Partyflock
 
afbeelding Loud
concept
AdresStadsplein 100a
1181 ZM
Amstelveen
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Nieuws
Op zaterdag 16 maart zit je bij P60 weer goed voor een flink portie hardcore, frenchcore en terror met een nieuwe editie van Loud! Na een mokerharde avond met SEFA komt nu de volgende grootheid naar Amstelveen: Dr. Peacock!
Na een wederom geslaagde editie van LOUD! is het tijd om er weer een onvergetelijke avond van te maken. Tijdens de volgende editie op zaterdag 29 december zal niemand minder dan festivalsensatie Sefa het podium betreden!
Zaterdag 15 september is het weer tijd om Amstelveen op zijn grondvesten te laten trillen. De line-up die de organisatie van LOUD! heeft samengesteld is dit keer gruwelijker dan ooit! Jason Payne, Deetox, Rejecta en natuurlijk onze Dr. Rude gaan weer zorgen voor een verfijnd avondje stampen.
Zaterdag 9 juni zit je bij P60 weer goed voor een flink portie hardcore, frenchcore en terror met een nieuwe editie van Loud!. Na een mokerharde avond met Partyraiser komt nu de volgende grootheid naar Amstelveen: Dr. Peacock! 3
LOUD
9 februari 2018
Op zaterdag 7 april staat P60 weer in het teken van LOUD!. Dit dikke beukfeest is weer terug met nog hardere en rauwe beats dan ooit tevoren.
Op zaterdag 20 januari presenteert P60 een nieuwe editie van hét hardstyle concept van Amstelveen en omgeving: LOUD!.
Terug van nooit weggeweest! Hét hardstyle concept wat je nooit teleurstelt: LOUD! Zoals je gewend bent presenteert P60 je samen met LOUD!
De allernieuwste LOUD! is bevestigd! Inmiddels is dit al weer de vijfde editie van hét hardstyle feest van Amstelveen en omgeving. Headliner Warface is een één van de snelst rijzende sterren in de hardstyle scene. Hij brak in 2014 door na hij label End of Line Recordings had opgezet en killerhits als 'FTP', 'Schizophrenics' en 'Catalyst' uitbracht.
Voor een derde editie komt het feest Loud! terug naar P60, met weer een hele toffe line-up! Na de twee vorige succesvolle edities van Loud! is het feest 13 juni weer terug in P60. De line-up is dit keer ook weer geweldig, dus koop snel je kaartje, want ze gaan hard!
LOUD! keert 14 maart terug naar P60 na een eerste succesvolle editie, dit keer met niemand minder dan Da Tweekaz! Ook Dr. Rude, Rough Nation, Hardstyle Defenders, Dj RaveNeger, Dj Darknezz, Dj Mitta, Dj Rosko, Suspicious Mind, Dj Rayn, Brutal Violence, MC Omen zullen aanwezig zijn!