets te zoeken, want dat krijg je nu eenmaal, of je wilt of niet, hoe goed je het ook doet of niet.

Dat sowieso, kritiek krijg je altijd wel als je iets organiseert. Je kunt het namelijk nooit iederéén naar de zin maken.
Maar kritiek is alleen nuttig als het opbouwend bedoeld is en als je met duidelijke en goede argumenten komt.
In dit geval hadden veel bezoekers ( waaronder ikzelf) flink wat opbouwende kritiek en heeft Alda hier wat mee gedaan en ik persoonlijk ben daar wel blij mee hoor.
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Afterhours.fm
Uitspraak van *** O:) Miss Guardian Angel O:) *** op maandag 10 augustus 2009 om 22:40:
Beetje rare opmerking hoor!? :/ Ik moet echt regelmatig eten, anders kun je me opvegen van de hoofdpijn. Dus ik was verplicht om daar te eten.

Ik had gelukkig wat eigen Brood mee :lol: Mensen zijn aan de schijt gegaan door die saté van Bloomingdale.
 
Uitspraak van Scamp op dinsdag 11 augustus 2009 om 20:00:
Maargoed, ik wacht af wat ze met de punten doen.. ;)

Aan de kant van Alda en Intuition is alles redelijk geregeld. Alles wat fout ging gebeurde onder leiding van Bloomingdale zelf. Het is bijvoorbeeld een Bloomingdale Regel dat je niet in en uit mag lopen en opnieuw moet betalen om binnen te komen, De security die zich misdraagt is ook de verantwoordelijkheid van Bloomingdale, het eten ook, de prijzen. Ik kan me niets voor de geest halen wat Alda en Menno fout gedaan zouden hebben, op de locatie keuze na dan, maar voorgaande jaren was het niet zo'n ramp.
 
Uitspraak van actief op maandag 17 augustus 2009 om 15:15:
Ik had gelukkig wat eigen Brood mee :lol: Mensen zijn aan de schijt gegaan door die saté van Bloomingdale.

dat je er niet bent uit gegooid! :O
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 augustus 2009 om 16:32:
dat je er niet bent uit gegooid! :O

Ik had een artiesten bandje om :D Dit aangezien ik voor de Broadcast zowiezo in en uit moest lopen de hele tijd.
Uitspraak van actief op maandag 17 augustus 2009 om 15:22:
Het is bijvoorbeeld een Bloomingdale Regel dat je niet in en uit mag lopen en opnieuw moet betalen om binnen te komen,

Maar Alda / Intuition loopt er mee te pronken dat het mogelijk is sinds dit jaar ;-)
Uitspraak van actief op maandag 17 augustus 2009 om 15:22:
Ik kan me niets voor de geest halen wat Alda en Menno fout gedaan zouden hebben, op de locatie keuze na dan, maar voorgaande jaren was het niet zo'n ramp.

Eens, ouwe brood-smokkelaar. :p
 
Uitspraak van ' B) Minister van Sterke Drank B) op maandag 17 augustus 2009 om 22:06:
Maar Alda / Intuition loopt er mee te pronken dat het mogelijk is sinds dit jaar

Dat Hebben we idd niet gemerkt. Toch ben ik van mening dat het aan de club ligt.
Uitspraak van actief op dinsdag 18 augustus 2009 om 17:02:
Dat Hebben we idd niet gemerkt. Toch ben ik van mening dat het aan de club ligt.

Dan nog lopen zij er mee te pronken zonder alles duidelijk af te spreken. En nog een bordje bij de ingang neer te leggen ook! (Dat kwam van Alda ja, zei de portier ;-) )

En zij hielden zich weer aan dat bordje.
Wanneer je in de veronderstelling bent, dat bepaalde afspraken goed zijn gemaakt, dan is het logisch dat je dit naar buiten toe communiceert. Alda heeft er weinig baat bij om informatie te geven die niet correct is.

Uitspraak van ' B) Minister van Sterke Drank B) op woensdag 19 augustus 2009 om 04:03:
zei de portier

Sinds wanneer geloven we de portiers van bloomingdale? :p

Imo heeft bloomingdale de schijn tegen. Er wordt niet voor niets besloten om het volgend jaar ergens anders te vieren.

edit: bloomingdale staat niet meer op waardeloos :(
laatste aanpassing
Uitspraak van Stan&Debby op donderdag 13 augustus 2009 om 16:49:
Uitspraak van ' B) Minister van Sterke Drank B) op donderdag 13 augustus 2009 om 14:39:
Ik wil het nou niet geniaal, beste besluit etc noemen Meer bescherming van eigen ruiten, voor ieder feestje 100 andere.

bij jou is het nooit goed

. Je bent een zeikerd Ron, geniet nou gewoon eens van wat je krijgt(en als je het te duur is dan doe je het toch gewoon lekker niet)

Uitspraak van *** O:) Miss Guardian Angel O:) *** op vrijdag 14 augustus 2009 om 18:04:
Eigenlijk heb ik onderhand met je te doen (maar niet heus ) dat je zo'n ongelooflijk triest bestaan hebt dat je maar overal over loopt te zeuren, zaniken en zeiken en negatief doet!!!

Wederom: .
Uitspraak van Venusss op zondag 16 augustus 2009 om 08:56:
ze organiseren het óók om het publiek een leuk feest te geven.

Ik ken Intuition al heel lang, en ze hebben nooit op winstbejag feesten gedaan, hoewel dat natuurlijk in de loop der jaren wél mee is gaan spelen. Maar in mijn ogen, en dat blijkt nu maar weer met Menno's besluit, gingen en gaan ze toch écht voor het plezieren van het publiek :yes:
Uitspraak van actief op maandag 17 augustus 2009 om 15:15:
Ik had gelukkig wat eigen Brood mee Mensen zijn aan de schijt gegaan door die saté van Bloomingdale.

Ssssst! :lol:
 
Uitspraak van JeffreyBron.com op donderdag 20 augustus 2009 om 21:42:
sssst!

Wat ssst? Jij toch zeker niet?
 
Uitspraak van ' B) Minister van Sterke Drank B) op woensdag 19 augustus 2009 om 04:03:

Ron, ik zie dat je verbannen bent. Moest er toch een keer van komen, niet? ;)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van actief op zaterdag 22 augustus 2009 om 02:56:
Ron, ik zie dat je verbannen bent. Moest er toch een keer van komen, niet?

Had hier niets mee te maken :flower: Gewoon 5 strafpunten voor onnodige dingen die buiten dit staan etc.
Iemand eenig idee waar of er live sets zijn opgenomen?????
Alvast bedankt.....Bas,
Uitspraak van Quick op woensdag 19 augustus 2009 om 19:19:
Sinds wanneer geloven we de portiers van bloomingdale?

Das toevaliig we kwamen er 1 tegen in Kreta net na dit feesie.(Blonde lange man)
Ik vroeg hem waarom jullie zo in het negatief werden gezet.
Hij antwoorde het volgende.
Voor diegene die lage te "slapen" vertelde hij dat ze dat maar thuis moesten doen.
 
Uitspraak van tendance op dinsdag 25 augustus 2009 om 15:09:
Iemand eenig idee waar of er live sets zijn opgenomen

Er zijn rips te vinden op het internet, de zelf opgenomen livesets mogen we niet publiceren.
 
Uitspraak van Marcel ADHD op woensdag 26 augustus 2009 om 18:42:
Voor diegene die lage te "slapen" vertelde hij dat ze dat maar thuis moesten doen.

Hiernaast werden ook niet slapende onschuldige mensen uit bloomingdale gezet.