Partyflock
 
­ Nederland

Hip Hop en R&B Feest Juicy keert terug naar Paradiso

gepubliceerd door , op
Deze vrijdag, 8 maart 2024 is Paradiso het epicentrum van de hip hop en R&B scene wanneer het iconische feest Juicy terugkeert. Deze editie staat in het teken van Internationale Vrouwendag, met extra nadruk op de viering van vrouwelijke talenten en de dialoog over de positie van vrouwen in de urban muziekindustrie.

De tweede area wordt gehost door Fidigyaldem, wat vertaald kan worden als 'voor de vrouwen'. Als voorproefje op het evenement werd in samenwerking met Super Freaky Babes een podcast opgenomen. Misha van Super Freaky Babes ging in gesprek aan met Rockefellababe (oprichter Fidigyaldem), Allyzzle en Kimbella van AK Soundsystem en het gesprek belicht verschillende aspecten van vrouwen in de urban muziekindustrie, waaronder women's empowerment, gelijke kansen en veiligheid.

Bovendien is de gerenommeerde Nederlandse Hip Hop en R&B DJ Irwan gevraagd om een speciale all-female mix op te nemen, als eerbetoon aan vrouwelijke artiesten. De mix zal binnenkort op de website, juicyamsterdam.nl, te beluisteren zijn.

Op 8 maart zal het gesprek uit de podcast voortgezet worden tijdens het evenement, waarbij er ruimte is voor verdere discussie. Bezoekers kunnen genieten van de sappigste Hip Hop en R&B tunes in de main area, met een extra dosis vrouwelijke artiesten, en ongegeneerd hun heupen losgooien in de 2e area bij Fidigyaldem. Verder zijn er heerlijke Juicy Cocktails van Rising Moon, visuals van Frans Schnabel en tooth gems van Joya Gems om de ervaring compleet te maken.