Partyflock
 

Nassau Festival

afbeelding Nassau Festival
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Op Koningsdag 2016 wordt het monumentale Olympisch Gebied in Amsterdam omgedoopt tot Nassau Festival.
STRAF_WERK, REAKTOR, THUMP en De Sluwe Vos zullen hier allemaal een eigen stage hosten. Een combinatie die garant staat voor een ijzersterk en vooruitstrevend house en techno programma.

Uitgaansagenda Nassau Festival

Laatste feest was op donderdag 27 april 2017: STRAF_WERK × Nassau Festival De Koningsdag After, De Marktkantine, Amsterdam
Statistieken
3·feesten
3·in het verleden
3·nieuwsberichten
8·video's
1·winactie
744·bezoekers
642·unieke bezoekers
61Partyflockfans
9.5 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (153 stemmen)
Nieuws
Nassau Festival keert na de succesvolle eerste editie van vorig jaar terug tijdens Koningsdag op donderdag 27 april naar zijn unieke plaats van herkomst: het historische Olympisch Gebied. 1
Koningsdag komt eraan! Over iets meer dan twee weken barst het los rondom het Olympisch Stadion. Hiermee is natuurlijk ook het moment aangebroken om de timetable naar buiten te brengen. Met meer dan twintig artiesten, verdeeld over vier area's belooft deze eerste editie een waar spektakel te worden.
Op Koningsdag 2016 wordt het monumentale Olympisch Gebied in Amsterdam omgedoopt tot Nassau Festival. STRAF_WERK, Reaktor Events, Thump en De Sluwe Vos bundelen hun krachten voor een nieuw Koningsdag Festival. De partijen hosten allemaal een eigen stage. Kortom, een ijzersterke combinatie van vooruitstrevende house en techno.