Partyflock
 

Making Waves

afbeelding Making Waves
concept
Opgevolgd door Bon Fox Artists.
AdresHaarlem
Nederland
Aanwezigheidsoundcloud

Informatie

Stichting Making Waves ondersteunt en promoot Haarlems indie/electronica/techno talent dat in ogen van de Stichting een toevoeging is aan het reeds bestaande Nederlandse marktaanbod. Daartoe organiseert zij onder andere een aantal keren per jaar een showcasefestival aangevuld met extra promotie in de vorm van een marketingcampagne en geluidsdragers. Making Waves organiseerde reeds vier showcases bij Woodstock en Patronaat met acts op de scheidslijn van pop en dance. Onder andere Applescal, Blaudzun & David Douglas aka HATY HATY, CHEATERS, CUT_, GOSTO, MTT, Polynation, Rangleklods, Say Yes Dog, The Benelux, The Yukon Club, Tinlicker en Weval passeerden reeds de revue.

Uitgaansagenda Making Waves

Laatste feest was op zaterdag 4 november 2017: Waus Warehouse, Robert Peereboomweg, Haarlem
Statistieken
11·feesten
11·in het verleden
6·nieuwsberichten
3·video's
2·winacties
141·bezoekers
124·unieke bezoekers
1Partyflockfan
675Facebooklikes
zeer goed·stemresultaat (39 stemmen)
Nieuws
Making Waves Festival slaat weer toe! De vijfde editie zal plaatsvinden op 18 juni op het intieme stukje strand van de Safari Lodge in Zandvoort. Zon, zee, strand en de beste lokale indie/electronica en techno. En dat helemaal gratis! In samenwerking met Patronaat, Karton en Vibrant hebben ze de perfecte line-up samengesteld voor een onvergetelijke dag met de voeten in het zand.
Festivals. Tot voor kort worden ze geassocieerd met zomer, zonneschijn en tot diep in de nacht dansen in zomerse kleren. Maar helaas is het niet áltijd zomer! Daar heeft de organisatie iets op bedacht: Making Waves Winterfest.
Full Spectrum, Atomnation en Woodstock slaan de handen ineen voor de derde editie van Making Waves Festival, de afsluiter van het festivalseizoen op het strand van Bloemendaal. Dit jaar kiest het festival volledig voor de elektronische invulling die eerdere edities al de boventoon voerde.
Gisteren maakte de organisatie van Making Waves Festival de laatste vijf namen voor haar festival bekend. Eind augustus sluiten ze opnieuw het festivalseizoen af met tien verrassende acts op het strand van Bloemendaal.
Met trots presenteert Full Spectrum het volledige programma op het Amsterdam Dance Event. Met drie eigen showcase-avonden en verschillende losse shows in de Melkweg, Sugar Factory en Club Up is een groot gedeelte van de elektronische acts van Full Spectrum vertegenwoordigd op het festival.
Op de laatste dag van augustus organiseert Full Spectrum de eerste editie van het Making Waves Festival. Vandaag maakt de organisatie de eerste vijf namen bekend die op zullen treden op een sfeervolle locatie in Bloemendaal. Met indie, hiphop, disco en singer songwriter presenteren zij een breed scala aan artiesten.