Partyflock
 

Friendship Tournament


Omnisportpark Overwetering (binnen) op de kaart Site
Koekoeksweg 11
Olst
NederlandNederland

Tickets Friendship Tournament

Gratis entree!
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Bezoekers
Maximaal 750.

Stemresultaat: goed

geweldig0
zeer goed233%
goed467%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

1 waardering

Bossmaniac
de beste editie tot nu toe, zeker nadat er normaal gedraaid kon worden

Line-up Friendship Tournament

1Dutchy Stage
trance, urban, r&b
trance, urban, r&b
trance, urban, r&b
trance, urban, r&b
2Edgy Stage
za 18:00 - 18:30:  techno, hardstyle, trance
za 18:30 - 19:30:  hardstyle
za 19:30 - 20:00:  hardstyle, trance
za 20:00 - 21:00:  house, techno, hardcore, trance, hip hop, hardstyle, 90s/00s, retro
za 21:00 - 22:00: 
3Funky Stage
za 18:00 - 19:00:  house
za 19:00 - 20:00:  Spanje Nederland hardcore, house, hardstyle, trance
za 20:00 - 21:30:  house

Statistieken

31Partyflockbezoekers
5Partyflockgeïnteresseerd
74 / 25·mannen / vrouwen
26.0Partyflockgemiddelde leeftijd
27.3Partyflockleeftijd mediaan
20·opmerkingen
1·waardering
goed·stemresultaat (6 stemmen)

20 opmerkingen

hoe kunnen kaarten nou te koop zijn als het gratis entree is:S
Naast het entertainmentprogramma 's avonds is er ook nog een avondmaaltijd bij, mensen moeten zich hier wel van tevoren voor opgeven. Maar dat is meer van toepassing voor mensen die ook op het dagprogramma afkomen. Overigens komen er een stuk of twintig mensen uit Dalfsen weet ik toevallig
laatste aanpassing
dit is niet ok.!
dit is heel erg ok!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1693, 1942}
Artiest {SHOWLIST artist 26309, 30645, 92954, 39452, 3274}
dat is een erg uitgebreid aanbod van muziekstylen, in zo'n korte tijd met in verband zon laag aanbod van dj's..
klopt, de dj's hebben vrij spel en zullen verrassende setjes draaien (net als voorgaande edities) waarin ze niet alleen hun ,vaste stijl' draaien maar ook andere stijlen.

De genoemde muziekstijlen zijn vorig jaar allemaal gedraaid, vandaar dat ze vermeld staan hierzo. Overigens staat nog niet alles erop omdat er een vierde podium is, maar dit is geen dancepodium dus wordt 'ie niet vermeld op PF.
Nou buurman als ik het zobekijk word het alleen gezellig met dj'shoogstens 25 mensuh.............zonduh toch
Relax Jantje ... De datum is nog ver weg en er zijn vanaf 9:00 uur 's ochtends al sowieso 500 mensen aanwezig i.v.m. een sportevenement dat gelijktijdig gehouden wordt. Het wordt eerder te druk dan dat er te weinig mensen op het Friendship Tournament afkomen. Ik ben allang blij dat er ook een buitenterrein is waar we 500 man op kwijt kunnen. De consumptieprijzen zijn inmiddels ook bekend... Een glas bier/wijn kost 1,20 en er wordt gewerkt met consumptiemunten i.p.v. bonnen zoals de afgelopen jaren
we maken er gewoon een groot feest van :d
Ook voor de mensen die slechts op het entertainmentprogramma 's avonds afkomen bestaat er de mogelijkheid om je aan te melden voor een gezamenlijke barbecue (10 euro pp). Meld je hiervoor aan via organisatietbft@lycos.nl, als je met een groep van meer dan tien personen komt krijg je een barbecuepakket gratis... Ter plaatse worden ook barbecuepakketten verkocht, maar dan wel voor 15 euro en op = op!
Opgave voor de barbecuepakketten kan tot 1 mei, mensen die met de DJ's en artiesten meekomen hoeven zich niet apart op te geven. Ter plaatse kosten barbecuepakketten 15 euro zolang de voorraad strekt.
Artiest {SHOWLIST artist 65349, 27253}
Was vorig jaar erg gezellig :D...
Eerst overdag ff balletje schoppen en daarna een feessie bouwen :D
Zeker wel, tot nu toe nog geen enkele wanklank gehoord tijdens voorgaande edities en elk jaar uit je naad tegen normale drankprijzen van 1,20. Dit jaar hebben zich voor overdag 24 teams (x min. 15 personen) opgegeven dus qua aantal mensen zitten we wel aardig goed dacht ik zo.

De inschrijving voor de barbecue is inmiddels gestopt; alleen voor groepen >10 personen is het nog mogelijk om vooraf barbecuepakketten te bestellen. Ter plaatse zijn vlees en salade beperkt verkrijgbaar, dit is echter minder goedkoop dan bij bestelling vooraf en op = op!

De vergunning van dit jaar loopt buiten af om 22:00 uur en binnen in de kantine rammen we totdat de lol eraf is (tot uiterlijk 22:45 uur ivm schoonmaak).
Ik was vorige jaar er ook met me club en toen vodnt ik het heel gezellig en was goed geregeld en toen was er neit zo veel muziek vondt ik overdag dan tijdens de voetbal dus ben wel blij met alle artiesten ma ja kom er om te voetballen... maar tijdens de wedstrijden muziek kunnen luistern is het fijnst ...

Tot ztrdag weet toevallig iemand wie er allemaal mee doen. (clubs bedoel ik..) mijn muzieksmaak zit er wel bij dat is al goed nieuws..
Vanaf dinsdag staan alle foto's en verslagen op www.overwetering.nl. Iedereen die aanwezig was: als jullie het half zo leuk hebben gehad als de organisatie dan heb je ook een topdag gehad. We zien de waarderingen op PF graag tegemoet. Tot volgend jaar!
 
heb me zeer vermaakt achter de draaitafels...ff een dipje kwa mensen buiten, maar dat kwam snel weer goed!
Was super gezellig mensen....Thanx
GZ
Was erg gezellig, is het nog goed gegaan met het stampen in de kantine??
Uiteindelijk wel; de licht- en geluidsleverancier heeft na een aantal belletjes nog iemand langsgestuurd om de zaak voor elkaar te maken.

Het was behoorlijk druk binnen nadat je pleite was, vooral met de Gogo-danseressen was het volle bak (uiteraard). Al met al zeker een geslaagd feestje. Volgend jaar gaan we i.v.m. de bbq en zo echter wel wat later binnen beginnen -bij goed weer- want je stond vanwege het lekkere weer op het verkeerde moment en voor een grotendeels lege zaal te draaien, net als Roberto op het terras.

Vanaf een uurtje of acht werd het wel echt heel druk binnen en op het terraspodium. Zet je volgend jaar wel wat later neer in de line-up en dan rammen we nog weer wat langer langer door (nu: ca. 22:45 uur). De gemeente Olst-Wijhe werd vertegenwoordigd door de wethouder Sport bij de prijsuitreiking en die vond alles prima. In combinatie met 0 (!) klachten qua geluidsoverlast denk ik zo dat we volgend jaar echt gek kunnen gaan doen. Zeker omdat de club dan 80 jaar bestaat, wat ook nog eens extra budget zal gaan opleveren als we een beetje mazzel hebben.

C Ya next year @ TBFT2009
was idd wel iets aan de rustige kant buiten bij het teras maar heb me zekers wel weer vermaakt hoor komt allemaal goed
Tja, als je ruim voor het einde weggaat maak je ook niet meer mee dat daar wel veel mensen stonden (vooral toen de danseressen eenmaal óók daar hun act opvoerden) op een later tijdstip; vooral toen Aafco -en Eazy Dee, die belangeloos achter de draaitafels plaatsnam waarvoor hulde- een beetje hardere housevarianten gingen draaien. Ik denk dat er op een gegeven moment toch wel rond de 70 mensen (zeker meer dan 50) op die paar vierkante metertjes stond en dat mag je succesvol noemen voor een eerste keer dat we met drie podia werkten. Neem daarbij dat het sportieve deel van de dag wordt uitgebreid met zo'n 100 personen en je zult begrijpen dat de organisatie maar wat blij is met de toestemming om telkens groter te groeien.

More people, more problems. De oplopende bezoekersaantallen hebben namelijk wel tot gevolg dat we toch wat kleine bezwaren van omwonenden voor de kiezen hebben gekregen, met name over geluidsoverlast, maar dit is inmiddels opgelost. Overigens stelden deze klachten niet echt veel voor en mijns inziens was de kolossale muziekset van het Nederlandstalig gedeelte grotendeels verantwoordelijk voor de wanklanken achteraf en niet zozeer ,ons' terraspodium.

In 2009 zorgen we er gewoon voor dat er geen klachten meer binnen komen. En in een uiterst geval voorzien we de Boskamp maar van wat kalmerende middelen hahaha
laatste aanpassing