Partyflock
 

MIND

afbeelding MIND
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda MIND

Laatste feest was op vrijdag 29 januari 2016: One year of MIND, RADION, Amsterdam
Statistieken
6·feesten
6·in het verleden
3·nieuwsberichten
4·winacties
97·bezoekers
73·unieke bezoekers
4Partyflockfans
503Facebooklikes
goed·stemresultaat (11 stemmen)
Nieuws
Mind <3 Gaypride
27 juni 2015
De voorgaande edities van Reza Athar's MIND waren pareltjes op zich. Erol Alkan, Phil Kieran en Prins Thomas is een kleine greep uit de grote selectie bijzondere DJ's die MIND heeft mogen verwelkomen. Reden genoeg om er een volgende editie tegen aan te gooien en wel op 31 juli. MIND zou MIND niet zijn als het niet eens lekker Eigenwijs doet en dat gebeurt deze keer in de vorm van een onvervalste Gaypride editie.
De eerste editie van MIND op 30 januari zorgde voor een uitverkochte RADION. Dit vraagt om een vervolg. Curator Reza Athar en RADION slaan op zaterdag 7 maart opnieuw de handen ineen. Dit keer met een Eigenwijs en onnavolgbare Ier en een Franse enfant terrible. Een avond met duistere club muziek, maar met een zonnige nasmaak.
MIND is de nieuwe avond van Reza Athar en RADION. Op 30 januari trappen zij af met een avond waarbij eclectic space disco de boventoon voert. Reza Athar is de resident en curator van dit nieuwe concept. De DJ's die binnen Mind aan bod komen verstaan hun vak en onderscheiden zich door hun eigenzinnige sound en ontstijgen hiermee de middelmaat. Ze zijn in staat je in trans te laten raken. Mind begeeft zich in het linkerveld van het electronisch muziekspectrum in de achterkamer van de clubcultuur.