Partyflock
 

Evasion

afbeelding Evasion
concept
Concept van .
AdresUtrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Evasion

Laatste feest was op zaterdag 21 april 2018: Evasion, De Vorstin, Hilversum
Statistieken
6·feesten
6·in het verleden
8·nieuwsberichten
5·video's
6·winacties
223·bezoekers
145·unieke bezoekers
36Partyflockfans
711Facebooklikes
goed·stemresultaat (101 stemmen)
teaser
Evasion
'18

aftermovie
Determination
'16

trailer
Determination
'16

aftermovie
Evasion
'16

aftermovie
Evasion 2015
'15

Nieuws
21 april haal jij je Nike's uit de kast om de vijfde editie van Evasion extra hard los te gaan! Na vier succesvolle edities in Utrecht verhuist het concept naar Podium De Vorstin in Hilversum.
In december 2015 vond de eerste editie van Evasion plaats met Sub Sonik als headliner. In twee jaar tijd is het event uitgegroeid tot hét RAW Hardstyle club event van de Utrechtse binnenstad en dat moet groots gevierd worden!
Evasion keert terug naar Utrecht en pakt flink uit! Het RAW Hardstyle club concept haalt op 13 mei o.a. Rebelion, Phuture Noize, D-Sturb en RVAGE naar Club Stairway om het clubseizoen keihard af te sluiten!
De Utrechtse Hardstyle organisatie D-Sense Events heeft de derde editie van Evasion aangekondigd en laat weten dat de comeback groots zal worden!
De Utrechtse hardstyle-organisatie D-Sense Events maakt de line-up bekend voor het nieuwe hardstyle-concept Determination - The Wave Of Destruction, wat op 17 september in The Dome in Arnhem plaatsvindt. De eerste editie staat in het teken van gevestigde raw hardstyle namen in combinatie met opkomende talenten.
De Utrechtse hardstyle organisatie D-Sense Events en The Dome gaan een samenwerking aan. Deze samenwerking zal starten met het hardstyle-concept Determination op 17 september 2016 in The Dome, Arnhem.
We staan aan de vooravond van een revolutie. Een nieuwe wereldwijde revolutie gedreven door slopende kicks en verpletterende screeches. Al velen gingen je voor en bekeerden zich tot de raw. Geleid door zes raw conspirators zullen zij niet rusten tot de hele wereld overtuigd is van de kracht van raw hardstyle. Samen zijn zij: The Raw Conspiracy!
Evasion 2015
11 oktober 2015
Zaterdag 12 december 2015 vindt de eerste editie van Evasion plaats in Club Stairway in Utrecht. Vanaf 22:00 tot 05:00 zal een gevarieerde line-up bestaande uit zes aanstormende talenten en één grote naam de dikste hardstyle en raw hardstyle tracks laten horen.