Partyflock
 

Fijne Snuiters

afbeelding Fijne Snuiters
organisator
AdresHerengracht 109
1015 BE
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Nieuws
Silent Disco On The Beach
20 september 2019
Zaterdag 21 september toveren Ome Ad Serveert (o.a. Kip Festival) en Fijne Snuiters (o.a.Juicy Festival) het stadsstrand van Dok Amsterdam om tot een waar Silent Disco Valhalla.
Juicy: Hip Hop, Food & Drinks, ooit begonnen als vrijdagmiddag borrel met hip hop, lekker eten en verse cocktails groeide al snel uit tot een gevestigde naam in de Amsterdamse partyscene.
Het meest succesvolle album van Dr Dre, The Chronic 2001, bestaat alweer 20 jaar en dat is meer dan een reden om deze artiest van formaat de hemel in te prijzen en waar doe je dit beter dan in een voormalige kerk… precies de Paradiso!
Zaterdag 29 september is het tijd om nog een keer zowel binnen als buiten te genieten van Dok Amsterdam!
Juicy: Hip Hop, Food & Drinks, begonnen als vrijdagmiddag borrel met hiphop, lekker eten en verse cocktails groeide al snel uit tot een gevestigde naam in de Amsterdamse partyscene.
Op 26 april vindt voor de eerste keer het Koningspracht Nachtfestival plaats. Na verschillende Koningsdagfestivals als Kingsland, Kingsday en Oranjebloesem is Koningspracht het eerste festival dat met Koningsnacht wordt georganiseerd.
Vier Koningsnacht samen met 25 djs in vier area's met veel bier, vodka, confetti en slingers. Een heus minifestival in de WesterUnie. Hitjes, 90/00, muziek van toen en nu, house, disco, hip hop, trap en nog veel meer. Voor ieder wat Willy's dus.