Partyflock
 
­ Nederland

Silent Disco On The Beach
Morgen op het stadsstrand van DOK Amsterdam

gepubliceerd door , op
Silent Disco
9 juli 2019
FeestSilent Disco · On The Beach
Datumzaterdag 21 september 2019
LocatieDok Amsterdam Site
Zaterdag 21 september toveren Ome Ad Serveert (o.a. Kip Festival) en Fijne Snuiters (o.a.Juicy Festival) het stadsstrand van Dok Amsterdam om tot een waar Silent Disco Valhalla.

Naast diverse Amsterdamse Clubs komen ook Amsterdamse partijen met de meest dansbare dj's. Daarnaast is er heerlijk eten en verzorgen we de leukste randacts die dit feest tot een unieke party maken.

Wat is er leuker dan alleen een silent disco? Precies; een silent disco dj-battle! Daarom gaan zowel de clubs als de partijen de strijd met elkaar aan. Zo gaan onder andere Team Disco Dolly, Team Bitterzoet en Team Club NYX in verschillende rondes er alles aan doen om zoveel mogelijk bezoekers op hun tunes te laten dansen. Maar ook is het de beurt aan de leukste feestpartijen van Amsterdam: onder andere Wasserette, Partyfeest, de Danshal, Juicy, Soepeltjes en Magic System Amsterdam gaan hun best doen om de bezoekers te verleiden tot hun favoriete muziekkanaal.

Silent Acts
Naast de 'gewone' silent disco is er een silent-randprogramma. Denk aan Silent disco bingo en een silent disco stoelendans. En omdat het allemaal gaat om jouw feestje, kan je bij de JeLievelings-stage via de JeLievelings-app je eigen nummers aanvragen en je wanen in je eigen danswereld!