Partyflock
 

Mega-retro 2

· Back on public demand!
album,3 · goed · ical
Mega-retro 2
20 mei 2008
georganiseerd door

Discotheek Highstreet (binnen) op de kaart
Sint-Lenaartseweg 3-5
Hoogstraten
België🇧🇪
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16

Stemresultaat: goed

geweldig310%
zeer goed621%
goed1448%
ok517%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht13%
waardeloos0

7 waarderingen

Trance-boy29
Wat een drama. Zo goed als de eerste versie was, zo slecht was deze. Who the fuck gaat er nou hardstyle en jump draaien op een trance classics party??!!! Pas vanaf 2:00 was de muziek ok (thx Philip en Yves!) de dj's ervoor zouden hun ogen uit hun kop moeten schamen.... resultaat, om 1:00 gingen er al een hoop mensen naar huis. Laat dit een wijze les voor de volgende keer zijn!! Echt super jammer. De eerste versie staat in mijn top 5 beste stapavonden ooit, deze in de top 10 slechtste stapavonden ooit!!
Fierlj­eppend Fabeldier
Ach het was beter dan thuiszitten. Platenkeuze was niks mis mee, jammer van de gruwelijk slechte overgangen tussen platen van Marcky. Allemaal niet zo erg, want wat 'm killde was echter de sfeer, zwaar onder de maat. Desondanks toch geamuseerd B)
Harmony
Ik heb me weer eens volledig laten gaan, vooral Marcky's set was weer 1 kilo vet waard ;-)
Cube51 D.­O.­T.­F.­
Ik vond de muziek zeer goed, wel jammer van de overgangen. Ik heb me wel rot gelachen om de dansmoves van een bepaald persoon
Giles
:nocheer: zo super super was dit niet! muziek was zeer goed! dat zeker en vast! goodnight ravers :respect: maar weinig volk, geen sfeer, slecht geluid, en marcky :lol: een plaat inmixen daar had ie geen zin in precies! play & afkappen ! Met Retro's gewoon naar cherry :respect:
((Gideon))
super super! Niet al te lang geweest omdat ik moest werken... maar gelukkig de set van Marky gehoord. Wat een ouwe klappers zeg! En heerlijk dat in Belgie mensen gewoon door feesten als je na een steviger nrtje een trancy nrtje hoort! Alles kan:D.
lekker feestje, berg dikke tracks gehoord... markcy :respect:

Line-up Mega-retro 2

hardstyle
house, trance
house, trance
techno, trance, house, retro

Statistieken

58Partyflockbezoekers
23Partyflockgeïnteresseerd
77 / 20·mannen / vrouwen
23.5Partyflockgemiddelde leeftijd
23.3Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
3·albumfoto's
37·opmerkingen
7·waarderingen
goed·stemresultaat (29 stemmen)

Nieuws

Back into the future : The ultimate retro classics mix is een exclusieve retro classic mix met maar liefst 40 retro knallers van formaat, deze cd is gemixed door niemand minder dan Pat B. Je kan een objectieve review over deze ultieme retro compilatie lezen op Partyflock: Back Into The Future - The Ultimate Retro Classics Mix, je vindt hier ook de tracklisting en de cover terug. 1