Partyflock
 

LOUD
Invites Partyraiser in P60

gepubliceerd door , op
Loud
3 februari 2018
FeestLoud
Datumzaterdag 7 april 2018
WinactieLoud actiegesloten
LocatieP60 Site
Op zaterdag 7 april staat P60 weer in het teken van LOUD!. Dit dikke beukfeest is weer terug met nog hardere en rauwe beats dan ooit tevoren. Voor deze editie heeft P60 dan ook niemand minder dan Partyraiser gestrikt!

Zoals je van LOUD! gewend bent nodigt het enkel en alleen de beste artiesten uit voor deze snoeiharde avond. Dit is vanavond niets anders, deze keer is de enige echte Partyraiser uitgenodigd om zijn draaikunsten te vertonen op de wheels of steel.

Al sinds de jaren '90 is Partyraiser niet meer weg te denken uit de internationale hardstyle en hardcore scéne. Met tracks als 'Sound Becomes One' en 'Ode To The Godfather' wist Partyraiser de harten van de dance liefhebbers te stelen. Sindsdien draaide hij op de grootste feesten en festivals over heel de wereld – dit keer maakt hij tijd voor het hardste feest in Amstelveen en omstreken!

Naast nu-al-bijna-legendarische Partyraiser staat ook Dr. Rude weer op line-up. Dr. Rude zal, zoals je van hem gewend bent, ook deze editie weer de beste hardstyle platen uit de kast halen om het publiek te vermaken en de voetjes van de vloer te krijgen. Maak je alvast klaar voor dit ouderwets avondje beuken!