Partyflock
 

Sunsetterz

afbeelding Sunsetterz
concept
Concept van .
SiteSite sunsetterz.nl
E-mailinfo@sunsetterz.nl
AdresZeeweg 83
2051 EC
Bloemendaal aan zee
Nederland
Oprichting1 januari 2017
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Sunsetterz

Laatste feest was op zaterdag 21 september 2019: Sunsetterz, Vroeger, Bloemendaal aan zee
21 april 2018
Foto's, Sunsetterz, 21 april 2018, Vroeger, Bloemendaal aan zee
17 maart 2018
Foto's, Sunsetterz, 17 maart 2018, Vroeger, Bloemendaal aan zee
26 augustus 2017
Foto's, Sunsetterz, 26 augustus 2017, Vroeger, Bloemendaal aan zee
17 juni 2017
Foto's, Sunsetterz, 17 juni 2017, Vroeger, Bloemendaal aan zee
Nieuws
Het strandseizoen loopt ten einde en het populaire Trance & House concept Sunsetterz zegt de zomer vaarwel met een grand finale op het strand van Bloemendaal.
Met een heerlijke zomer vol met de leukste feestjes en festivals in het vooruitzicht als Untold, Dance Valley, Nature One, Mysteryland en Electronic Family (om er maar een paar te noemen) zijn zij nog altijd één van de meest succesvolle Trance Artiesten wereldwijd! De agenda van Marco V en Johan Gielen staat deze zomer weer ram vol.
De Grand Opening in maart was een enorm succes, muziek van top niveau, de hoge opkomst en het gezellige en gevarieerde publiek zorgde voor een fantastische start van het seizoen. 2
Het populaire Trance & House concept Sunsetterz is terug met een knallende line-up van Nationale & Internationale artiesten. Op 16 maart is Beachclub Vroeger & Later aan zee het decor van een spectaculaire opening van het zomerseizoen!
Sunsetterz XXL
23 oktober 2018
Het populaire Trance & House concept viert zijn éénjarig bestaan en maakt de line –up bekend voor 'Sunsetterz XXL – The Indoor Edition' dat plaatsvindt op 22 december in 'The Box' in Amsterdam.
Sunsetterz keert terug voor nog een onvergetelijke editie, op 22 december neemt Markus Schulz Trance-muziekliefhebbers mee op een ongekende muzikale reis in Amsterdam.
Met nog ongeveer één week te gaan, zijn de voorbereidingen in volle gang!
Na een turbulent maar ook geweldig zomerseizoen willen we iedereen bedanken voor alle support en geweldige edities van voorjaar/ zomer 2018!
Uiteraard is het jullie niet ontgaan dat de burgemeester van Bloemendaal wederom een aantal maatregelen heeft genomen, waaronder het annuleren van een aantal evenementen bij Beachclub Vroeger. 1
Het populaire Trance & House concept viert zijn éénjarig bestaan en maakt de line –up bekend voor 'Sunsetterz XXL – The Indoor Edition' dat plaatsvindt op 22 december in 'The Box' in Amsterdam.