Partyflock
 

Voltage

afbeelding Voltage
concept
SiteSite voltagefestival.com
E-mailinfo@voltagefestival.com
AdresZwevegem
België
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Vroegere namen
  • Voltage Festival, tot 13 juni 2021

Informatie

Voltage Festival is an electronic music festival in Zwevegem, Belgium. With a line-up consisting of cutting-edge, underground DJs, the festival caters to music-heads as well as those who like to party.

Transforming an abandoned electricity plant into a free-spirited creative hub, Voltage Festival has a unique industrial feel, featuring both indoor and outdoor stages.

Scouting for the best young talent throughout the year, the festival is your chance to see upcoming acts you won't find at your regular corporate festival.
18 augustus 2018
Foto's, Voltage Festival, 18 augustus 2018, Transfo, Zwevegem
Nieuws
VOLTAGE, inmiddels gekend als festival, agency en label, zal een compilatie uitbrengen met 27 techno artiesten die in België wonen. Bezieler Steven Van Belle wil met dit project steun bieden aan artiesten die financieel getroffen worden door het corona virus en het bewijs hard maken dat heel wat top producers in België wonen.
Na de absolute recordeditie in 2019, maakt VOLTAGE zich klaar om in het nieuwe decennium zwaarder dan ooit te knallen. De verlaten elektriciteitscentrale, Transfo in Zwevegem, verwelkomt op zaterdag 8 en zondag 9 augustus een mix van de beste en hipste techno artiesten uit binnen- en buitenland. De aankondiging van de volledige affiche zal menig techno-hart een slag sneller doen slaan. Met niemand minder dan o.a. Len Faki, Karenn, 999999999, British Murder Boys, SPFDJ en Anetha op de rol, wordt het tweede weekend van augustus eentje om naar uit te kijken!
Veel beweging vanuit West-Vlaanderen waar Voltage Festival zijn plannen voor 2020 uit de doeken doet. Voortaan zal de crew achter het festival opereren onder de overkoepelende naam VOLTAGE. Deze nieuwe naam moet de lading beter dekken gezien het festival een aantal nieuwe projecten start in 2020.
Voltage Festival viert dit jaar z'n houten jubileum en doet dat met een huiveringwekkend goeie line-up. Ze strikten voor deze editie enkele van de grootste techno kleppers zoals Ben Klock, Fjaak, Dax J, I Hate Models, Blawan en veel meer. Bij het bekijken van de volledige programmatie rijzen maar twee vragen: 'waar kan ik tickets kopen en waar krijgen ze eigenlijk al die beats kwijt?'
Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2019 is het al raven wat de klok slaat op de Transfo site in Zwevegem. Voltage Festival viert er zijn 5e verjaardag met een line-up om ù tegen te zeggen. Met onder meer Ben Klock, FJAAK, Oscar Mulero en Rebekah op de affiche, belooft het de grootste editie ooit te worden.
Nog 10 dagen en het West-Vlaamse boerendorp Zwevegem wordt het muzikale centrum voor alle fans van house-, techno- en acidmuziek. 1
Voltage Festival
6 juli 2018
6 redenen waarom je maar best je tickets voor Voltage Festival 2018 als de bliksem boekt! Ooit al willen raven op een oude, verlaten, industriële elektriciteitscentrale? Hou je van eersteklas techno, house en acid muziek?
Goed nieuws! Voltage Festival keert terug naar de Transfo-site in Zwevegem op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018. Dit nichemuziekfestival staat op het punt van een grote doorbraak en behoort binnenkort tot de belangrijkste undergroundfestivals in België.