Partyflock
 

The Upper Deck

op de kaart
Upper Deck
11 december 2014
AdresIJsselmeerweg 100
1411 DL
Naarden
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 35 751 5575
Boek een overnachting in of in de buurt van Upper Deck via Booking.com.

Uitgaansagenda Upper Deck

Laatste feest was op vrijdag 15 september 2017: Vrijdagborrel

Statistieken

17·feesten
geen·in de toekomst
17·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·fotoshoot
168·foto's
1·video
657·bezoekers · herkomst
453·unieke bezoekers
25Partyflockfans
278·albumfoto's
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (52.679 stemmen)
20 juli 2014
Foto's, Creations, 20 juli 2014, Upper Deck, Naarden

Nieuws

In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ook in juli staan er een reeks fantastische feesten op de agenda, waarbij een opvallende outfit zeker niet mag ontbreken.
Club Ensuite
15 juni 2016
Zaterdag 2 juli gaat het weer helemaal los in The Upper Deck in Naarden. Het team van Club Ensuite strijkt dan weer neer in deze prachtige locatie aan het water. Deze organisatie staat voor kwalitatieve en exclusieve party's en hebben zich door de jaren heen al vele malen laten zien dat ze fantastische feesten neer kunnen zetten. Kwaliteit en gezelligheid is waar zij voor staan.
Club Ensuite begint het nieuwe jaar met wederom een geweldig feest waar iedereen onder het genot van een heerlijk drankje en fijne tunes kan genieten van een sfeervolle avond. Op 23 januari ben je weer van harte welkom bij The Upper Deck in Naarden. De prachtige locatie die garant staat voor een super ambiance en luxe.
Vanwege de grote vraag naar de kick-off tickets afgelopen week heeft The White Night besloten om op deze prachtige locatie een extra en nieuwe lounge area te openen met de superrelaxte Ibizasfeer. Daarnaast zal er dus meer ruimte zijn om lekker te kunnen ontspannen, mocht je de spanning van de DJ Battle tussen Dennis van der Geest & Peter Woodz even willen laten afkoelen en relaxen/chillen in de Ibiza Lounge!

3 waarderingen

WS
altijd top, alleen achteraf parkeer geld betalen is een tegenvaller
echt een classy sfeer....mooie aankleding...
mootje44
geweldig leuk was het thanks crew