Partyflock
 

Club Ensuite

afbeelding Club Ensuite
concept
Concept van .
SiteSite clubensuite.nl
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

De bezoekers van Club EnSuite zijn 23+ Iedereen die van Chique, Sexy en Stijlvol houdt is welkom. Samen met je partner, een vriendin of juist alleen

Uitgaansagenda Club Ensuite

Laatste feest was op zaterdag 2 juli 2016: Club Ensuite, Upper Deck, Naarden
Nieuws
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ook in juli staan er een reeks fantastische feesten op de agenda, waarbij een opvallende outfit zeker niet mag ontbreken.
Club Ensuite
15 juni 2016
Zaterdag 2 juli gaat het weer helemaal los in The Upper Deck in Naarden. Het team van Club Ensuite strijkt dan weer neer in deze prachtige locatie aan het water. Deze organisatie staat voor kwalitatieve en exclusieve party's en hebben zich door de jaren heen al vele malen laten zien dat ze fantastische feesten neer kunnen zetten. Kwaliteit en gezelligheid is waar zij voor staan.
Club Ensuite begint het nieuwe jaar met wederom een geweldig feest waar iedereen onder het genot van een heerlijk drankje en fijne tunes kan genieten van een sfeervolle avond. Op 23 januari ben je weer van harte welkom bij The Upper Deck in Naarden. De prachtige locatie die garant staat voor een super ambiance en luxe.
Vanwege de grote vraag naar de kick-off tickets afgelopen week heeft The White Night besloten om op deze prachtige locatie een extra en nieuwe lounge area te openen met de superrelaxte Ibizasfeer. Daarnaast zal er dus meer ruimte zijn om lekker te kunnen ontspannen, mocht je de spanning van de DJ Battle tussen Dennis van der Geest & Peter Woodz even willen laten afkoelen en relaxen/chillen in de Ibiza Lounge!

2 waarderingen

Sinnergirl
Party's van Club Ensuite zijn altijd gezellig en er is een heerlijke ontspannen sfeer.­ Misschien wel de leukste club avond in partyland!
Jay Kay
Afgelopen keer voor het eerst geweest.­ Super relaxte gezellige club avond gehad met leuke gezellige mensen! Lekker dansen.­ Chique, Sexy en stijlvol was het 100% zeker!