Partyflock
 
­ Nederland

LOUD! terug in P60 Amstelveen met festivalsensatie Sefa

gepubliceerd door , op
Loud
17 september 2018
FeestLoud · Invites Sefa
Datumzaterdag 29 december 2018
LocatieP60 Site
Na een wederom geslaagde editie van LOUD! is het tijd om er weer een onvergetelijke avond van te maken. Tijdens de volgende editie op zaterdag 29 december zal niemand minder dan festivalsensatie Sefa het podium betreden! De tenten puilden uit afgelopen zomer, dus reden genoeg om deze veelbelovende DJ/producer naar Amstelveen te halen!

Zoals je gewend bent van LOUD! zullen altijd de allergrootste DJ's uit de hardstyle scene aanwezig zijn. Deze avond is nog specialer dan de vorige edities van LOUD! P60 haalt de veelbelovende DJ Sefa naar Amstelveen om er een nog groter spektakel van te maken. Op 11-jarige leeftijd begon Sefa met het produceren van hardstyle. Geïntrigeerd door de hogere snelheid kwam hij later in aanraking met het subgenre, Frenchcore. Op zijn 16e jaar tekende Sefa zijn eerste contract bij BKJN Events. Kort daarop volgde het debuut van Sefa tijdens het jaarlijkse evenement van BKJN: Vive La Frenchcore.

Op 2 september 2018 trad Sefa voor het eerst op zijn eigen podium tijdens het jaarlijkse festival Dream Village. Daarnaast deed hij optredens op evenementen als: Defqon.1, Dominator, Q-Base en Decibel Outdoor. Maar hij trad ook op bij Harmony of Hardcore, met begeleiding van een zelf uitgevoerd pianostuk. Sefa wordt nu regelmatig uitgenodigd om te draaien op Hardcore Radio.

De line-up van deze avond bestaat uit