Partyflock
 

Hausse

concept
Concept van .
SiteSite hausse.cc

Informatie

In de kern brengt Hausse twee producers van elektronische dans (House ◊/ Techno ‡ / Disco ※) samen. We vragen ze om drie dagen één gedeelde studio in te duiken om nieuw werk te maken. De première van deze live-set hoor je op onze avond in de Brebl.

Op dezelfde manier nodigen we een groep kunstenaars uit om samen tot nieuw visueel werk te komen en daarmee de club vorm te geven. De installaties, objecten en visuals die door deze estheten worden gemaakt bepalen de bijzondere sfeer op de clubavond.

Uitgaansagenda Hausse

Laatste feest was op maandag 20 juli 2015: Hausse V(alkhof) after, Grote Broek, Nijmegen
Statistieken
5·feesten
5·in het verleden
3·nieuwsberichten
11·bezoekers
8·unieke bezoekers
Nieuws
Zaterdag 16 mei vindt de vierde editie van Hausse plaats. Hausse is een collaboratie tussen Extrapool en RTFKT waarin twee house producers in de studio samenwerken aan een nieuwe live-set. Deze set gaat vervolgens in première op de clubavond in Brebl.
Hausse III
31 januari 2015
Zaterdag 7 februari vindt de derde editie van Hausse plaats. Hausse is een collaboratie tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in première op de clubavond in Brebl.
Zaterdag 1 november vindt de tweede editie van Hausse plaats. Hausse is een samenwerking tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in première op onze clubavond in Brebl.