Partyflock
 
­

Sunsetterz is terug met een nieuwe zomerse editie op 8 juni!

gepubliceerd door , op
De Grand Opening in maart was een enorm succes, muziek van top niveau, de hoge opkomst en het gezellige en gevarieerde publiek zorgde voor een fantastische start van het seizoen.

Op 8 juni opent Beachclub Later aan zee voor de tweede keer dit seizoen zijn deuren voor een nieuwe editie van Sunsetterz. Ook deze editie zal in het teken staan van de lekkerste house, trance en trance classics dankzij de programmering van Trance pioniers als Marco V, Johan Gielen, Evan Kendricks en Daniel Wanrooy. DJ's Ko-C & Ruben Vitalis zullen de avond een tropisch house tintje te geven.

Ben jij erbij?
Genietend van de muziek en een heerlijk drankje in je hand terwijl je naar de zonsondergang kijkt? Je bent van harte welkom! Tickets zijn in de voorverkoop €20,- (* De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief transactiekosten**) Wees er nog snel bij want op=op. Tickets zijn verkrijgbaar via Appic.­shop

2 opmerkingen

Eerst waren het servicekosten...­nu weer transactiekosten...­waneer staat er eens iemand op die dit geneuzel keihard aanpakt???
Servicekosten betaal je voor het betaalsysteem van de ticketprovider die de tickets online aanbiedt.­ Transactiekosten zijn kosten voor de online betaling van je ticket.­ Daarom zijn de transactiekosten per betaalmethode meestal verschillend.­
Voor het omzeilen van dit geneuzel biedt Appic veelal, maar niet altijd, andere mogelijkheden.­