Partyflock
 
­ Nederland

Mind <3 Gaypride

gepubliceerd door , op
Mind <3 Gaypride
9 juni 2015
De voorgaande edities van Reza Athar's MIND waren pareltjes op zich. Erol Alkan, Phil Kieran en Prins Thomas is een kleine greep uit de grote selectie bijzondere DJ's die MIND heeft mogen verwelkomen. Reden genoeg om er een volgende editie tegen aan te gooien en wel op 31 juli. MIND zou MIND niet zijn als het niet eens lekker Eigenwijs doet en dat gebeurt deze keer in de vorm van een onvervalste Gaypride editie.

Reza Athar slaat de handen ineen met Patrice Bäumel voor een lekker lange bromance set. Reza is zelf flink aan de weg aan het timmeren. Je kunt hem bijvoorbeeld volgende week op PITCH Festival checken. Wat Patrice Bäumel betreft, het kon niet anders dan dat hij een keer op MIND kwam te staan. MIND en Baumel zijn in al hun Eigenwijsheid de perfecte combi. De Amsterdamse DJ is altijd op zoek naar de rafelranden van de electronische muziek en dit heeft hem onder andere residenties opgeleverd bij Trouw en club 11.

Naast de Broederliefde van Reza en Patrice zal upcoming girl from the block TITIA een beetje vrouwelijk DJ-geweld op de dansvloer gooien. Komt haar naam je niet gelijk bekend voor? Luister maar eens een paar setjes die ze draaide op Carlos en Sandrien's Is Burning. Snoeihard en altijd sterk gelinkt met Chicago.

Je kunt nu kaartjes in de voorverkoop halen. 31 juli barst het MIND Gaypride spektakel los.