Partyflock
 

Blijdorp Festival

afbeelding Blijdorp Festival
organisator concept
SiteSite blijdorpfestival.nl
E-mailinfo@blijdorpfestival.nl
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Nieuws
Festivalgangers kregen vandaag de kans om een ticket te reserveren voor Blijdorp Festival, het populaire muziekfestival dat op zaterdag 7 augustus plaatsvindt in Rotterdam. Binnen twee uur was het evenement volledig 'uit-gereserveerd'.
Door het starten met vaccineren en de introductie van een garantiefonds voor evenementen die plaatsvinden vanaf Q3 2021 is er hoop voor - een deel van - de komende festivalzomer.
Wie denkt dat Oud & Nieuw 2020 een depressieve bedoeling wordt heeft het mis. Om het verloren festivaljaar toch nog met een goed gevoel af te sluiten presenteert Blijdorp Festival op donderdag 31 december een avondvullend online programma: BLIJ&NIEUW
Sinds 2014 vindt Blijdorp Festival jaarlijks plaats in het tweede weekend van augustus maar vanwege de maatregelen rondom Covid-19 kan de aankomende editie niet doorgaan. Om toch een beetje bij elkaar te komen en een positief signaal af te geven in deze moeilijke tijd wordt in samenwerking met Red Bull, duurzaamheids app Climars, foodtruck Chez Jan en Gemeente Rotterdam de Blijdorp Cleanup Day georganiseerd. Samen met haar bezoekers ruimt de organisatie, Stichting De Wijze Uil, zwerfvuil op in het park en de omliggende wijken.
Het intieme muziekfestival in het Roel Langerakpark dat staat voor Music, Art & Happiness groeide in de afgelopen 6 jaar uit tot een evenement met meer dan 10.000 bezoekers. De voorbereidingen voor de 2020 editie waren in volle gang en de organisatie wil bezoekers graag oproepen om hun tickets te behouden. Aan het festival wordt een jaar lang gewerkt door een heel ecosysteem aan ZZP'ers en bedrijven. Van artiesten tot podiumbouwers en van grafisch ontwerpers tot aan technici. Veel van deze partijen hebben de afgelopen maanden kosten gemaakt of investeringen gedaan. Door geen refund aan te vragen kunnen bezoekers helpen het festival en deze bedrijven overeind te houden.
Wie Ronnie Flex en zijn Deuxperience band dit jaar nog wil zien, moet op zaterdag 1 december naar Rotterdam. 1
Op 1 december staat de Van Nelle Fabriek voor de derde keer in het teken van Blijdorp Winterfestival. 5
Op zaterdag 1 december vindt Blijdorp Winterfestival voor de derde keer plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
Blijdorp Festival 2018 komt steeds dichterbij. Op 11 augustus brengt het festival voor de vijfde keer muziek, kunst en cultuur samen in het park naast de Rotterdamse Diergaarde. Eerder maakte de organisatie bekend dat internationale headliners als Denis Sulta, Hunee, Jackmaster en George Fitzgerald hun opwachting zullen maken tijdens de jubileumeditie.
Vorig jaar besloot Blijdorp Festival om naast de jaarlijkse zomereditie ook een wintervariant aan de Rotterdamse festival scene toe te voegen.